Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Ausma26 @ 2016 02 11, 12:03)
Cioliene, ar jau buvau echoskopijai? Idomu, ar su vienu, ar su dviem testai taip greitai pradejo rodytti rezultata?

As ka tik is ligonines. HCG liepe darytis 22d. Bet darysiu anksciau, nes jeigu niekas neuzkibo, nenoriu be reikalingai vartoti vaistus.
Pavalgysiu ir begsiu i darbuka, visai nesinori guleti, ilsetis ir apie rezultata galvoti.

O jums siandien isodino? Keliu dienu?
Mano patirtis tokia, kad 10 dpi hcg buvo tik 7 ir gydytoja liepe nutraukt vaistus. Laimei as to nepadariau, nes po 4 dienu jau buvo hcg 47, o siandien begioja 1,6 metu mergyte. Aisku, jusu valia, bet neskubeciau ir islaukciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2016 02 11, 14:26)
Mano patirtis tokia, kad 10 dpi hcg buvo tik 7 ir gydytoja liepe nutraukt vaistus. Laimei as to nepadariau, nes po 4 dienu jau buvo hcg 47, o siandien begioja 1,6 metu mergyte. Aisku, jusu valia, bet neskubeciau ir islaukciau wink.gif

Eina sau, nu ir daktarai doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia crinone. Atiduočiau už labai simbolinę kainą, kad tik nesimėtytų namie.
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 11, 13:30)
Eina sau, nu ir daktarai doh.gif

Na, as tai nepykstu ir nematau nieko labai blogo is gydytojo puses, nes tokie skaiciai paprastai rodo vaistu sukelta biochemini nestuma. Tad tikrai niekas neturejo vilties, kad kazkas vystysis wink.gif bet kadangi tyrimas buvo darytas 12.23, tai gavau savo kaledu stebukla su kaupu wink.gif
Atsakyti
Echoskopija ryt bus. Bet manau vienas bus (pagal hcg rezultatus)-ryt bus aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pireja: 11 vasario 2016 - 16:54
QUOTE(injuoz @ 2016 02 11, 14:26)

Na jei butu 7, man lieptu HCG kartoti po keliu dienu. Jei manys, kad per anksti pasidariau - irgi lieps kartoti. Matant kiek zmoniu kiekviena diena "praeina" sias proceduras, manau, gydytojai pakankamai mate iv.situaciju ir zino, kaip vienu ar kitu atveju elgtis.
Man isodinu 2-ju dienu.

Cioliene, as statau uz 2 rolleyes.gif
Atsakyti
Ausma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 11, 11:41)
Sveikos

Man 6dpi benukas vakare buvo vaiduokliskas blush2.gif  va kaip atrode:
user posted image
Del crinone-man irgi buvo ruzavo crinone..net vaistu aprasyme raso kad gali buti, tad nesijaudinkit mirksiukas.gif

Kaip faina sveikinu
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 10, 22:37)
Braskiukas, o cia jusu pirmas IVF?

Taip, pirmasis IVF 4u.gif

O Tu jauti kokius pojūčius? Nieko neskaudena?

Čioliene, laukiam Tavojo pasimatymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 12, 10:41)
Taip, pirmasis IVF  4u.gif

O Tu jauti kokius pojūčius? Nieko neskaudena?

Čioliene, laukiam Tavojo pasimatymo  wub.gif

Paskauda sonas ir pan, bet kiek save zinau, turiu labai stipria psichologine itaka, po kiekvieno IUI laukiant ir skaudedavo ir sleikstulys net imdavo kartais blush2.gif manau kai galva labai nori, ir simptomu suorganizuoja kokiu reikia biggrin.gif
Pagadinau dar aisku Benuku, bet nubleso mano vaiduoklis, siandien visai visai neryskus, tai tikrai Ovitrellio dar itaka smile.gif
Na pirmadienis jau ne uz kalnu, tada bus aisku smile.gif

Tikrai Čioliene, laukiam labai ziniu is Tavo pasimatymo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ! sveikinu visas pasisektukes, lengvo jums nešiojimo ! smile.gif

tik norėjau jūsų patarimo, pastaruoju metu daug skaitau apie vaisingumo klinikas...su vyru nusprendėme, kad gydysimės užsienyje...tik renkantis klinikas susidūrėm su sunkumais, pvz radau mokslinį straipsnį, kad kai kurios klinikos labai padidina sėkmės reitingus ir pan, nuo 28 net iki 49...tai visai susimaišiau kaip tinkamą kliniką pasirinkti g.gif
Galbūt kažką rekomenduoti galėtumėt...Turkija mus per brangus variantas...
Atsakyti