Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(241laukimas @ 2016 04 14, 17:06)
Pirma karta dariausi Rygoj Embrions klinikoje.Turiu patirties ir turiu viena maxyli.Rytoj jau startuoju antra karta.Prades stimuliacija.Pirma karta ir dabar vaxiuoju pas Treijs.

O kiek maždaug kartų reikia suvažinėt į Rygą per IVF procesą? Jei ne paslaptis,kiek Jūs maždaug mokėsite už savo IVF?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2016 04 14, 18:36)
Kodel ne i Turkija,kur laboratorijos pacios paciausios ir daug didesnis pastojimo procentas?

Man tai kažkaip baisoka dabar būtų važiuoti į Stambulą, kai ten kas kelios savaitės sprogdinimai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 04 15, 08:23)
Man tai kažkaip baisoka dabar būtų važiuoti į Stambulą, kai ten kas kelios savaitės sprogdinimai  unsure.gif

man irgi būtų baisoka..

ir šiaip, mum Stambulas visiškai su darbu nesuderinama kol kas. Jei tik būtų galimybės, rinktumėmės jį. Ir manau ne tik mes.
Atsakyti
As mergaites tik skaitau jus,nes dukruze turejo tokia problema,kai viskas gerai,o vaikelio nera.Dabar jau supuoja metinuke.
Bet skaitau Stambulo tema,ten nera taip,kaip laikrasciau raso,mergaites zino,pasekit del idomumo ju tema,gal pasibaigs jusu vargai ir pasirysit tam.Pastojimo procentas didelis,o ir info toje temuteje apie nepastojimo problemas mergaites surinke labai daug.Del nesuderinamumo su darbu,tai man juokingai skamba,jei nori leliaus labiau uz viska,suderinsi darba,arba ji keisi.Tik reikia susideliot prioritetus.Be to,kiekvienas nepasisekes IVF isbalansuoja jusu organizmo hormonus,susilpnina imuniteta,gadinat savo sveikata.Todel imciaus daryt IVF grieztai viska issiaiskinus ir ten,kur pastojimo procentas didziausias ir dar,kur rupi ne tik pinigus ismelzt,bet ir jusu sveikata.Turkijoj labai daug kam atranda priezastis nepastojimo ir yra tokiu stebuklu,kad po 10 IVF LT ,LV ir PL pastoja ten .Sekmes jusu sunkiam kely.As ir verkiu ir dziaugiuos su jumis kartu.Viska suprantu,kaip jums sunku,esu susidurus.Sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2016 04 15, 12:12)
1. Del nesuderinamumo su darbu,tai man juokingai skamba,jei nori leliaus labiau uz viska,suderinsi darba,arba ji keisi.Tik reikia susideliot prioritetus.

2. Todel imciaus daryt IVF grieztai viska issiaiskinus ir ten,kur pastojimo procentas didziausias ir dar,kur rupi ne tik pinigus ismelzt,bet ir jusu sveikata.

3. Turkijoj labai daug kam atranda priezastis nepastojimo ir yra tokiu stebuklu,kad po 10 IVF LT ,LV ir PL pastoja ten .

4. Sekmes jusu sunkiam kely.

1. Labai malonu girdėti, kad jums juokinga, bet man nelabai. Džiaugiuosi už tuos, kurie gali taip paimti ir pakeisti darbą arba bet kada išeiti atostogų. Jeigu Jums įdomu, tai mes negalime. Ypač mano vyras, kuriam dar pradedant dirbti buvo nustatyta atostogų tvarka ir trukmė. Mes negalim sau leisti paimti ir abu mesti darbus, važiuoti darytis procedūros už nemažus pinigus (kuriuos, beje, ne per 2 mėnesius sutaupom), ir grįžti čia į niekur. Bet kokiu atveju prioritetas ir didžiausias tikslas yra sėkmingas nėštumas, bet, jūsų didžiausiai nuostabai, ne visi turi tam galimybes (dažnai ir finansines). Sekmės jums juokiantis toliau.

