QUOTE(Verteris @ 2020 04 23, 22:28)
Cibuli, jūs eilinį kartą rimtu veidu teigiate nesamones nieko konkretaus nežinodami. Visus elektros skaitliukus tiekėjai periodiškai (kas metus ar du) sutikrina ir inventorizuoja. Kaip manote, kodėl jie visi įrengiami už namų valdos ribų, viešai prieinamoje vietoje?
Man keitė skaitklį užpernai rudenį (perėjau prie dviejų laiko zonų tarifo). Pernai metų pabaigoje Igničio savitarnoje žiūriu įregistruotas įrašas apie užfiksuotus parodymus. Galbūt susiję su elektros brangimu nuo naujų metų (kad neprideklaruočiau 'į priekį'), o gal šiaip sutapo. Sutikrina jie viską periodiškai, butus su mažu vartojimu galbūt rečiau, bet stambesnius vartotojus tikrai dažniau aplanko.
Man keitė skaitklį užpernai rudenį (perėjau prie dviejų laiko zonų tarifo). Pernai metų pabaigoje Igničio savitarnoje žiūriu įregistruotas įrašas apie užfiksuotus parodymus. Galbūt susiję su elektros brangimu nuo naujų metų (kad neprideklaruočiau 'į priekį'), o gal šiaip sutapo. Sutikrina jie viską periodiškai, butus su mažu vartojimu galbūt rečiau, bet stambesnius vartotojus tikrai dažniau aplanko.
Taip norėjau tau atgal kažką "gražaus" pasakyti, bet kol kas susilaikau. Pats tu nieko nežinai IR KALBI NESĄMONES!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Paliukas @ 2020 04 24, 07:47)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cibulis" data-cid="72650111" data-time="1587662632"><div><p>
Papildyta:
Tai tipo Vaikio sistemos kaina 6343, o tavo šerpotriebo - 5656 eurų? Nori sakyti gerus daiktus stumdai? Dar tegul Korida savo stumdomų daiktų kainas pasako. Visi kokie tai užrištom burnom. Po žodį reikia traukti.</p></div></blockquote><p>Sakant skambias frazes jas reikėtų ir patvirtinti
Surašyk techininius duomenis, kuriuos turi atitikti kad nebūtų 'šerpatriobas' ir pasitikrinsim.
Jeigu negali surašyti - vadinas vadovaujies pensininkų principu 'mersas visada bus mersas'
</p>
Papildyta:
Tai tipo Vaikio sistemos kaina 6343, o tavo šerpotriebo - 5656 eurų? Nori sakyti gerus daiktus stumdai? Dar tegul Korida savo stumdomų daiktų kainas pasako. Visi kokie tai užrištom burnom. Po žodį reikia traukti.</p></div></blockquote><p>Sakant skambias frazes jas reikėtų ir patvirtinti
Surašyk techininius duomenis, kuriuos turi atitikti kad nebūtų 'šerpatriobas' ir pasitikrinsim.
Jeigu negali surašyti - vadinas vadovaujies pensininkų principu 'mersas visada bus mersas'
</p>
Tai tu viską surašyk vienoje žinutėje: modelius, galias ir kainas. O tai dabar viskas išmėtyta.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2020 04 24, 08:26)
Neišmanus skaitiklis, bet duomenis Ignitis sutikrina. Deklaruot ir sekt kas menesi nereikia. Ir tai tenkina
Apmoka bankas iš mano pinigu (pagal pateikta el. saskaita)
Apmoka bankas iš mano pinigu (pagal pateikta el. saskaita)
Tai Ignitis metų gale sutikrina ar tu? Čia tokiems tinginiams kaip tau daro.