Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(debesyse* @ 2016 04 25, 14:58)
Sakykit, o viduriavimas stimuliacijos metu nieko blogo?  doh.gif

šiandien 3 diena kai stimuliuoja..

Jei neilgai tai manau nieko tokio, svarbu kad koks Roto virusas nebūtų ir nesitęstų kelias dienas....
Geriau pasiskambink gydytojai ir pasiklausk, bus ramiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 04 26, 08:31)
Jei neilgai tai manau nieko tokio, svarbu kad koks Roto virusas nebūtų ir nesitęstų kelias dienas....
Geriau pasiskambink gydytojai ir pasiklausk, bus ramiau  ax.gif

Kaip ir praėjo, nebesitęsia daugiau, tai gal nieko tokio..

O dar paklausiu, man taikomas ilgas protokolas, gėriau KT, paskui leido vaistus į užpakalį, baigus gert KT po 3 dienų pradėjau kraujuot, tada po savaitės pradėjo stimuliuoti (man kaip aiškino, vaistais dėl turimos endometriozės kiaušidžių veikla sustabdyta, jokio ciklo nėra pas mane, echo metu net kiaušidžių nematė, sakė visiškai susitraukusios išeina), kraujavimas jau buvo iš esmės pasibaigęs. Bet nuo antros stimuliacijos dienos vėl pradėjau kraujuoti. Ne taip, kaip per mėnesines, bet kraujuoju. MB skambino gydytojui, sakė, kad leistis vaistus ir atvažiuot kai sutarta, kaip ir nieko tokio. Nežinau ką ir galvoti.. Skaitinėjau užsienio forumuose, tai būna kartais taip nuo tų vaistų.. Bet pačioj vaistų anotacijoj nieko apie tai nerašo.

Gal per daug aš čia prisigalvoju ir pergyvenu, bet kažkaip baisu..
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 04 25, 13:15)
Didžiausios sėkmės  4u.gif
Įkvėptumėt ir mus vilties  ax.gif

Ačiu,per para apsivsisino 12.
Atsakyti
mane irgi vakar išpunktavo 4u.gif blush2.gif tik Lenkijoje

QUOTE(241laukimas @ 2016 04 25, 11:15)
Katik merginos as po funkcijos ,Embrions klinikoje pas gyd T.Dabar lauksim 2-3paras atsakymo kuek turim ambrioniuku.Prasideda ilgas laukimas.Gal kas nors eina tuo paciu keliu?Butu smagu pabendrauti.

Atsakyti
Merginos, aktuali informacija dėl nedarbingumo biuletenio IVF metu, gydantis užsienyje.
Pasirodo tvarka tokia: punkcijos dieną pasiėmi dokumentus, įrodančius, kad tau atliko punkciją, Lietuvoje važiuoji į vertimų biurą, vėliau pas notarą, visus dokumentus pristatai savo šeimos gydytojai, ji kreipiasi į Sodrą dėl biuletenio atgaline data. Sodra daro "susirinkimą" ir sprendžia ar duoti tau ar ne blink.gif Taip, taip teisingai supratot, gali ir nepaskirti unsure.gif nu ar normalį mūsų šalies politika šiuo klausimu!!! doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2016 04 26, 11:54)
Ačiu,per para apsivsisino 12.

wub.gif

QUOTE(Famili @ 2016 04 26, 14:21)
Merginos, aktuali informacija dėl nedarbingumo biuletenio IVF metu, gydantis užsienyje.
Pasirodo tvarka tokia: punkcijos dieną pasiėmi dokumentus, įrodančius, kad tau atliko punkciją, Lietuvoje važiuoji į vertimų biurą, vėliau pas notarą, visus dokumentus pristatai savo šeimos gydytojai, ji kreipiasi į Sodrą dėl biuletenio atgaline data. Sodra daro "susirinkimą" ir sprendžia ar duoti tau ar ne blink.gif Taip, taip teisingai supratot, gali ir nepaskirti unsure.gif nu ar normalį mūsų šalies politika šiuo klausimu!!! doh.gif schmoll.gif

Pas mus daug kas nenormalu......
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 26, 12:41)
mane irgi vakar išpunktavo 4u.gif  blush2.gif tik Lenkijoje

Kaip smagu kad as neviena.Kiek jums ispunktavo folikuliuku?
Atsakyti
Merginos,gal kuriai liko Gonal wink.gif ? Nupirkčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 26 balandžio 2016 - 21:32
QUOTE(ailima @ 2016 04 26, 22:29)
Merginos,gal kuriai liko Gonal wink.gif

Ailima o kam tau jis? Pradėjai Ivf? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 26, 22:32)
Ailima o kam tau jis? Pradėjai Ivf? bigsmile.gif

Dar ne,bet planuoju po nepilno mėnesiuko wink.gif kadangi planas pradėti stimuliuotis Lt tai žinant Tr kainas nekyla ranka pirkti Lt, o kai lieka merginos parduoda pigiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 26 balandžio 2016 - 21:37
QUOTE(ailima @ 2016 04 26, 22:34)
Dar ne,bet planuoju po nepilno mėnesiuko wink.gif kadangi planas pradėti stimuliuotis Lt tai žinant Tr kainas nekyla ranka pirkti Lt, o kai lieka merginos parduoda pigiau  4u.gif

Tai gal iš ten esančių merginų parvežtų? Paklausk pas turkaites. 4u.gif laikysiu kumštukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 04 26, 22:34)
Dar ne,bet planuoju po nepilno mėnesiuko wink.gif kadangi planas pradėti stimuliuotis Lt tai žinant Tr kainas nekyla ranka pirkti Lt, o kai lieka merginos parduoda pigiau  4u.gif

Merginos neprisipirkit vaistu pacios.Man per pirma IVF taike gonal.O dabar paskyre visai kitokius vaistus.Juk kiekvienas ciklas skirtingas ir gydytojas parenka vaistus.
Atsakyti