Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 16, 12:08)
Mes dirbam tryse tą patį darbą.  Du iš jų aš ir vyras. Kai išvažiavom kolega liko vienas.  Sunku jam taip.  Kiek galėjom viską sužiūrėjom padėjom... Bet tiek metų vis galvojau kad kolegoms būtų geriau lengviau...o jie eina išeina iš darbų ateina kiti žmonės...kiti kolegos.  .. Tad nusprendėm kad nebegalim aukoti savo vaikų klausymą dėl kolegų gerovės...
Bet taip sutinku kad tikrai sunku išeiti tokių ilgu atostogų...
Tik norisi kad šeimos nebijotų keisti gydytojų klinikų.. Yra ir Lt tokių kurios žiūri ir stengiasi... VK turbūt vienintelė kuri tiek mažai pastangų deda...

Sėkmės merginos mums visoms  wub.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai netaikiau atskirai kuriai,tik atrode,gal kam padesiu su savo isikisimu,bet supykinau.Nieko nebesakau mergaites,jus ir taip esat isvarge del tu problemu,o as tik zibalo ipyliau noredama gero.Is visos sirdies linkiu tapti mamomis,kad tik svajones issipildytu ir jusu sveikatos nesustreikuotu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi esu uzsipirkusi daug vaistuku is Tr ir artimiausiu metu man ju neprireiks, jei kam reikia, parduodu progestana, crinone, imunoglobulina(galioja iki s.m.09men), clexane, duphalac(viduriu laisvinamieji nesciosioms). Parduotu turkiskom kainom. Rasyskit p.m. jeigu kazko reikia.
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 14, 19:38)
O kiek maždaug kartų reikia suvažinėt į Rygą per IVF procesą? Jei ne paslaptis,kiek Jūs maždaug mokėsite už savo IVF?

Pirmas Ivf kainavo 8000lt.Dabar dar negaliu pasakyti kiek vaistu reikes ir kaip stimuliuosis.
Papildyta:
QUOTE(maugute156 @ 2016 04 17, 14:50)
Sveikos, kadangi esu uzsipirkusi daug vaistuku is Tr ir artimiausiu metu man ju neprireiks,  jei kam reikia, parduodu progestana, crinone, imunoglobulina(galioja iki s.m.09men), clexane, duphalac(viduriu laisvinamieji nesciosioms). Parduotu turkiskom kainom. Rasyskit p.m. jeigu kazko reikia.

SVEIKI,domina kainos.Parašykit a.ž.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2016 04 16, 13:59)
bet musu problema dabar jau kaip ziuriu ne ten, kur as labiausiai galvojau, bet problema isgaut kokybiskus embrionus ir kad jie prisitvirtintu. nes is manes foliu sugeba isspaust ir is vyro turto bet va jose kokybes turbut near kad ir embrionai nekokie.  doh.gif 

Pas mus panaši bėda, pas mane folikulų užauga daug, spermos kokybė pusėtina, bet vat kokybė kiaušialasčių kaip suprantu prasta...
O jūs genetinius tyrimus darėtės?
Kažkur forume buvau skaičiusi kad kai kokybė prasta kaip tik reikia stengtis mažai folikulų užauginti kad jie būtų kokybiškesni, bet tik vienoj vietoj apie tai ir teskaičiau....

QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 16, 14:08)
Tik norisi kad šeimos nebijotų keisti gydytojų klinikų.. Yra ir Lt tokių kurios žiūri ir stengiasi... VK turbūt vienintelė kuri tiek mažai pastangų deda...
Sėkmės merginos mums visoms  wub.gif  4u.gif

Abu IVF darėme VK, pas U ir V, abu nesėkmingi, labai nusivyliau. Po antro IVF kai jau gydytoja mus norėjo išleisti paklausiau ar man nereikėtų kažko pagerti nes kraujas mano tirštokas, tai tada pasiūlė leistis vaistus... Bet manęs apie tai niekas neklausė, kraujo tyrimo prieš tai neliepė atlikti.... Labai aplaidus požiūris... Pačios turime skaityti ir domėtis...
Kokią kliniką jūs rekomenduotumėte?
Atsakyti
Turiu likusiu siu turkisku vaistuku estrofem 2mg galioja iki 2019.03, Proluton Depo ilgo veikimo progesterono, kuris galioja iki 2020.04 ir cikloferono galioja iki 2020.05. Kam reikia rasykit i a.z. Ir kuo dizdiausios sekmes visos linkiu siame sunkiame kelyje.
Atsakyti
Mes VK pas V darėmės visus kartus, tai mum tai super buvo. Ir man ir vyrui labai patiko, kad į viską labai dalykiškai žiūrėjo, be jokių nereikalingų komentarų ar emocinių nukrypimų. Aš labai lengvai apsiverkiu, kai kas nors ima mane guosti ar gailėti, tai labai džiaugiausi, kad pakliuvau pas gydytoją, kuri taip nedaro, nes tada negaliu sustoti ir man būna baisiai gėda. Manau su gydytojais nėra, kad geras ar blogas, o tinka ar netinka būtent tau konkrečiai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo QuantManiac: 21 balandžio 2016 - 15:33
Merginos,gal kuri pirkot Gonalį Lenkijoje,gal prisimenat kainas?? Ir kokioje vaistinėje ? Ar tiko lietuviškas receptas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 22 balandžio 2016 - 15:45
Turiu gonal f 900 ir crinone 2pak.rasykit az
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 04 22, 16:42)
Merginos,gal kuri pirkot Gonalį Lenkijoje,gal prisimenat kainas?? Ir kokioje vaistinėje ? Ar tiko lietuviškas receptas?

Lietuviškas receptas tinka, mes pirkome Bielostoke, įdedu nuorodą, visos kainos nurodytos rolleyes.gif
http://www.podgryfem...-injtirpalui-n1
Atsakyti
Katik merginos as po funkcijos ,Embrions klinikoje pas gyd T.Dabar lauksim 2-3paras atsakymo kuek turim ambrioniuku.Prasideda ilgas laukimas.Gal kas nors eina tuo paciu keliu?Butu smagu pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2016 04 25, 12:15)
Katik merginos as po funkcijos ,Embrions klinikoje pas gyd T.Dabar lauksim 2-3paras atsakymo kuek turim ambrioniuku.Prasideda ilgas laukimas.Gal kas nors eina tuo paciu keliu?Butu smagu pabendrauti.

Didžiausios sėkmės 4u.gif
Įkvėptumėt ir mus vilties ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o viduriavimas stimuliacijos metu nieko blogo? doh.gif

šiandien 3 diena kai stimuliuoja..
Atsakyti