naujos next kelnaites 10dydis, M nesiojanciom,po 3.50e
Kitos firmos Uk pirktos baltos naujos M dydis 3e
perkant visas 10e...
Pako Litto apatinukas - kombinetė atvežtas iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos šokolado spalvytės Praktiškas ir naudingas rūbelis Apačia ir viršus padalinti nerinukais Petnešėlės reguliuojasi. Dailiai sukirpta nugarytė Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 43 cm. Tempiasi iki 46 cm. Ilgis - 100 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Pako Litto apatinukas - kombinetė atvežtas iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos mėlynos spalvytės Praktiškas ir naudingas rūbelis Apačia ir viršus padalinti nerinukais Petnešėlės reguliuojasi Dailiai sukirpta nugarytė Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 43 cm. Tempiasi iki 46 cm. Ilgis - 100 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Pako Litto apatinukas - kombinetė atvežtas iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos mėlynos spalvytės Praktiškas ir naudingas rūbelis Apačia ir viršus padalinti nerinukais Petnešėlės reguliuojasi Dailiai sukirpta nugarytė Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 43 cm. Tempiasi iki 46 cm. Ilgis - 100 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Praktiskai nauja liemenele, su push up, nusipirkau, bet vistik ji man mazoka, labai grazi, petneseliu nera tokia jau buvo, dydis 32B. Kaina 25 eur.
Parduodu 3 vnt Calvin Klein moterisku medvilniniu kelnaiciu, dydis S
cia: https://www.vinted.l...ilnes-kelnaites
cia: https://www.vinted.l...ilnes-kelnaites
Nauja Chantelle Lace Trim Underwire Bra liemenele, dydis 34B atitinka, kokybiska ir grazi, juodos spalvos. 32 eur. 29 eur. Klaipeda.
Uk pirktos baltos naujos M dydis 10 -12dydis. Tik 2.50e
Nauji, su dėžute Calvin Klein vyriški apatiniai, M dydis, juosmuo ramybės būsenoje 37x2cm. Sudėtis - 82% poliesteris, 18% elastanas. Maloni, elastinga medžiaga, rami pilka spalva. Kaina 15.
NAUJA VICTORIA'S SECRET BRALETE, dydis S (tinkama kažkur 70 - 75B dydžiui), kaina 13 EUR
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Nauja originali "Victoria's Secret" liemenėlė sportui
Maksimaliai prilaiko krūtinę, bet nesuvaržo judesių ir leidžia laisvai judėti. Kvėpuojantis audinys apsaugo nuo drėgmės. Reguliuojamos petnešėlės. Puikiai tinka bėgimui ir kardio treniruotėms.
Dydis rašo etiketėjė 70C ( 32C ), bet tiks nešiojančiai ir 75B ( 34B )
Spalva: kaip foto ant modelio
Kaina : 39 Eur DABAR TIK 37 Eur SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
Prašom į AZ
Nauja originali "Victoria's Secret" liemenėlė sportui
Maksimaliai prilaiko krūtinę, bet nesuvaržo judesių ir leidžia laisvai judėti. Kvėpuojantis audinys apsaugo nuo drėgmės. Reguliuojamos petnešėlės. Puikiai tinka bėgimui ir kardio treniruotėms.
Dydis rašo etiketėjė 70C ( 32C ), bet tiks nešiojančiai ir 75B ( 34B )
Spalva: kaip foto ant modelio
Kaina : 39 Eur DABAR TIK 37 Eur SU REGISTRUOTU SIUNTIMU