Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Spaanguole @ 2016 02 22, 17:11)
Laba diena,

noreciau jungtis i jusu rateli  4u.gif  galvoju jei niekas nesutrugdys, kita cikla startuoti su IVF  smile.gif
uzsirasiau i Northway klinika pas Ziobakiene, ziuresim kaip kas bus per pirma musu susitikima  4u.gif

Nelabai sekiau sia jusu temute, sakykit ar yra tokiu, kurios sioj klinikoj daretes proceduras? gal kokiu pastebejimu turit? ir kokia kaina daugmaz konsultacija + echo ten kainuoja? pagal ju kainorasti manau tikrai daugiau nei 45 Eur.

Aciu ir sekmes startuojancioms !

Sveika 4u.gif

Aš anksčiau lankiausi pas Žobakiene. Pradžioje viskas buvo gerai, bet kada prasidėjo IUI procedūros, prasidėjo ir nelabai aiškūs dalykai.... Tiek pirmą procedūrą, tiek antrą, paklausus kokio dydžio foliai, man atsakydavo, kad panašaus dydžio, kokius matė prieš tai gydytojas. O paklausus, kokio storio gleivinė, buvo atsakyta, kad beveik gera. Mane tas tikrai netenkina. Galiausiai po paskutinės IUI procedūros iš kabineto išėjau apsiverkus.... Buvo pasakyta: "ši procedūra nieko verta, tik pinigų ir laiko švaistymas, pastojimo tikėtis nereikėtų..." ir dar įvairiausių "perliukų"pažėrė. Gyvenime pas ją negrįšiu!!! Perėjau pas jos vyrą Žiobaką. Skirtumas kaip diena ir naktis thumbup.gif Jei dar kada teks grįžti į Northway centrą, tai tik pas Žiobaką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 24, 11:16)
Sveika  4u.gif

Aš anksčiau lankiausi pas Žobakiene. Pradžioje viskas buvo gerai, bet kada prasidėjo IUI procedūros, prasidėjo ir nelabai aiškūs dalykai.... Tiek pirmą procedūrą, tiek antrą, paklausus kokio dydžio foliai, man atsakydavo, kad panašaus dydžio, kokius matė prieš tai gydytojas. O paklausus, kokio storio gleivinė, buvo atsakyta, kad beveik gera. Mane tas tikrai netenkina. Galiausiai po paskutinės IUI procedūros iš kabineto išėjau apsiverkus.... Buvo pasakyta: "ši procedūra nieko verta, tik pinigų ir laiko švaistymas, pastojimo tikėtis nereikėtų..." ir dar įvairiausių "perliukų"pažėrė. Gyvenime pas ją negrįšiu!!! Perėjau pas jos vyrą Žiobaką. Skirtumas kaip diena ir naktis  thumbup.gif  Jei dar kada teks grįžti į Northway centrą, tai tik pas Žiobaką  thumbup.gif

smile.gif ivairi nuomone labai idomu. As turejau praktikos nemalonios su M. ir S., delto ir ziuri poto labai atsargiai i gyd. 4u.gif Turbut grizciau pas Gr. i Bak, bet ju kainos tikrai gasdinancios ir pagalvoji uz ka... doh.gif
eisiu pas Ziobakiene pirmasyk, bus matyt kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(Spaanguole @ 2016 02 24, 09:27)
smile.gif ivairi nuomone labai idomu. As turejau praktikos nemalonios su M. ir S., delto ir ziuri poto labai atsargiai i gyd.  4u.gif  Turbut grizciau pas Gr. i Bak, bet ju kainos tikrai gasdinancios ir pagalvoji uz ka... doh.gif 
eisiu pas Ziobakiene pirmasyk, bus matyt kas ir kaip...

