Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 10, 17:15)
Oho, jūsų istorija sunkesnė nei mūsų... Stipri moteris esi  4u.gif  mes laukiam beveik 3 metus... Ir gerai, kad atkėlei ir puikiai suprantu tuos nerimus  4u.gif  pati sasyska esu, tai tridalioju ant kiekvieno kampo smile.gif
O NT neplanuoji pagadint iki pirmadienio? Bet gal to geriau nedaryt  g.gif  jei dar nerodys, nes nebus atėjęs laikas, tai išprotėsi  biggrin.gif

Man atrodo visos einancios siuo keliu stiprios smile.gif 4u.gif

Gadinau siandien Benu testuka blush2.gif neistveriau, nors ir suprantu, kad nerealu taip anksti bigsmile.gif vaiduokliauja, bet ne is kart, o po kokiu 15min, galvoju, kad Ovitrelle dar likes, ryt pakartosiu, paziuret ar ryskeja ar blanksta, vis greiciau laikas eis, bus ka nagrinet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Braskiukas, o cia jusu pirmas IVF?
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 10, 22:37)
Man atrodo visos einancios siuo keliu stiprios smile.gif  4u.gif

Gadinau siandien Benu testuka  blush2.gif  neistveriau, nors ir suprantu, kad nerealu taip anksti bigsmile.gif vaiduokliauja, bet ne is kart, o po kokiu 15min, galvoju, kad Ovitrelle dar likes, ryt pakartosiu, paziuret ar ryskeja ar blanksta, vis greiciau laikas eis, bus ka nagrinet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Braskiukas, o cia jusu pirmas IVF?

Kelintą dpi šnd? bigsmile.gif kiek dienų po punkcijos?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 10, 21:41)
Kelintą dpi  šnd?  bigsmile.gif  kiek dienų po punkcijos?

6DPI (2d embrionas), o punkcija praejusi antradieni, tai 8d po punkcijos, o po Ovitrellio 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 10, 21:51)
6DPI (2d embrionas), o punkcija praejusi antradieni, tai 8d po punkcijos, o po Ovitrellio 10 smile.gif

Evelina_hope tai jum 5d isodinimas buvo? Nes ma ir snd kaip ir 6 dpi man HCG 17D nzn kaip istvert. O kur pirkot benu testuka, ar visose vaistinese buna? lb jau nekantrauju pilva pamaudzia trumpai kaip pries mmm praeina ir vel trumpam. doh.gif isprotejimas
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 10, 22:51)

Na dar ankstoka... šiaip 10 dpo kažkur jau galima bandyt bet 8 dpo dar ankstoka. Na bet kai vaiduoklis pagautas tai jau nepraleiskite!!! wub.gif laikom kumščius 4u.gif

Laukiam foto!
Atsakyti
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 10, 22:34)
Evelina_hope tai jum 5d isodinimas buvo?  Nes ma ir snd kaip ir 6 dpi man HCG 17D nzn  kaip istvert.  O kur pirkot benu testuka, ar visose vaistinese buna?  lb jau nekantrauju pilva pamaudzia trumpai kaip pries mmm praeina ir vel trumpam.  doh.gif  isprotejimas

Isodinimas buvo ketvirtadieni, gal as ne taip skaiciuoju? blush2.gif
Hcg gyd liepe darytis 14d, tai kol kas zaidziu su testukais biggrin.gif
As Benu vaistineje pirkau, daugiau kitur nesu macius ju..
Atsakyti
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 10, 23:34)
Evelina_hope tai jum 5d isodinimas buvo?  Nes ma ir snd kaip ir 6 dpi man HCG 17D nzn  kaip istvert.  O kur pirkot benu testuka, ar visose vaistinese buna?  lb jau nekantrauju pilva pamaudzia trumpai kaip pries mmm praeina ir vel trumpam.  doh.gif  isprotejimas

Na hcg tikrai galima drąsiai daryti 12-13 dpo. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, nesigadinkit anksciau nervu ir nedarykit NT, darykit paskirta diena, o geriausia parodys hcg. Kalbu iš savo patirties. Man nėštumo testas parode II tik 16dpi, o gadinau nuo 9 D. Nervu kainavo nežmoniškai daug. Bet va hcg 11dpi parode nuostabius skaičius, dbr jau auginu nuostabius dvynukus wub.gif wub.gif tikėkit savimi ir didžiausios kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2016 02 10, 22:42)
Mergaites, nesigadinkit anksciau nervu ir nedarykit NT, darykit paskirta diena, o geriausia parodys hcg. Kalbu iš savo patirties. Man nėštumo testas parode II tik 16dpi, o gadinau nuo 9 D. Nervu kainavo nežmoniškai daug. Bet va hcg 11dpi parode nuostabius skaičius, dbr jau auginu nuostabius dvynukus  wub.gif  wub.gif tikėkit savimi ir didžiausios kantrybes  4u.gif

Didziausi sveikinimai thumbup.gif
Papildyta:
Mergynos snd ryte atsikelus pamaciau crinone gabaliukus vos vos ruzavokus ne visi tik kai kurie baltu daugiau manetai gasdina verysad.gif
Atsakyti
Sveikos

Man 6dpi benukas vakare buvo vaiduokliskas blush2.gif va kaip atrode:
user posted image
Del crinone-man irgi buvo ruzavo crinone..net vaistu aprasyme raso kad gali buti, tad nesijaudinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 11, 10:41)
Sveikos

Man 6dpi benukas vakare buvo vaiduokliskas blush2.gif  va kaip atrode:
user posted image
Del crinone-man irgi buvo ruzavo crinone..net vaistu aprasyme raso kad gali buti, tad nesijaudinkit mirksiukas.gif

Ei, mergaite!!!! Nuostabios zinios smile.gif laikyk tvirtai suspaudus ir laukiam kraujo ziniu!

Man kazkaip si karta veiklos namie pilna, kad vis pagalvoju, bet nustumiu mintis ir kalu sau i galva - islauk 17 d., jokiu testu iki tol smile.gif bet kai matai tokias naujienas, tai taip knieti paciai pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Cioliene, ar jau buvau echoskopijai? Idomu, ar su vienu, ar su dviem testai taip greitai pradejo rodytti rezultata?

As ka tik is ligonines. HCG liepe darytis 22d. Bet darysiu anksciau, nes jeigu niekas neuzkibo, nenoriu be reikalingai vartoti vaistus.
Pavalgysiu ir begsiu i darbuka, visai nesinori guleti, ilsetis ir apie rezultata galvoti.
Atsakyti