Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Laikykis mieloji.Tai yra begalinis skausmas,suprasti gali tik tas kas praėjo ta kelią.
stiprybės tau ir tavo vyrui.
Atsakyti
Vajej , kaip gaila cray.gif Laikykis, neprarask vilties , kad kitas kartas bus laimingas. Nezinau net ka parasyt verysad.gif ......
Atsakyti
Sveikos,
esu naujoke blush2.gif , bet artimiausiu metu ir mums gresia IVF, pradžia tokia: kad 2 metus nepavyksta, po pirmų metų eilė tyrimų, atsakymas viskas gerai, MB sveikas. Laparaskopija - diagnozė - kiaušintakių atrezija, patalogija abipusė. gydytoja sako, kad išeitis viena IVF.
kadangi pirmus tyrimus dariausi poliklinikoje, laparoskpija Santariškių klinikose, dabar ieškom ir domimės į kurią kliniką koją kelti.

tad kaip visiškai naujokei, prašau patarimo - nuo ko pradėtis domėtis, klausti pas gydytoją - galbūt iš savo patirties, galite patarti - arba kokią kliniką, gydytoją rekomenduojate šiai procedūrai.

šiuo metu randeliai gyja. Bandau susitaikyti su situaciją, kad niekada natūraliu būdu lialiaus nesusilauksime ir žiūrime ką galime toliau daryti. Pirma mintis po diagnozės keliems metams viską pamiršti, bet kuo toliau galvoju, tuo labiau jaučiu, kad laukti dar nenoriu... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Rožiniai Akiniai @ 2016 04 04, 20:53)
Sveikos,
esu naujoke  blush2.gif , bet artimiausiu metu ir mums gresia IVF, pradžia tokia: kad 2 metus nepavyksta, po pirmų metų eilė tyrimų, atsakymas viskas gerai, MB sveikas. Laparaskopija - diagnozė - kiaušintakių atrezija, patalogija abipusė. gydytoja sako, kad išeitis viena IVF.
kadangi pirmus tyrimus dariausi poliklinikoje, laparoskpija Santariškių klinikose, dabar ieškom ir domimės į kurią kliniką koją kelti.

tad kaip visiškai naujokei, prašau patarimo - nuo ko pradėtis domėtis, klausti pas gydytoją - galbūt iš savo patirties, galite patarti - arba kokią kliniką, gydytoją rekomenduojate šiai procedūrai.

šiuo metu randeliai gyja. Bandau susitaikyti su situaciją, kad niekada natūraliu būdu lialiaus nesusilauksime ir žiūrime ką galime toliau daryti. Pirma mintis po diagnozės keliems metams viską pamiršti, bet kuo toliau galvoju, tuo labiau jaučiu, kad laukti dar nenoriu... ax.gif

Laba smile.gif

As pati pasirinkau gydyma (nors tiksliau butu sakyt procedura) ne Lietuvoje - del gydytoju poziurio ir kainu. Jeigu reiktu rinktis Lietuvoje, bandyciau kreiptis i naujai atidaryta Santaros vaisingumo centra. Nezinau kokios kainos, bet gydytojai zinomi, o pati istaiga valstybine, gal labiau reguliuojama bus ir ne tokia komercine.

Labai linkiu, kad sis kelias butu lengvas ir kuo trumpesnis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 04 balandžio 2016 - 20:55
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 04, 20:54)
Laba smile.gif

As pati pasirinkau gydyma (nors tiksliau butu sakyt procedura) ne Lietuvoje - del gydytoju poziurio ir kainu. Jeigu reiktu rinktis Lietuvoje, bandyciau kreiptis i naujai atidaryta Santaros vaisingumo centra. Nezinau kokios kainos, bet gydytojai zinomi, o pati istaiga valstybine, gal labiau reguliuojama bus ir ne tokia komercine.

o kokia kliniką rinkotės? dabar kaip tik lenkų kliniką žiūrinėjausi, prieš tai turkus - nors pas turkus važiuoja kaip suprantu su rimtesnėmis problemomis..

man siūlė vk pas d.j.

esame dvejonėse dar, reikia su viskuom susitaikyti...
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 04, 19:54)
Laba smile.gif

As paziurejau,kad sioje naujoje klinikoje dirbs beveik tie patys medikai kaip U.ar M. Tai klausimas ar nebus toks pats poziuris kaip ir kt klinikose? sad.gif Ir kainos konsultaciju nuo 40 -60€ na sakyciau brangoka.
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2016 04 05, 15:18)
As paziurejau,kad sioje naujoje klinikoje dirbs beveik tie patys medikai kaip U.ar M. Tai klausimas ar nebus toks pats poziuris kaip ir kt klinikose? sad.gif Ir kainos konsultaciju nuo 40 -60€ na sakyciau brangoka.

