Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Ausma26 @ 2016 01 26, 22:13)
Man rodos, pas tave buvo implantacine temperatura  biggrin.gif

Man irgi taip atrodo irnesakyk.gif didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2016 01 25, 23:25)
sekmes  drinks_cheers.gif
jau pradejai stimuliacijas?
oje kiek ilgai irgi sad.gif sad.gif  doh.gif 
grazus rezultatas, ir dar snaigute turit smile.gif
o siandien 4 dpi. 4u.gif  kuria diena hcg paskirtas?

Pradejau smile.gif snd buvau pas gyd, viskas kaip ir ok, planuojam kitai savaitei proceduras.. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 27, 10:04)
Man irgi taip atrodo irnesakyk.gif  didis.gif  hihihi.gif

Greiciausiai thumbup.gif O kaip dabar temperatura? Nebera?
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 01 27, 15:25)
Pradejau  smile.gif snd buvau pas gyd, viskas kaip ir ok, planuojam kitai savaitei proceduras..  thumbup.gif

Papildyta:

Greiciausiai  thumbup.gif  O kaip dabar temperatura? Nebera?

Nebera cool.gif

Kumsciai suspausti uz sekme!
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 27, 15:31)
Nebera cool.gif

Kumsciai suspausti uz sekme!

thumbup.gif dabar beliko sulaukti geru naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pilva maudzia.tempia..bet stengiuos islikt rami unsure.gif
Atsakyti
Svarbiausia nepergyvenk! Aisku, lengviau pasakyti nei padaryti. Maudzia, tempia nuo ivairiu veiksniu, nors ir nedidele, bet vis tiek intervencija, plius psichologinis momentas, kai tuo laukimo metu paastreja visi imanomi pojuciai. Viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 24, 15:12)
Sveikos

Ar buvo kuriai, kad po IVF temperatura pakilo ir lyg kaulus lauzo.. 37.5, karsta visa unsure.gif siandien 3DPI verysad.gif
Nezinau ka ir daryt.. Aisku arbatos.gulejimas. tikiuos nieko blogo ..

Labas smile.gif
As eip senokai supermamu forume registruota, bet kazkaip laaaabai retai prisijungiu...

Uzejau i sita tema, nes jau antra karta mes darom IVF procedura.
Pirma buvo sia vasara, deja - nepavyko.

Antra karta darem ICSI. Isodinimas buvo sausio 21 diena (kaip supratau, tau ta pacia diena buvo isodinimas smile.gif ) ir man taip pat kaip ir tau pakylo temp.iki 37.3... sad.gif
Jau diena pries isodinima nosi ir gerkle pradejo kutent. Paskambinau gyd., tai liepe Gelomyrtoli gert...
O po isodinimo tai isvys nosi uzgule ir taip 2 dienas... Gulejau vis lovoje, geriau daug skysciu, arbatu..
Isodinimas ir taip jau stresas, o cia dar persalimas...

Nuo vakar jau daug geriau man smile.gif Bet pradejo maudent pilva, vos ne kaip pries mmm... Nervina truputi...

Krauja priduot jau galesiu sausio 31... Bijau labai... O NT darytis vasario 3-4...

Tai vat as kazkaip nusprendziau tau parasyti, kadangi pas mus panasi situacija su ta temperatura... Bet, tikiuosi, tai nesutrukdys musu maziukams isitvirtinti pas mus pilvelyje smile.gif

Sekmes tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(narcissa @ 2016 01 27, 16:52)
Labas smile.gif
As eip senokai supermamu forume registruota, bet kazkaip laaaabai retai prisijungiu...

Uzejau i sita tema, nes jau antra karta mes darom IVF procedura.
Pirma buvo sia vasara, deja - nepavyko.

Antra karta darem ICSI. Isodinimas buvo sausio 21 diena (kaip supratau, tau ta pacia diena buvo isodinimas smile.gif  ) ir man taip pat kaip ir tau pakylo temp.iki 37.3... sad.gif
Jau diena pries isodinima nosi ir gerkle pradejo kutent. Paskambinau gyd., tai liepe Gelomyrtoli gert...
O po isodinimo tai isvys nosi uzgule ir taip 2 dienas... Gulejau vis lovoje, geriau daug skysciu, arbatu..
Isodinimas ir taip jau stresas, o cia dar persalimas...

Nuo vakar jau daug geriau man smile.gif Bet pradejo maudent pilva, vos ne kaip pries mmm... Nervina truputi...

Krauja priduot jau galesiu sausio 31... Bijau labai... O NT darytis vasario 3-4...

Tai vat as kazkaip nusprendziau tau parasyti, kadangi pas mus panasi situacija su ta temperatura... Bet, tikiuosi, tai nesutrukdys musu maziukams isitvirtinti pas mus pilvelyje smile.gif

Sekmes tau smile.gif

Ooo turiu bendrakeleive bigsmile.gif gal irgi VK daretes? Gal netgi matemes blush2.gif as neiskesiu tiek ilgai turbut.. Penktadieni hcg noriu pasidaryt.
Atsakyti
Sveikos mergaites, Cioliene laikom kumstukus, jums tikrai turi pasisekti!
Siandien man 8 dpi, pasidariau hcg <2... Tai gi lauksime kito karto ir vel bandysime...
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 27, 18:57)
Ooo turiu bendrakeleive bigsmile.gif gal irgi VK daretes? Gal netgi matemes blush2.gif  as neiskesiu tiek ilgai turbut.. Penktadieni hcg noriu pasidaryt.

Taip, VK pas V smile.gif Gal ir matemes smile.gif Man buvo 10.20 paskirta, idejo gal 10.40 smile.gif

As tai labai HCG darytis - bijau nusivilti verysad.gif ... Jeigu viskas gerai bus, tai sekmadieni bandysiu NT pasidaryt kolkas cool.gif

Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 27, 17:04)
Sveikos mergaites, Cioliene laikom kumstukus, jums tikrai turi pasisekti!
Siandien man 8 dpi, pasidariau hcg <2... Tai gi lauksime kito karto ir vel bandysime...

verysad.gif kaip liudna.. Stiprybes..

QUOTE(narcissa @ 2016 01 27, 17:05)
Taip, VK pas V smile.gif Gal ir matemes smile.gif Man buvo 10.20 paskirta, idejo gal 10.40 smile.gif

As tai labai HCG darytis - bijau nusivilti  verysad.gif ... Jeigu viskas gerai bus, tai sekmadieni bandysiu NT pasidaryt kolkas  cool.gif

Tada matemes-turejo det 10.40, idejo turbut kokia 11.. Spejau 3 kartus istustint pusle ir vel pripildyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 27, 19:11)
verysad.gif kaip liudna.. Stiprybes..
Tada matemes-turejo det 10.40, idejo turbut kokia 11.. Spejau 3 kartus istustint pusle ir vel pripildyti doh.gif

Tai po manes turbut buvai smile.gif

As tai galvojau, kad neostversiu - taip i WC norejau... Bet, kazkaip issilaikiau smile.gif

O tu pas V ar pas U?
Atsakyti