Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Evelina_hope @ 2016 01 24, 16:22)
Darysim VK.

Dideliu bedu kaip ir nera, bet rezultato irgi. Man PKS, vyras sveikas.
Po nesuskaiciuojamu stimuliaciju ir IUI, imames paskutinio varianto, kad tapti  nestuke.gif

Kadangi jau penki metai, kaip bandom, ilgas kelias nueita, atrodo jau viska mintinai zinau, bet vistiek iskyla visokiu smulkmenisku klausimeliu. Gerai, kad jus cia esat, tai randu daugybe atsakymu, patarimu ir pan.. smile.gif 

Jau sia sav leksiu pas gyd, ziuret kaip foliai auga, ir galvot, kada jau punktuot reikes..

Aciu uz linkejimus, tikiuosi paciai taip pat sveikata pasitaisys ir viskas bus gerai!!!

Didziausios sekmes, laikysim kumstukus kad taptumete nestuke.gif .

Papildyta:
Pasimatavau ir as temperatura tiesiog del idomumo ir pas mane 37, pas mane 5 dpi. Bet miela cioliene tikrai pas jus per didele temp butinai reiktu su gydytoja pasikonsultuoti, laikykites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauku-gele: 24 sausio 2016 - 18:25
Cioliene, butinai paskambinkit gydytojui.
O siaip labai dziugu del jusu, linkiu pacios didziausios sekmes!
As labai tikiuosi, kad pavasari pavyks ir mum pradeti. Bet taip emociskai esu dar nepasiruosus, kad baisu. Kol kas esu uzprogramavusi tiesiog save nesekmei, tai ir neverta kol kas imtis ko nors.. Bet kova tikiuosi jau bus kitaip..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 01 24, 19:17)
Cioliene, butinai paskambinkit gydytojui.
O siaip labai dziugu del jusu, linkiu pacios didziausios sekmes!
As labai tikiuosi, kad pavasari pavyks ir mum pradeti. Bet taip emociskai esu dar nepasiruosus, kad baisu. Kol kas esu uzprogramavusi tiesiog save nesekmei, tai ir neverta kol kas imtis ko nors.. Bet kova tikiuosi jau bus kitaip..

Paskambinsiu seimos ryt. Nemanau kad gine kazka pasakys ar pades mirksiukas.gif
Jau krenta-37.7. Tikiuos ir praeis

O IVF musu visiskai netycia ir staiga-planavom koki pavasari.. Bet eilini kart suzinojus apie naujas nestuke.gif salia - supratau, kad DABAR. kaiptik buvo ciklo galas-begte tyrimus pasidarem ir pradejom... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 24, 20:47)
Paskambinsiu seimos ryt. Nemanau kad gine kazka pasakys ar pades mirksiukas.gif
Jau krenta-37.7. Tikiuos ir praeis

O IVF musu visiskai netycia ir staiga-planavom koki pavasari.. Bet eilini kart suzinojus apie naujas  nestuke.gif salia - supratau, kad DABAR. kaiptik buvo ciklo galas-begte tyrimus pasidarem ir pradejom... blush2.gif

Laikau kumstukus ir labai labai linkiu jums sekmes!
Viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 01 24, 19:54)
Laikau kumstukus ir labai labai linkiu jums sekmes!
Viskas bus gerai wink.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agniutte @ 2016 01 19, 11:52)
Man irgi labai reikia crinone dvieju zvakuciu. jei kas turite susisiekite !!!

Papildyta:
Sveikos,
Turiu likusias 5 vnt Crinone gelio, galioja iki 2016 07,
susisiekti a/z
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 24, 18:58)
38.4 jau. Kai buvau pastojus (isnesiojau 27sav...) tik suzinojus kad  nestuke.gif  tokia buvo..bet buvo 27cd-dabar anksti labai. Tikiuos organizmas neatmetineja kaip svetimkuniu unsure.gif

Kumštukai wub.gif wub.gif stipriai stipriai thumbup.gif

Kur darei ivf? Kaip ėjosi.? Gal liko šaldytų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 24, 22:47)
Kumštukai  wub.gif  wub.gif  stipriai stipriai  thumbup.gif

Kur darei ivf? Kaip ėjosi.? Gal liko šaldytų  wub.gif

VK. Ejos viskas gerai manau-spunktavo 8-tinkamos buvo 5. Visos apsivaisino. Idejo du triju dienu-viena blastuke uzsalde wub.gif jauciaus visa laika puikiai, tik dabar va sugriuvau..ale va siryt temperatura 36.7 bigsmile.gif sunkiausia laukti rezultatu...

O jei isodino ketvirtadieni, tai siandien 4 ar 5dpi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 25 sausio 2016 - 07:07
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 25, 07:46)
VK. Ejos viskas gerai manau-spunktavo 8-tinkamos buvo 5. Visos apsivaisino. Idejo du triju dienu-viena blastuke uzsalde wub.gif jauciaus visa laika puikiai, tik dabar va sugriuvau..ale va siryt temperatura 36.7 bigsmile.gif sunkiausia laukti rezultatu...

Sodinimo diena buvo 3 embrioniuko diena. Tad dpi skaičiuojama nuo kitos dienos. Šnd 4 d

Super laikau kumščius toliau wub.gif pas V gal darei? Ar pas U?
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 01 24, 16:04)
Sveikos merginos,

Jungiuosi ir as prie jusu smile.gif

Startuojame su pirmuoju IVF, tad tikiuosi su jumis laukimo laikas neprailgs smile.gif
Nerimo nemazai, bet ir vilties tuo paciu labai daug, tad tikiuosi, kad pirmas kartas bus ir paskutinis smile.gif

sekmes drinks_cheers.gif
jau pradejai stimuliacijas?

QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 24, 17:58)
Kai buvau pastojus (isnesiojau 27sav...) <...>

oje kiek ilgai irgi sad.gif sad.gif doh.gif

QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 25, 06:46)

grazus rezultatas, ir dar snaigute turit smile.gif
o siandien 4 dpi. 4u.gif kuria diena hcg paskirtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo floria: 25 sausio 2016 - 23:33
Dariau pas V. Apie hcg nieko nesake kada darytis.. Tai net nezinau. Penktadieni bus 8DPI-gal tada? g.gif ar laukt pirmadienio?
Atsakyti
ax.gif sveikutes, turiu atliekamo leidziamo Puregon stimuliacijai. Pora dezuciu 600 ir dezute 900. Rasykit i az kam reiketu
Atsakyti