Senai rašiau, bet noriu pasidžiaugti.
Jau beveik 9 savaitės, kaip nėščia ir dargi dvynukai
Pagal antros pusės paskaičiavimus išėjo iš 4-o karto, pagal mano iš 3-io, nes vieną ciklą teko nutraukti, kadangi vienas folikulas užaugo į didelę cistą. 1-ą kartą buvo pavykę gauti daugiau embrionų, taigi bandėm ir su šaldytais. Visais atvejais ISCI - pas mane n bėdų (net gleivinės niekad normalios negalėjo užauginti), pas vyrą irgi pasirodo tik pavieniai deformuoti spermatozoidai. Abiem <30 m.
Nežinau kuom šitas atvejis buvo kitoks, kad išėjo. Kadangi viskas kainuoja, tai buvau radusi antrą darbą, o kad labai neliūdėčiau (plius, pakilo pajamos) radau dar ir antras studijas (tai bendrai, du darbai, ir studijos dvejose aukštosiose), nebesistengiau sveikai maitintis, vos ne kasdien ir į kokį makdonaldą nueidavau, ir kavą gėriau ir kokį buteliuką sidro išgerdavau ar iki paryčių facebookindavausi.
Perkėlimo dieną sirgau ir bronchitu ir cistitu, buvau nemiegojusi, nes visą parą dirbau pamainoje. Po to jau viskas buvo taip px, kad po perkėlimo namo ėjau valandą, vaikščiojau ratais ir graužiau saldainius, parėjusi namo žiūrėjau serialus iki nulūžimo, o sekančią dieną toliau ramiai išėjau į darbus.
Kas tikrai šitu atveju buvo kitaip - nebepirkau rekomenduoto Inofolic, nes paskaičiau, kad ten tiesiog kažkoks saldiklis su folio rūgštim ir tiek. Tai nusipirkau aš to saldiklio maišą internete pagūglinusi ir dėdavausi į arbatą ir kavą vietoj cukraus, o folio rūgštį tai pačią pigiausią lietuvišką. Dar "kraujotakos gerinimui" vyras padovanojo vibratorių.
Nu gal tikrai pagerino
Dabar tikiuosi, kad viskas toliau bus gerai.
sveikinu., smagu girdet dziugias naujienas.
Juk turi pavykt ir kitoms tikrai pavyks, tuo net neabejoju