Sveikos, kadangi jau turiu du vaikus, trečio neplanuoju, atiduodu likusi crinone, estrofem pusę pakelio. Gal kam reikia?
Laba diena mergaites,
esu po 4 ivf rezultato nezinau, nes isodino tik vakar, turiu likusiu vaistu, kuriuos noriu padovanoti, noriu nors kazkiek kazkam padeti, nes pati einu kryziaus kelia, ir zinau kaip sunku siekti savo tiksla
turiu vaistukus : ekstrofemas dezute, clostobegyto, prednizalono, jeigu kam reikia dovanoju
esu po 4 ivf rezultato nezinau, nes isodino tik vakar, turiu likusiu vaistu, kuriuos noriu padovanoti, noriu nors kazkiek kazkam padeti, nes pati einu kryziaus kelia, ir zinau kaip sunku siekti savo tiksla
turiu vaistukus : ekstrofemas dezute, clostobegyto, prednizalono, jeigu kam reikia dovanoju
Buvau echo-vienas kleckas
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 12, 15:52)
Sveikinu Sklandaus laukimo
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 12, 16:52)
Nuoširdus sveikinimai
Aciu tikiuos viskas eisis sklandziai..
QUOTE(Gerda13 @ 2016 02 12, 12:07)
Sveikos merginos ! sveikinu visas pasisektukes, lengvo jums nešiojimo !
tik norėjau jūsų patarimo, pastaruoju metu daug skaitau apie vaisingumo klinikas...su vyru nusprendėme, kad gydysimės užsienyje...tik renkantis klinikas susidūrėm su sunkumais, pvz radau mokslinį straipsnį, kad kai kurios klinikos labai padidina sėkmės reitingus ir pan, nuo 28 net iki 49...tai visai susimaišiau kaip tinkamą kliniką pasirinkti
Galbūt kažką rekomenduoti galėtumėt...Turkija mus per brangus variantas...
tik norėjau jūsų patarimo, pastaruoju metu daug skaitau apie vaisingumo klinikas...su vyru nusprendėme, kad gydysimės užsienyje...tik renkantis klinikas susidūrėm su sunkumais, pvz radau mokslinį straipsnį, kad kai kurios klinikos labai padidina sėkmės reitingus ir pan, nuo 28 net iki 49...tai visai susimaišiau kaip tinkamą kliniką pasirinkti
Galbūt kažką rekomenduoti galėtumėt...Turkija mus per brangus variantas...
Mes gyvenam Norvegijoje. tai kazkaip nemastem nei apie LT nei apie kitas salis. tiesiog bandem laime cia vietoje ir is pirmo karto pavyko. ant dienu tureciau gimdyti. linkiu issitirti patiems ir pasirinkti tinkama klinika
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 12, 16:33)
Nuostabus penktadienis! lengvo nesiojimo ir daug geru emociju!
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 12, 17:33)
Didziausios sekmes auginant pilvuka:).
Kaip smagu girdet geras naujienas sveikinu,saugokit save linkiu jums ir jusu mazyliui viso ko geriausio,lengvo jum nesiojimo
Kaip smagu girdet geras naujienas sveikinu,saugokit save linkiu jums ir jusu mazyliui viso ko geriausio,lengvo jum nesiojimo
Cia jusu antras vaikutis bus? sakykyt kiek IVF turejot?