2. Pasakykite tą receptą, kuris leis man patikrinti, kur rūpi ne tik pinigus išmelžt, bet ir sveikata? čia internete būna surašyta ar kaip? Beje, o tuos procentus surašytus irgi gal žinote kaip patikrinti? Ar jau jei parašyta internetiniame puslapyje, tai tikra? Jeigu turite "blatą", kaip tai galima patikrinti, būčiau dėkinga, jei pasakytumėt.

3. O jei priežastis žinome? Yra ir tokių stebuklų, kad po 10 ivf bet kur ima ir pastoja natūraliai. Gyvenime apskritai būna VISAIP.

4. Kad Jūsų žodžiai Dievui į ausį. Esu prietaringa. Nedėkosiu.

Visos pasirenka joms priimtiniausią ir pagal galimybes įmanomą kelią. Jei turėčiau neribotas galimybes - važiuočiau į Turkiją ar dar toliau. Bet šiai dienai neturiu.

Atsiprašau, kad mano postas toks nedraugiškas. Šita tema yra labai slidi ir skaudi, mažiausiai ko joje reikia, tai pamokymu ir pašaipų dėl vienokio ar kitokio elgesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 15 balandžio 2016 - 12:29
QUOTE(Luety @ 2016 04 15, 12:12)
As mergaites tik skaitau jus,nes dukruze turejo tokia problema,kai viskas gerai,o vaikelio nera.Dabar jau supuoja metinuke.
Bet skaitau Stambulo tema,ten nera taip,kaip laikrasciau raso,mergaites zino,pasekit del idomumo ju tema,gal pasibaigs jusu vargai ir pasirysit tam.......

Reiks pasekti ma tą temą ax.gif
Atsakyti
Atsiprasau,jei izeidziau,tik gero norejau.Bukit stiprios ir susilaukit atzaleliu ir nedekokit,as irgi prietaringa. ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 14, 19:38)
O kiek maždaug kartų reikia suvažinėt į Rygą per IVF procesą? Jei ne paslaptis,kiek Jūs maždaug mokėsite už savo IVF?

Per visa IVF kazkur 7kartus tenka nuvaziuoti.nes vaziuoji pries procedura.po to augina foliukuliukus,funkcija ,isodinimas ir pastojus .as vaxiavau pastojus dar 3-4kartus nes reikejo vaistu.
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2016 04 09, 17:25)
Senai rašiau, bet noriu pasidžiaugti.

o prisimenu tave! kaip saunu kad pavyko taip ir toliau pozityviai iki galo!

QUOTE(Piliuona @ 2016 04 12, 08:36)
Laikykis, Floria  4u.gif
Labai tave suprantu, kaip sunku atsitiesti po nesėkmės... aš verkdavau kiekvieną dieną, praeina kiek laiko ir apsipranti su ta mintimi. Po paskutinio IVF praėjo 4 mėnesiai ir vėl mąstau kad reikia nestovėti vietoje ir kažką daryti...
Bet nežinau ką...  verysad.gif
Taip norisi surasti gydytoją kuris pasistengs kiek įmanoma geriau suprasti, suvokti, išanalizuoti tavo situaciją ir pasistengti pagelbėti, bet kiek man teko susidurti vis nusiviliu...
Vakar visą vakarą skaičiau sėkmės istorijas, ašaros nuolat tekėjo upeliais, tiek merginos iškentėję, tokius sunkius kelius nuėję... Pavyks ir mums, turėsime ir mes tą džiaugsmelį, tik nenuleiskime rankų  wub.gif

ziauriai sunku... as nezinau kaip reikia nusiteikt kitam kartui kad dabar pavyks. atrodo dabar pradzia tokia gera buvo ir va kad nori. nezinau. kita sav einam vel pas gydytoja, bus keli, gal daugiau galvu kazka kita sugalvos. bet musu problema dabar jau kaip ziuriu ne ten, kur as labiausiai galvojau, bet problema isgaut kokybiskus embrionus ir kad jie prisitvirtintu. nes is manes foliu sugeba isspaust ir is vyro turto bet va jose kokybes turbut near kad ir embrionai nekokie. doh.gif nors cia turbut niekas nezinos, as milijona kartu apgalvojau savo ta stebuklinga laika, tuos 4 men kai buvom super laimingi, gi vienas embrionukas buvo tik 6 lasteliu su fragmentacija! bet va nesukliude niekas ir prikibo. aisku, galbut tas ir buvo ,kuris toliau suekele visa tai kas ivyko, negali zinot, bet faktas tas, kad abu prigijo tai man nesuprantama kodel geresni neprigyja doh.gif
laikykis ir tu 4u.gif

