Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos, kadangi jau turiu du vaikus, trečio neplanuoju, atiduodu likusi crinone, estrofem pusę pakelio. Gal kam reikia?
Atsakyti
Laba diena mergaites,

esu po 4 ivf smile.gif rezultato nezinau, nes isodino tik vakar, turiu likusiu vaistu, kuriuos noriu padovanoti, noriu nors kazkiek kazkam padeti, nes pati einu kryziaus kelia, ir zinau kaip sunku siekti savo tiksla verysad.gif

turiu vaistukus : ekstrofemas dezute, clostobegyto, prednizalono, jeigu kam reikia dovanoju
Atsakyti
Buvau echo-vienas kleckas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 12, 15:52)

Sveikinu 4u.gif Sklandaus laukimo 4u.gif
Atsakyti

Ech, gaila, kad neatspejau biggrin.gif
Bet kokiu atveju sveikinu su pirmu susitikimu. Ir lengvo nesiojimo!
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 12, 16:52)

Nuoširdus sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Aciu wub.gif tikiuos viskas eisis sklandziai..
Atsakyti
QUOTE(Gerda13 @ 2016 02 12, 12:07)
Sveikos merginos ! sveikinu visas pasisektukes, lengvo jums nešiojimo ! smile.gif

tik norėjau jūsų patarimo, pastaruoju metu daug skaitau apie vaisingumo klinikas...su vyru nusprendėme, kad gydysimės užsienyje...tik renkantis klinikas susidūrėm su sunkumais, pvz radau mokslinį straipsnį, kad kai kurios klinikos labai padidina sėkmės reitingus ir pan, nuo 28 net iki 49...tai visai susimaišiau kaip tinkamą kliniką pasirinkti  g.gif
Galbūt kažką rekomenduoti galėtumėt...Turkija mus per brangus variantas...

Mes gyvenam Norvegijoje. tai kazkaip nemastem nei apie LT nei apie kitas salis. tiesiog bandem laime cia vietoje ir is pirmo karto pavyko. ant dienu tureciau gimdyti. smile.gif linkiu issitirti patiems ir pasirinkti tinkama klinika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 12, 16:33)
Aciu wub.gif  tikiuos viskas eisis sklandziai..

Nuostabus penktadienis! wink.gif lengvo nesiojimo ir daug geru emociju!
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 12, 17:33)
Aciu wub.gif  tikiuos viskas eisis sklandziai..

Didziausios sekmes auginant pilvuka:).
Atsakyti

Kaip smagu girdet geras naujienas sveikinu,saugokit save linkiu jums ir jusu mazyliui viso ko geriausio,lengvo jum nesiojimo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Kaip smagu girdet geras naujienas sveikinu,saugokit save linkiu jums ir jusu mazyliui viso ko geriausio,lengvo jum nesiojimo wub.gif wub.gif wub.gif
Cia jusu antras vaikutis bus? sakykyt kiek IVF turejot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natasukas: 13 vasario 2016 - 09:49