Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(floria @ 2016 03 24, 20:42)
Is 13 buvo pilnao subrendusius 12 ir visos apsivaisino. Cia sake nebuvo problemos, bet tolimesnis vystimasis va kur musu beda. Siai dienai liko 2 embrionukai kiti daug prastesni tai ju ir nebesaldys.
kai pasake kad abu ne top tai jau buvom nusprende kad desim du.ta ir gyd kaip ir siule. Nes abu 8 last.bet vienas turi daugiau fragmentacijos.kitas geresnis , asimetrija gera kas ten dar.. tai gal bent vienas tures sansu prikibti ir stipreti jei ne abu.surizikavom bet tikiuos sis kartas bus paskutinis ir sekmingas.
balandzio 5 kraujas.ilgiausios dienos prasideda.......
aisku, testuka pasidarysiu anksciau.na kokia 9-10dpi
.

Dideliausios sėkmės ir laukiam puikių naujienų!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškiukas: 29 kovo 2016 - 14:22
QUOTE(Braškiukas @ 2016 03 29, 14:21)
Dideliausios sėkmės ir laukiam puikių naujienų!!!!  4u.gif

Ačiū wub.gif nu tikiuos kad bus,prasidėjo neramumo savaitė doh.gif bandau negalvot, bet gi aišku kad sunku... šeštadienį ar sekmadienį gadinsiu testuką, kaip sulaukt Dieve kaip bijau neigiamo doh.gif verysad.gif nors širdy atrodo tikiu, kad tikrai pavyko, bet protas kalba kitką . fe fe nemėgstu savęs tokios. greičiau viskas būtų aišku
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2016 03 29, 20:29)
Ačiū  wub.gif  nu tikiuos kad bus,prasidėjo neramumo savaitė  doh.gif  bandau negalvot, bet gi aišku kad sunku... šeštadienį ar sekmadienį gadinsiu testuką, kaip sulaukt Dieve kaip bijau neigiamo  doh.gif  verysad.gif nors širdy atrodo tikiu, kad tikrai pavyko, bet protas kalba kitką . fe fe nemėgstu savęs tokios. greičiau viskas būtų aišku

Puikiai suprantu tą jauduliuką....ir žinau, kaip sunku yra išlikti ramiai unsure.gif Jokiu būdu neprisileisk blogų minčių schmoll.gif Tikėk savimi ir savo mažiukais, juk jau PUPO wub.gif Tikėk, tikėk ir dar kartą tikėk bigsmile.gif
Atsakyti
Ar yra dar kas nors dabar pasiruošimo ar ivf kely? toks jausmas, kad viena šį mėn dariaus, ramus forumas, o gal ir gera iš vienos pusės... kuo mažiau, tuo geriau..
man atradienį kraujukas, šiandien užsiregistravau...
ryt bandysiu testą, dar vieną, aišku šiandien dar ir per anksti buvo (8 dpi) kad ir kas būtų parodyt. bet kaip tik turėjau likusius 3 paprastus ir clear blue, tai va kaip tik liko ir pirmadieniui elektroninis..
su tuo mano sėkmingu kartu 9 dpi buvo pirmas mažiukas šešėlis o jau 10 dpi normalūs II... tai mano viltis į sekmadienį-pirmadienį daugiau kad rodys nes su dviem tai ir HCG koncentracija manau didesnė buvo.
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Neseku jusu temos, bet noriu jus padarasinti ir paskatinti niekada nenuleisti ranku ir visada islikti optimistems.Gyvenau ir as siame skyrelyje pries 5 metus, turejau 2 IVF, antro metu pavyko pagaut stebukleli,o dabar po 15metu kartu pragyventu su vyru stebuklelis atejo pats, paciu naturaliausiu budu, tai buvo kaip perkunas is giedro dangaus, ir visa tai atsitiko kai nustojau galvot apie pavyks nepavyks.Tad linkiu visoms kuo didziausios sekmes ir aisku kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2016 04 01, 22:33)
Ar yra dar kas nors dabar pasiruošimo ar ivf kely? toks jausmas, kad viena šį mėn dariaus, ramus forumas, o gal ir gera iš vienos pusės... kuo mažiau, tuo geriau..
man atradienį kraujukas, šiandien užsiregistravau...
ryt bandysiu testą, dar vieną, aišku šiandien dar ir per anksti buvo (8 dpi) kad ir kas būtų parodyt. bet kaip tik turėjau likusius 3 paprastus ir clear blue, tai va kaip tik liko ir pirmadieniui elektroninis..
su tuo mano sėkmingu kartu 9 dpi buvo pirmas mažiukas šešėlis o jau 10 dpi normalūs II... tai mano viltis į sekmadienį-pirmadienį daugiau kad rodys nes su dviem tai ir HCG koncentracija manau didesnė buvo.

Dar anksti Floria, kantrybesssss smile.gif Pirmadieni lauksim ziniu is taves mirksiukas.gif
Bet rimtai, kaip ramu sitoje temuteje blink.gif net keista ...
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2016 04 02, 14:01)
Dar anksti Floria, kantrybesssss  smile.gif Pirmadieni lauksim ziniu is taves  mirksiukas.gif
Bet rimtai, kaip ramu sitoje temuteje  blink.gif  net keista ...

nu tikiuos, kad per anksti.. nes šiandien jokio vaiduoklio net nerasta schmoll.gif
pas mane kantrybės šiuo klausimu sunkiai verysad.gif

Atsakyti
Gal kuri zinot, uz kiek LT klinikose menopur/merional pardavineja?
Atsakyti
Beliko turbut tik 1 proc vilties ir musu didziausia svajone duzta i sipulius sad.gif cray.gif pradejo tepliot svieziu... tai jau kazko ir nesitikiu...testo nedariau siand tai ir ryt neprireiks manau verysad.gif
nusibodo man sitaip gyvent su viltim kas men verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2016 04 03, 15:58)
Beliko turbut tik 1 proc vilties ir musu didziausia svajone duzta i sipulius sad.gif cray.gif pradejo tepliot svieziu... tai jau kazko ir nesitikiu...testo nedariau siand tai ir ryt neprireiks manau  verysad.gif
nusibodo man sitaip gyvent su viltim kas men verysad.gif  verysad.gif

laikom kumščius thumbup.gif , ryt hcg?
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2016 04 03, 15:58)
Beliko turbut tik 1 proc vilties ir musu didziausia svajone duzta i sipulius sad.gif cray.gif pradejo tepliot svieziu... tai jau kazko ir nesitikiu...testo nedariau siand tai ir ryt neprireiks manau  verysad.gif
nusibodo man sitaip gyvent su viltim kas men verysad.gif  verysad.gif

laikom kumscius stipriai suspaustus , gal viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2016 04 03, 15:50)
laikom kumscius stipriai suspaustus , gal viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Aciu uz kumscius bet deja nebebus..jau plaukia upes verysad.gif vakar upes asaru... nenoriu eit i darba niekur nenoriu tik miegot ir neatsikelt. Zinau kad praeis sita nuotaika bet ziauriai sunku priimti vel nesekme.
As nesuprantu kame reikalas... sakyciau jei nebuciau visai pastojus tai gal net negaliu bet dabar zinau kad galiu tik vat kodel nepavyksta sad.gif ok ne top kokybe..bet tada ir buvo tik 6 last.ir fragmentacija ir vistiek parode nora gyvent..
nesuprasi tos gamtos atrankos..aisku geriau dabar nei po keliu men verysad.gif
nezinau ka darysim toliau.bet db reikia poilsio nuo visko aisku
Atsakyti