Čioliene, sveikinimai, nuostabios naujienos
As vel pasirodau, kaip koks vaiduokliukas sioje grupeje, vis pasiskaitau, pasidziaugiu jusu nueitais keliais, pasisemiu optimizmo ir vel i trasa.
3 IVF, tikiuos, kaip sakoma, trecias kartas nemeluos Gal kuri is jusu irgi pradeda nauja ivf ? As treciadieni pas daktariukus pirmajai apziurai pradejus vartoti Gonal.
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 15, 14:32)
Aciu! Manau reikia organizmui duoti atsikvepti truputi ir vel kibsim i darba Kazi, gal kokius vitaminus pavartoti papildomai, kol ilsesiuos...
Siuo metu geriu inositoli, bet gal dar ka galit rekomenduoti?
Nezinau aisku ar tau tiks, bet as labai patenkinta siais:
http://www.rainbowli...ltivitamin.aspx
As nuo ju tiek energijos turiu Atrodo kalnus nuversciau, niekada jokie vitaminai manes taip neveikia Tik tabletes tikrai dideles
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 15, 15:15)
na va mergynos atejo nelauktos mmm :-(
Kaip gaila... svarbu nenuleisti ranku o dar darysies HCG?
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 15, 16:15)
na va mergynos atejo nelauktos mmm :-(
Ech...pernelyg gerai zinau ta jausma, tad kad ir ka sakytume - via tiek nerealiai liudna. Laikykis! Paliudek, o paskui nosi aukstyn
Papildyta:
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 15, 13:32)
Aciu! Manau reikia organizmui duoti atsikvepti truputi ir vel kibsim i darba Kazi, gal kokius vitaminus pavartoti papildomai, kol ilsesiuos...
Labai labai labai tikiuosi, kad Tau Braskiukas pavyks
Natasukas, atsakymas buvo uz keliu valandu, bet cia priklauso nuo laboratorijos kuri tiria
Labai labai labai tikiuosi, kad Tau Braskiukas pavyks
Natasukas, atsakymas buvo uz keliu valandu, bet cia priklauso nuo laboratorijos kuri tiria
saunuole! Nenukabink nosies ir nenuleisk ranku! O leisti pailseti organizmui ir galvai - labai svarbu! Tad linkiu dideliausios sekmes bandant is naujo, o dabar palepink save
As geriau DHEA ir ejau akupunkturos. Kazkodel tikiu, kad anam sekmingam kartui padejo. Akupunktura ejau, kad bendrai pastiprintu organizma ir suaktyvintu veikla.
QUOTE(Pupanr2 @ 2016 02 15, 19:38)
Kaip gaila... svarbu nenuleisti ranku o dar darysies HCG?
abejoju kad darysiu nors mano gine.(ne is nevaisingumo klinikos) sako pasidaryt bet ar verta? Mano nevaisingumo keliais einam jau 13 metu isekusi jau as,skauda kazkur viduje tas skausmas dusina,aisku cia 1 IVF bet IUI 6 kartai buvo. Paluztu kazkodel. Bijau galvoti apie 2 IVF. Nebent kaip praes biski laiko. LInkiu visom mergynom sekmes. Nes zinau ka tai reiskia.
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 16, 09:41)
abejoju kad darysiu nors mano gine.(ne is nevaisingumo klinikos) sako pasidaryt bet ar verta? Mano nevaisingumo keliais einam jau 13 metu isekusi jau as,skauda kazkur viduje tas skausmas dusina,aisku cia 1 IVF bet IUI 6 kartai buvo. Paluztu kazkodel. Bijau galvoti apie 2 IVF. Nebent kaip praes biski laiko. LInkiu visom mergynom sekmes. Nes zinau ka tai reiskia.
Labai liūdna kad nepavyko... Laikykitės...
Evelina Hope... stiprybės...
Sveikos, turiu fematab (estradiolis) dvi pakuotes. Gal kuriai reikia, galiu padovanoti. Brukstelkit AZ.
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 16, 06:41)
Tikrai ilgas ir sunkus kelias, bet nepasiduok! Ta skausma gali numalsinti tik vaikucio sypsena ir juokas. Kiekviena karta prisimink del ko kovoji, skaudi ir sunki kova, bet toks mielas rezultatas. Beje, prisimink, IVF tikrai geresni rezultatai negu IUI, jeigu tik pinigeliu yra, pailseti ir kartoti. As tikrai bijau adatu, pirma karta kai reikejo leistis vaistukus puoliau i isterija - galvojau, kad tikrai nesugebesiu, verkiau, drebejau. Bet kito kelio nera... Jis yra, bet manau, tik dar sunkesnis, su dar didesniais isbandymais.
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 16, 07:41)
Laikykis! Paliudek dabar, pagailek saves, papyk truputi, o paskui atsitiesk ir, jei yra galimybe, bandykit dar ivf!!! Iui tikrai ne tokia procedura, bet suprantu, kad viltis visais atvejais laukimo vienoda. As tikrai tikiu, kad visiems prasantiems vienokia ar kitokia forma yra duodama. Tad daug maldu Dievuliui, daug tikejimo ir tikrai mazutis atkeliaus i jusu laukiancius namucius! pailsek, susikaupk ir tegu kelias buna lengvas!
O as ryt kraujo prisiduot, bet ant savo durnos galvos siandien pasidariau testa ir nieko...tai kazkaip jausmas, kad ryt irgi nebus geru ziniu. Na, bet laukiu...
QUOTE(injuoz @ 2016 02 16, 21:53)
Laikykis! Paliudek dabar, pagailek saves, papyk truputi, o paskui atsitiesk ir, jei yra galimybe, bandykit dar ivf!!! Iui tikrai ne tokia procedura, bet suprantu, kad viltis visais atvejais laukimo vienoda. As tikrai tikiu, kad visiems prasantiems vienokia ar kitokia forma yra duodama. Tad daug maldu Dievuliui, daug tikejimo ir tikrai mazutis atkeliaus i jusu laukiancius namucius! pailsek, susikaupk ir tegu kelias buna lengvas!
O as ryt kraujo prisiduot, bet ant savo durnos galvos siandien pasidariau testa ir nieko...tai kazkaip jausmas, kad ryt irgi nebus geru ziniu. Na, bet laukiu...
Laikau kumščius,parašyk atsakymą. Kelintas Ivf?
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 17, 15:11)
Laikau kumščius,parašyk atsakymą. Kelintas Ivf?
Laukiu ats, kaip tycia, laboratorija neskuba
4 IVF bet 3 buvo sekmnigas ir dabar norim brolio ar seses
Kaip tu jauties? Lengveja dusioj?