Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(joorgita @ 2016 01 24, 07:31)
O antibijotiku Jums neskiria kaip supratau(ar dar nežinote).O kokios kokybės tavo blastutės?

Konkreciai man neskyre nei prie IVF'o, nei prie saldytu. O kokio tipo antibiotikus skiria?
Pas mane 2d. snaigutes 4u.gif

Manau, kad pas mus ne su snaigem problema, o su pasikeitusiu hormoniniu fonu. Nes sake, kad gleivine siek tiek dirbtinai paaugins, nes, matyt, nebeuzauga iki optimalaus dydzio. Mano snaigutes yra 5m. (lygiai! biggrin.gif ) senumo, per tuos metus, matyt, ir organizmas "paseno".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausma26: 24 sausio 2016 - 10:40
Sveikos

Ar buvo kuriai, kad po IVF temperatura pakilo ir lyg kaulus lauzo.. 37.5, karsta visa unsure.gif siandien 3DPI verysad.gif
Nezinau ka ir daryt.. Aisku arbatos.gulejimas. tikiuos nieko blogo ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 24 sausio 2016 - 13:12
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 24, 14:12)
Sveikos

Ar buvo kuriai, kad po IVF temperatura pakilo ir lyg kaulus lauzo.. 37.5, karsta visa unsure.gif siandien 3DPI verysad.gif
Nezinau ka ir daryt.. Aisku arbatos.gulejimas. tikiuos nieko blogo ..

Laba,
Neturiu patirties kol kas šioje situacijoje, nes įsodinimas bus kažkur po dviejų savaičių... Esu kažkur skaičius, kad būna truputėlį pakilus temperatūra, bet tuo metu tai buvo neaktualu, tai ir nesigilinau... unsure.gif Gal mergaitės, kurios jau yra su tuo susidūrusios kažką daugiau pakomentuos. Bet labai linkiu, kad tai būtų geras ženklas, laikysiu kumštukus už Tave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškiukas: 24 sausio 2016 - 15:20
QUOTE(Braškiukas @ 2016 01 24, 15:19)
Laba,
Neturiu patirties kol kas šioje situacijoje, nes įsodinimas bus kažkur po dviejų savaičių... Esu kažkur skaičius, kad būna truputėlį pakilus temperatūra, bet tuo metu tai buvo neaktualu, tai ir nesigilinau...  unsure.gif  Gal mergaitės, kurios jau yra su tuo susidūrusios kažką daugiau pakomentuos. Bet labai linkiu, kad tai būtų geras ženklas, laikysiu kumštukus už Tave  4u.gif

Uzkilo iki 38. Jauciu angina kokia. Taip nelaiku verysad.gif
Sakiau tyliai prasedesiu iki rezultatu, o va teko islyst is pogrindzio blush2.gif
Man reikia Jusu kumstuku..
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 24, 16:25)
Uzkilo iki 38. Jauciu angina kokia. Taip nelaiku verysad.gif
Sakiau tyliai prasedesiu iki rezultatu, o va teko islyst is pogrindzio blush2.gif
Man reikia Jusu kumstuku..

O nenorėtumėt rytoj pasiskambinti gydytojai? Tikrai aiškumo ir ramybės įneštų 4u.gif Kad tik viskas gerai būtų... Privalo būt gerai!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 01 24, 15:46)
O nenorėtumėt rytoj pasiskambinti gydytojai? Tikrai aiškumo ir ramybės įneštų  4u.gif Kad tik viskas gerai būtų... Privalo būt gerai!!!  4u.gif

Skambinsiu. Bet kazi ar pades kazkuo-cia jau gamta uz viska atsakinga verysad.gif
Gersiu daug arbatu.nelysiu is po kaldros-gal isbrisiu.
Atsakyti
Pagalvojau, gal aktuali naujiena genetinis testas ar pavyks pastoti su IVF pagalba
Atsakyti
Sveikos merginos,

Jungiuosi ir as prie jusu smile.gif

Startuojame su pirmuoju IVF, tad tikiuosi su jumis laukimo laikas neprailgs smile.gif
Nerimo nemazai, bet ir vilties tuo paciu labai daug, tad tikiuosi, kad pirmas kartas bus ir paskutinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 01 24, 16:04)
Sveikos merginos,

Jungiuosi ir as prie jusu smile.gif

Startuojame su pirmuoju IVF, tad tikiuosi su jumis laukimo laikas neprailgs smile.gif
Nerimo nemazai, bet ir vilties tuo paciu labai daug, tad tikiuosi, kad pirmas kartas bus ir paskutinis smile.gif

Kur ir pas ka darotes? Kokios bedos?

Kuo didziausios sekmes! 4u.gif
Atsakyti

Darysim VK.

Dideliu bedu kaip ir nera, bet rezultato irgi. Man PKS, vyras sveikas.
Po nesuskaiciuojamu stimuliaciju ir IUI, imames paskutinio varianto, kad tapti nestuke.gif

Kadangi jau penki metai, kaip bandom, ilgas kelias nueita, atrodo jau viska mintinai zinau, bet vistiek iskyla visokiu smulkmenisku klausimeliu. Gerai, kad jus cia esat, tai randu daugybe atsakymu, patarimu ir pan.. smile.gif

Jau sia sav leksiu pas gyd, ziuret kaip foliai auga, ir galvot, kada jau punktuot reikes..

Aciu uz linkejimus, tikiuosi paciai taip pat sveikata pasitaisys ir viskas bus gerai!!!
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 24, 13:12)

Laikykis 4u.gif Siaip pakilusi temperatura nestumo metu neretai laikoma geru zenklu. Pakilus iki 38C - gal per daug g.gif O gal tiesiog tokia organizmo reakcija i vykstancius pokycius.
As esu turejus viena naturalu nestuma. Po to, kai suzinojau kad laukiuosi, man pakilo temperatura. Bet tas ivyko mazdaug tarp 4 ir 6 savaites. Bet juk kiekvienam individualiai ir tai nebutinai reiskia nesekme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2016 01 24, 17:49)
Laikykis  4u.gif Siaip pakilusi temperatura nestumo metu neretai laikoma geru zenklu. Pakilus iki 38C - gal per daug  g.gif O gal tiesiog tokia organizmo reakcija i vykstancius pokycius.
As esu turejus viena naturalu nestuma. Po to, kai suzinojau kad laukiuosi, man pakilo temperatura. Bet tas ivyko mazdaug tarp 4 ir 6 savaites. Bet juk kiekvienam individualiai ir tai nebutinai reiskia nesekme 4u.gif

38.4 jau. Kai buvau pastojus (isnesiojau 27sav...) tik suzinojus kad nestuke.gif tokia buvo..bet buvo 27cd-dabar anksti labai. Tikiuos organizmas neatmetineja kaip svetimkuniu unsure.gif
Atsakyti