QUOTE(Luety @ 2016 04 15, 11:12)
Del nesuderinamumo su darbu,tai man juokingai skamba,jei nori leliaus labiau uz viska,suderinsi darba,arba ji keisi.Tik reikia susideliot prioritetus.

dziugu kad jusu dukrai pavyko, bet tokie sakiniai, patikekit, siek tiek skaudina.
sakiau nekomentuosiu, bet visa diena paskaicius skambejo sitas sakinys man ausyse. verysad.gif negi tikrai zmones galvoja kad mes nebandom visko pagal musu GALIMYBES?????
as atiduociau labai daug ka, labai labai daug ka, uz galimybe tapti mama! uz galimybe buti "normalia" kai kuriu zmoniu akyse,ir savo taip pat, uz galimybe patirti bemieges naktis, istinusias kojas ir skaudancia krutine, uz galimybe pirma kart prisiglaust SAVO vaikeli ant krutines ir su juo sekmginai vaziuot namo....zinoti ka reiskia kai tau nusisypso tavo sukurtas stebuklas kurio laukei tiek ilgai ir tiek teko iskenteti....
jei mesiu darba tai is ko bus apmokami visi IVF? is vienos algos reikia ir gyventi ir busimam vaikui ateiti kurti ir visa kita.
suderinsi darba?ka tai reiskia? jei mes dirbame dviese ir niekas kitas sito darbo nepadarys musu grupeje kaip man pasakyti kolegei kas as isvaziuoju menesiui laiko o tu jau sukis kaip nori, nes gi dirbom tryse, dabar dviese, tai gal ir tu viena susitvarkysi? ir visu pirma po menesi laiko is karto reta kompanija kuri isleidzia, nebent turi but rimta priezastis. si - labai rimta, bet jei darbdavys tai suzino is anksto irgi ne koks pozityvas gali but, nes gi ir nedurnam aisku, kad jei ta menesio avantiura pavyksta, dar po keliu ji iseis i dekreta o tai reiks ieskotis naujo darbuotojo, ji apmokinti ir t.t. tai as nesiivaizduoju dabartinej mano esamoj situacijoj kaip reiktu taip isvaziuot. nebent kas kardinaliai darbe pasikeistu, tada gal....
Keisti darba? o kaip jus galvojat kad atejus i nauja darba ir padirbus savaite ar dvi isleis menesiui atostogu? cia tai absurdiskiausias pasiulymas. plius, jei turi gera darba, kuris gali garantuoti nebloga ateiti gi neisi taip paprastai lauk. vaikas vien meile gyvas nebus irgi, ir jei nori suteikti siek tiek daugiau, tai reikia ir apie finansine puse pagalvoti, geri darbai nesimeto.
esmej, as suprantu kad kiek cia daug vaziuoja, susiderina ir sugeba, bet darbai yra skirtingi. jei dirbciau kitur galbut man tai ir pavyktu, bet siuo momentu as neisivaizduoju to. bet jei neliks jokios kitos galimybes (mano atveju mes dar turim dvi pabandyti cia, ir zinau kad mano organizmas ne guminis, bet turim isbandytus visus sansus) gal tada rimtai svarstysim Turkija, bet siuo momentu ji tiesiog neimanoma. nei man, nei vyriskiui.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2016 04 16, 13:59)
esmej, as suprantu kad kiek cia daug vaziuoja, susiderina ir sugeba, bet darbai yra skirtingi. jei dirbciau kitur galbut man tai ir pavyktu, bet siuo momentu as neisivaizduoju to. bet jei neliks jokios kitos galimybes (mano atveju mes dar turim dvi pabandyti cia, ir zinau kad mano organizmas ne guminis, bet turim isbandytus visus sansus) gal tada rimtai svarstysim Turkija, bet siuo momentu ji tiesiog neimanoma. nei man, nei vyriskiui.

