QUOTE(Spaanguole @ 2016 02 22, 17:11)
Laba diena,
noreciau jungtis i jusu rateli galvoju jei niekas nesutrugdys, kita cikla startuoti su IVF
uzsirasiau i Northway klinika pas Ziobakiene, ziuresim kaip kas bus per pirma musu susitikima
Nelabai sekiau sia jusu temute, sakykit ar yra tokiu, kurios sioj klinikoj daretes proceduras? gal kokiu pastebejimu turit? ir kokia kaina daugmaz konsultacija + echo ten kainuoja? pagal ju kainorasti manau tikrai daugiau nei 45 Eur.
Aciu ir sekmes startuojancioms !
noreciau jungtis i jusu rateli galvoju jei niekas nesutrugdys, kita cikla startuoti su IVF
uzsirasiau i Northway klinika pas Ziobakiene, ziuresim kaip kas bus per pirma musu susitikima
Nelabai sekiau sia jusu temute, sakykit ar yra tokiu, kurios sioj klinikoj daretes proceduras? gal kokiu pastebejimu turit? ir kokia kaina daugmaz konsultacija + echo ten kainuoja? pagal ju kainorasti manau tikrai daugiau nei 45 Eur.
Aciu ir sekmes startuojancioms !
Sveika
Aš anksčiau lankiausi pas Žobakiene. Pradžioje viskas buvo gerai, bet kada prasidėjo IUI procedūros, prasidėjo ir nelabai aiškūs dalykai.... Tiek pirmą procedūrą, tiek antrą, paklausus kokio dydžio foliai, man atsakydavo, kad panašaus dydžio, kokius matė prieš tai gydytojas. O paklausus, kokio storio gleivinė, buvo atsakyta, kad beveik gera. Mane tas tikrai netenkina. Galiausiai po paskutinės IUI procedūros iš kabineto išėjau apsiverkus.... Buvo pasakyta: "ši procedūra nieko verta, tik pinigų ir laiko švaistymas, pastojimo tikėtis nereikėtų..." ir dar įvairiausių "perliukų"pažėrė. Gyvenime pas ją negrįšiu!!! Perėjau pas jos vyrą Žiobaką. Skirtumas kaip diena ir naktis Jei dar kada teks grįžti į Northway centrą, tai tik pas Žiobaką