kuo toliau forumą skaitau, tuo labiau manau, kad LT mes nieko nedarysim... labai mažas procentas, keli tipo geri gydytojai ir viskas, ir dar reikia bijoti eiti į konsultaciją, kaip pas U. (bent jau kelios merginos sakėsi, kad bijo).

manau ir taip yra ko nerimauti, o gydytojų neturime bijoti, turime pasitikėti smile.gif

taip pat, dar nelabai suprantu, kodėl tiek daug vaistų reikia... bet čia turbūt kai jau į vizitą eisim, mums paaiškins blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožiniai Akiniai: 05 balandžio 2016 - 16:01
QUOTE(Erikulis @ 2016 04 05, 16:18)

O kur kainas radot? Yra internete?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 05, 15:47)

Nea,internete nera,skambinausi duotu nr. As klausiau kokia kaina vien tik konsultacijos,o paskui aisku kaip ir klinikose priskaiciuoja € g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rožiniai Akiniai @ 2016 04 05, 14:53)
kuo toliau forumą skaitau, tuo labiau manau, kad LT mes nieko nedarysim... labai mažas procentas, keli tipo geri gydytojai ir viskas, ir dar reikia bijoti eiti į konsultaciją, kaip pas U. (bent jau kelios merginos sakėsi, kad bijo).

manau ir taip yra ko nerimauti, o gydytojų neturime bijoti, turime pasitikėti  smile.gif

taip pat, dar nelabai suprantu, kodėl tiek daug vaistų reikia... bet čia turbūt kai jau į vizitą eisim, mums paaiškins  blush2.gif

Vat butent,mes manau kelsim sparnus i TR,mano manymu ju poziuris ir kokybe thumbup.gif O su U man teko ivf,tai is savo patirties sakau,kad nesutapo musu bio laukai,o vyrui ji kaip tik paliko ispudi,jis su ja susisnekedavo smile.gif
O vaistu didelio kiekio naudojimas man nepatinka,pasekmes veliau( bent jau man)
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 05, 17:47)

Galėtų paskelbti kainas internete, tai nereiktų skambinėti ir pusės kainyno kainų klausinėti doh.gif Gal radote kur nors daugiau info apie šį centrą? Nes aš kol kas radau tik straipsnius, kad jis jau atidarytas, bet daugiau nieko...

O gal kuri jau lankėtės? ax.gif
Atsakyti
Senai rašiau, bet noriu pasidžiaugti.

Jau beveik 9 savaitės, kaip nėščia ir dargi dvynukai drinks_cheers.gif

Pagal antros pusės paskaičiavimus išėjo iš 4-o karto, pagal mano iš 3-io, nes vieną ciklą teko nutraukti, kadangi vienas folikulas užaugo į didelę cistą. 1-ą kartą buvo pavykę gauti daugiau embrionų, taigi bandėm ir su šaldytais. Visais atvejais ISCI - pas mane n bėdų (net gleivinės niekad normalios negalėjo užauginti), pas vyrą irgi pasirodo tik pavieniai deformuoti spermatozoidai. Abiem <30 m.

Nežinau kuom šitas atvejis buvo kitoks, kad išėjo. Kadangi viskas kainuoja, tai buvau radusi antrą darbą, o kad labai neliūdėčiau (plius, pakilo pajamos) radau dar ir antras studijas (tai bendrai, du darbai, ir studijos dvejose aukštosiose), nebesistengiau sveikai maitintis, vos ne kasdien ir į kokį makdonaldą nueidavau, ir kavą gėriau ir kokį buteliuką sidro išgerdavau ar iki paryčių facebookindavausi.

Perkėlimo dieną sirgau ir bronchitu ir cistitu, buvau nemiegojusi, nes visą parą dirbau pamainoje. Po to jau viskas buvo taip px, kad po perkėlimo namo ėjau valandą, vaikščiojau ratais ir graužiau saldainius, parėjusi namo žiūrėjau serialus iki nulūžimo, o sekančią dieną toliau ramiai išėjau į darbus.

Kas tikrai šitu atveju buvo kitaip - nebepirkau rekomenduoto Inofolic, nes paskaičiau, kad ten tiesiog kažkoks saldiklis su folio rūgštim ir tiek. Tai nusipirkau aš to saldiklio maišą internete pagūglinusi ir dėdavausi į arbatą ir kavą vietoj cukraus, o folio rūgštį tai pačią pigiausią lietuvišką. Dar "kraujotakos gerinimui" vyras padovanojo vibratorių.
Nu gal tikrai pagerino rolleyes.gif

Dabar tikiuosi, kad viskas toliau bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2016 04 09, 18:25)
Dar "kraujotakos gerinimui" vyras padovanojo vibratorių.
Nu gal tikrai pagerino  rolleyes.gif

Dabar tikiuosi, kad viskas toliau bus gerai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Sekmes jum wub.gif 4u.gif
Atsakyti