QUOTE(Ausma26 @ 2016 01 22, 11:17)
Ziuriu, sena kompanija renkasi
Floria, Braskiukas, kokiose salyse darotes IVF'us? Nes ir as ne LT, darausi FR. Idomu pa(si)lyginti.
Bet jei nebuciau ikyriai prilipus prie tos asistentes, tai ir 4-am pasiruosimui nebutu nieko keite
Dabar,jei ir nepavyks, tai bent zinosiu, kad isbandeme bent kelis skirtingus variantus.
aha tikrai sena kompanija,,, jau galėtų ir paskutinis susitikimas čia toks būt. reikia naujoms vietas užleist, nors ir norisi, kad nereiktų tokių procedūrų niekam, bet deja realybė kitokia.
aš daraus belgijoj.
taip, tikrai gerai, kad išprašei. būtų man ir neramu kad jei darytų tą patį ir tai oaskutinis kartas, kirbėtų o gal kitu būdu būtų pavykę.
QUOTE(steka @ 2016 01 22, 13:19)
Sveika! Dziugu, kad gydytojas nuteike teigiamai
Jei gerai supratau, tai tau palieka tuos pacius vaistus, tik pakoreguotomis dozemis, ir sikart taikys trumpa protokola?
Pati nepatikrinau, bet is vienos likimo drauges po paskutines punkcijos beplepant palatoje suzinojau, kad nepavykus trims bandymams, pacientai turi teise reikalauti, kad gydytoju konsiliumas perziuretu ju faila ir sekantis bandymas butu jau su kolektyvines nuomones protokolu.
Sekmes didziausios!
ne, vaistus ir keis. trumpas protokolas + gonalio didesnės dozės. ne-inau gonapepylt ar dekapeptyl (na čia tie patys) tuos paliks turbūt, o gal ir duos naują šito dar nežinau, kai pradėsiu kt turiu pasiskambint dėl pradinės echo ir tada jau pasakys kada atvažiuot vaistukų pasiimt.
man gonalis buvo pirmu bandymu bet 150 dozė,ir šiaip augo gerai, tik nekibo.tai u- tai ir galvoja kad dabar turėtų su didesne doze pavykt.
bet žinoma kiekvienos atvejis skirtingas ir kai einam šiuo keliu tai tik gyd ir belieka pasitikėt.
negirdėjau apie tai
nu gal jau nebeprireiks, bet jei tfu tfu tai klausiu.
QUOTE(Gegužinė @ 2016 01 23, 11:36)
Merginos, iki kelių savaičių utrogestaną skyrė jums naudoti po užkibimo per ivf?
man jau 11 sav prasidėjus, gyd. skyrė iki antradienio, o tada jau baigt, bet kažkaip baisoka iškart numest....
aš naudojau iki kol suėjo 12 sav 3 kart dienoj, paskiau dar liko kažkiek tablečių, man kaip tik, tai sumažinau po dvi vieną savaitę, tada po vieną tabl, dar savaitę ir tada jau nustojau. kai buvo 15 sav. bet prašiau kad kai darė kraujo tyrimą pažiūrėtų prog. sakė viskas gerai. nenorėjau ir aš taip nustot, nes nežinojau ar organizmas pakankamai gamina, na bet gamta žino ką daro