Viskas bus gerai! Svarbiausia tiketi ir pozityviai nusiteikti wink.gif
O del gydytojo, tai visada bus geras tas, kuris tau padejo. As kazkaip nesuvedu visko i gydytoja, kad jis stebukla
Daro, jis tik padeda, stebuklus musu organizmai privalo daryti wink.gif
O pas Ziobaka as dariausi kiausintakio salinimo operacija ir turejau kelias konsultacijas, kai gyd negalejo. Nieko blogo negaliu pasakyt, bet kazkaip man konkretesne budavo Ziobakiene smile.gif bet cia kiekvienam savo biolaukus reikia atrasti.
As turejau 4 ivf, is ju vienas ne LT.
Ir manau, kad sekmingas buvo, kai visas kompleksas pastangu buvo- vitaminai, dhea, nukrite keli kg, akupunktura abiems 10 kartu, gimdos subraizymas. Ir begaline malda. Nuosirdi!!!
Tad linkiu sekmes wink.gif viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2016 02 24, 11:44)
Viskas bus gerai! Svarbiausia tiketi ir pozityviai nusiteikti wink.gif
O del gydytojo, tai visada bus geras tas, kuris tau padejo. As kazkaip nesuvedu visko i gydytoja, kad jis stebukla
Daro, jis tik padeda, stebuklus musu organizmai privalo daryti wink.gif
O pas Ziobaka as dariausi kiausintakio salinimo operacija ir turejau kelias konsultacijas, kai gyd negalejo. Nieko blogo negaliu pasakyt, bet kazkaip man konkretesne budavo Ziobakiene smile.gif bet cia kiekvienam savo biolaukus reikia atrasti.
As turejau 4 ivf, is ju vienas ne LT.
Ir manau, kad sekmingas buvo, kai visas kompleksas pastangu buvo- vitaminai, dhea, nukrite keli kg, akupunktura abiems 10 kartu, gimdos subraizymas. Ir begaline malda. Nuosirdi!!!
Tad linkiu sekmes wink.gif viskas bus gerai smile.gif

Vat būtent, kiek istorijų, tiek nuomonių 4u.gif Tiesiog, reikia eit, bandyt ir atsirinkti sau tinkamą. Man nepasisekė su Žiobakienę, nesutapo biolaukai dar kažkas, tai pasirinkau, kas tiko ir patiko bigsmile.gif Paprasčiausiai, eini ir bandai smile.gif
Atsakyti
sveikos! Gal kuri darėte IVF pas Odeta Gabrenaite Kazlauskiene BAK? Kokie atsiliepimai? As pas ja stimuliavausi ir IUI dariausi, kol kas nesekmingai viskas ir planuoju IVF, tik galvoju ar BAK pasitiketi ar kitur kreiptis g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
turiu likusia pakuote FertilAid for men (2016.10). Padovanosiu perkantiems CountBoost 27tabl.(2017.04) 4u.gif
Atsakyti
Senai rašiau.
Bandėm ISCI, nepavyko, bet turėjom du šaldytus. Bandėm bandyti su jais, komplikavosi iš mano pusės. Atsigavom, vėl bandėm. Nepavyko. Dabar vėl bandėm - išėjo tik du embrionai, abu ir įdėjo.

Šiandien dvi savaitės po 5 dienų perkėlimo HCG >500. Net bijau džiaugtis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2016 03 07, 19:06)
Senai rašiau.
Bandėm ISCI, nepavyko, bet turėjom du šaldytus. Bandėm bandyti su jais, komplikavosi iš mano pusės. Atsigavom, vėl bandėm. Nepavyko. Dabar vėl bandėm - išėjo tik du embrionai, abu ir įdėjo.

Šiandien dvi savaitės po 5 dienų perkėlimo HCG >500. Net bijau džiaugtis  blink.gif

Wiow smile.gif sveikinimai!!!! Itariu abu ir uzkibo;)
Pamenu su tavim daremes paty pirma karta vienu metu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2016 03 07, 19:06)
Senai rašiau.

Šiandien dvi savaitės po 5 dienų perkėlimo HCG >500. Net bijau džiaugtis  blink.gif

Sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif Turbut tikrai du uzkibo smile.gif
Atsakyti
Labas, esu naujokė, tad dar neišmokau naudotis šituo forumu. Tikiuos nesupyksit, jei rašau ne toje vietoje blush2.gif Mūsų šeimos laukua IVF... Planuojame tai atlikti gyd. Žėbos pagalba. Labai reikia jo tel nr. Gal galėtumėt padėti ir pasidalinti jo kontaktais 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Įkeliu ir aš savo gražuolius blush2.gif Šiandieninis http://www.part.lt/i...82613673837.jpg

Ir palyginimui, vakarykštis su šiandieniniu bigsmile.gif http://www.part.lt/i...0b74a392742.jpg
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 03 12, 11:09)
Sveikos  4u.gif

Įkeliu ir aš savo gražuolius  blush2.gif  Šiandieninis http://www.part.lt/i...82613673837.jpg

Ir palyginimui, vakarykštis su šiandieniniu  bigsmile.gif  http://www.part.lt/i...0b74a392742.jpg

Nuostabu wub.gif
Atsakyti