Mes dirbam tryse tą patį darbą. Du iš jų aš ir vyras. Kai išvažiavom kolega liko vienas. Sunku jam taip. Kiek galėjom viską sužiūrėjom padėjom... Bet tiek metų vis galvojau kad kolegoms būtų geriau lengviau...o jie eina išeina iš darbų ateina kiti žmonės...kiti kolegos. .. Tad nusprendėm kad nebegalim aukoti savo vaikų klausymą dėl kolegų gerovės...
Bet taip sutinku kad tikrai sunku išeiti tokių ilgu atostogų...

Tik norisi kad šeimos nebijotų keisti gydytojų klinikų.. Yra ir Lt tokių kurios žiūri ir stengiasi... VK turbūt vienintelė kuri tiek mažai pastangų deda...

Sėkmės merginos mums visoms wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 16, 14:08)
Mes dirbam tryse tą patį darbą.  Du iš jų aš ir vyras. Kai išvažiavom kolega liko vienas.  Sunku jam taip.  Kiek galėjom viską sužiūrėjom padėjom... Bet tiek metų vis galvojau kad kolegoms būtų geriau lengviau...o jie eina išeina iš darbų ateina kiti žmonės...kiti kolegos.  .. Tad nusprendėm kad nebegalim aukoti savo vaikų klausymą dėl kolegų gerovės...
Bet taip sutinku kad tikrai sunku išeiti tokių ilgu atostogų...
Tik norisi kad šeimos nebijotų keisti gydytojų klinikų.. Yra ir Lt tokių kurios žiūri ir stengiasi... VK turbūt vienintelė kuri tiek mažai pastangų deda...

Sėkmės merginos mums visoms  wub.gif  4u.gif

Bet VK, mano ziniomis, vienintele atlieka imsi (del bak dar reiktu pasitikslint). Kitos tik isci siulo.

Daug visokiu situaciju. Visi renkasi geriausia, ka gali, pagal galimybes. O jos neretai vienoj ar kitoj vietoj ribotos.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 16, 16:24)
Bet VK, mano ziniomis, vienintele atlieka imsi (del bak dar reiktu pasitikslint). Kitos tik isci siulo.

Daug visokiu situaciju. Visi renkasi geriausia, ka gali, pagal galimybes. O jos neretai vienoj ar kitoj vietoj ribotos.

Tikrai taip. Visi renkasi pagal galimybes. Tik aš norėjau pasakyti kad mes su vyru dirbam daugiau nei 10 metų kartu ir visad galvojau jau mums tikrai ilgiau nei savaitę neišeitų... Bet o tačiau... Net pati stebiuosi kaip istikro viskas susidėlioja kai tik pradedi planuoti.

Bet as tikrai niekam nesiūlau nei kažko bandau įtikinti 4u.gif

Dėl imsi... Jei atvirai. Tai netikiu aš tuo imsi VK... Geriau jau kokybiškas icsi nei bet kokios kokybes imsi..
Man VK jau vien dėl sterilumo per punkcija sudaro įspūdį kad ale biski dzin...
Bet tikrai nemažai kam pavyksta ir ten

Labai džiugu girdėti kad po biski mušasi ir kitos klinikos į dienos šviesą.. Bak...bogdanskienes klinika... Nauja MBC klinika, dar bus santariskese ir Northway ir jolsana... Smagu kad merginos važiuoja į Lenkiją į vieną į kitą klinika, kad ir į tą pačią LV... Nepabijo ir Stambulo ir pan... Nu tikrai džiugu kad dabar turim tiek pasirinkimo!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ne vien VK ir ponia U arba V 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 16 balandžio 2016 - 17:50