QUOTE(QuantManiac @ 2016 04 09, 17:25)
Senai rašiau, bet noriu pasidžiaugti.
o prisimenu tave! kaip saunu kad pavyko taip ir toliau pozityviai iki galo!
QUOTE(Piliuona @ 2016 04 12, 08:36)
Laikykis, Floria
Labai tave suprantu, kaip sunku atsitiesti po nesėkmės... aš verkdavau kiekvieną dieną, praeina kiek laiko ir apsipranti su ta mintimi. Po paskutinio IVF praėjo 4 mėnesiai ir vėl mąstau kad reikia nestovėti vietoje ir kažką daryti...
Bet nežinau ką...
Taip norisi surasti gydytoją kuris pasistengs kiek įmanoma geriau suprasti, suvokti, išanalizuoti tavo situaciją ir pasistengti pagelbėti, bet kiek man teko susidurti vis nusiviliu...
Vakar visą vakarą skaičiau sėkmės istorijas, ašaros nuolat tekėjo upeliais, tiek merginos iškentėję, tokius sunkius kelius nuėję... Pavyks ir mums, turėsime ir mes tą džiaugsmelį, tik nenuleiskime rankų
ziauriai sunku... as nezinau kaip reikia nusiteikt kitam kartui kad dabar pavyks. atrodo dabar pradzia tokia gera buvo ir va kad nori. nezinau. kita sav einam vel pas gydytoja, bus keli, gal daugiau galvu kazka kita sugalvos. bet musu problema dabar jau kaip ziuriu ne ten, kur as labiausiai galvojau, bet problema isgaut kokybiskus embrionus ir kad jie prisitvirtintu. nes is manes foliu sugeba isspaust ir is vyro turto bet va jose kokybes turbut near kad ir embrionai nekokie.
nors cia turbut niekas nezinos, as milijona kartu apgalvojau savo ta stebuklinga laika, tuos 4 men kai buvom super laimingi, gi vienas embrionukas buvo tik 6 lasteliu su fragmentacija! bet va nesukliude niekas ir prikibo. aisku, galbut tas ir buvo ,kuris toliau suekele visa tai kas ivyko, negali zinot, bet faktas tas, kad abu prigijo tai man nesuprantama kodel geresni neprigyja
laikykis ir tu
QUOTE(Luety @ 2016 04 15, 11:12)
Del nesuderinamumo su darbu,tai man juokingai skamba,jei nori leliaus labiau uz viska,suderinsi darba,arba ji keisi.Tik reikia susideliot prioritetus.
dziugu kad jusu dukrai pavyko, bet tokie sakiniai, patikekit, siek tiek skaudina.
sakiau nekomentuosiu, bet visa diena paskaicius skambejo sitas sakinys man ausyse.
negi tikrai zmones galvoja kad mes nebandom visko pagal musu GALIMYBES?????
as atiduociau labai daug ka, labai labai daug ka, uz galimybe tapti mama! uz galimybe buti "normalia" kai kuriu zmoniu akyse,ir savo taip pat, uz galimybe patirti bemieges naktis, istinusias kojas ir skaudancia krutine, uz galimybe pirma kart prisiglaust SAVO vaikeli ant krutines ir su juo sekmginai vaziuot namo....zinoti ka reiskia kai tau nusisypso tavo sukurtas stebuklas kurio laukei tiek ilgai ir tiek teko iskenteti....
jei mesiu darba tai is ko bus apmokami visi IVF? is vienos algos reikia ir gyventi ir busimam vaikui ateiti kurti ir visa kita.
suderinsi darba?ka tai reiskia? jei mes dirbame dviese ir niekas kitas sito darbo nepadarys musu grupeje kaip man pasakyti kolegei kas as isvaziuoju menesiui laiko o tu jau sukis kaip nori, nes gi dirbom tryse, dabar dviese, tai gal ir tu viena susitvarkysi? ir visu pirma po menesi laiko is karto reta kompanija kuri isleidzia, nebent turi but rimta priezastis. si - labai rimta, bet jei darbdavys tai suzino is anksto irgi ne koks pozityvas gali but, nes gi ir nedurnam aisku, kad jei ta menesio avantiura pavyksta, dar po keliu ji iseis i dekreta o tai reiks ieskotis naujo darbuotojo, ji apmokinti ir t.t. tai as nesiivaizduoju dabartinej mano esamoj situacijoj kaip reiktu taip isvaziuot. nebent kas kardinaliai darbe pasikeistu, tada gal....
Keisti darba? o kaip jus galvojat kad atejus i nauja darba ir padirbus savaite ar dvi isleis menesiui atostogu? cia tai absurdiskiausias pasiulymas. plius, jei turi gera darba, kuris gali garantuoti nebloga ateiti gi neisi taip paprastai lauk. vaikas vien meile gyvas nebus irgi, ir jei nori suteikti siek tiek daugiau, tai reikia ir apie finansine puse pagalvoti, geri darbai nesimeto.
esmej, as suprantu kad kiek cia daug vaziuoja, susiderina ir sugeba, bet darbai yra skirtingi. jei dirbciau kitur galbut man tai ir pavyktu, bet siuo momentu as neisivaizduoju to. bet jei neliks jokios kitos galimybes (mano atveju mes dar turim dvi pabandyti cia, ir zinau kad mano organizmas ne guminis, bet turim isbandytus visus sansus) gal tada rimtai svarstysim Turkija, bet siuo momentu ji tiesiog neimanoma. nei man, nei vyriskiui.