Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(injuoz @ 2016 02 08, 16:29)
smile.gif ai, as tai kiek kartu turejau ivf ir kai pastojau ne vienas is pozymiu nepasitvirtino smile.gif tad geriau kantriai laukti ir pasikliauti kraujo tyrimais. Zinau, kad tai be proto sunku wink.gif pati kovoju su savo jausena - vakar dar maude pilvo apacia, sonus, jau isivaizdavau, kad gal vyksta procesai, o siandien viskas lyg niekur nieko, tai minciu belenkiek smile.gif bet viskas yra samone, kuri nevalingai kuria scenarijus wink.gif kantrybes ir dar karta kantrybes!

Uoj uoj uoj jau taip rauna stoga, kad tiesiog nzn kuo uzimt savo galva, manes nedomina nei knygos, nei serialai kuriuos lb megdavau ziuret, ziurejau iki paryciu budavo. Padariau IVF, kazkokie neidomus pasidare. doh.gif na vn zodziu tikekimes viskas ok. Kantrybes ir dar karta kantrybes.
Atsakyti
Man po ivf taip pat buvo pakilusi temp, cia nuo vartojamu vaistu, deja bet pas mane neuzkibo.
Atsakyti
Laba diena,
Norėčiau parduoti nebereikalingą crinone gelį-14 vnt.(galioja iki 2018 kovo) Dovanų pridėčiau estrofem 23 tabletes bei dufaston 17 tablečių (galioja iki 2019).
Rašykit į až. Gal kam pagelbesiu, padesiu sutaupyt...
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 02 08, 19:43)
Man po ivf taip pat buvo pakilusi temp, cia nuo vartojamu vaistu, deja bet pas mane neuzkibo.

verysad.gif gaila labai, stiprybes jum. Gaila , kad taip liudnai.
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 06, 23:35)
Labas vakaras, mergaitės  4u.gif
Gal kuri galėsit atsakyti, kada gali pasirodyti hiperstimuliacijos požymiai? Vakar buvo padaryta punkcija, bet šiandien į vakarą pilvas išsipūtė. Apačią pamaudžia, bet įsidėjus žvakutę, maudimas sumažėja arba dingsta... Kol kas nepykina, nieko kito neskauda...

Braskiukas, kaip tu? Gal jau Pupo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 10, 11:03)
Braskiukas, kaip tu? Gal jau Pupo?  4u.gif

Deja, dar ne.... Šaldom visą savo turtą. Pirmadienį turėjo būt įsodinimas, bet šeštadienio naktį prasidėjo nugaros skausmai (radikulitas), tai iki mmm viską sustabdėm...

O kai Tu jauties? Gal jau kokį testuką gadinai? Kada planuoji hcg daryt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 10, 13:13)
Deja, dar ne.... Šaldom visą savo turtą. Pirmadienį turėjo būt įsodinimas, bet šeštadienio naktį prasidėjo nugaros skausmai (radikulitas), tai iki mmm viską sustabdėm...

O kai Tu jauties? Gal jau kokį testuką gadinai? Kada planuoji hcg daryt? smile.gif

O kiek embrioniuku turit? Na ka, kitas menuo tikekimes bus tau sekmingas 4u.gif

O man, jausmas kaip pries mmm, bandau apsiginkluot kantrybe. Liepe krauja daryt po 10d, gaunas sekmadieni, galvoju gal i pirmadieni nukelt, bet nzn ar tiek istversiu, gal penktadieni nuleksiu. Labai ilgos tos 10 dienu.. doh.gif

Tik va penktadieniui is labai seniai esu uzsirasiusi dantuka perplombuoti, nezinau kaip elgtis, eiti/neiti/daryti hcg ketv ir jei "+" tai neiti. Ka merginos gslit patarti? g.gif

Jei ketv darysiu hcg (bus 7dpi 2d embrioniukas) ar jau rodys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 10, 16:32)
O kiek embrioniuku turit?  Na ka, kitas menuo tikekimes bus tau sekmingas  4u.gif

O man, jausmas kaip pries mmm, bandau apsiginkluot kantrybe. Liepe krauja daryt po 10d, gaunas sekmadieni, galvoju gal i pirmadieni nukelt, bet nzn ar tiek istversiu, gal penktadieni nuleksiu. Labai ilgos tos 10 dienu..  doh.gif

Tik va penktadieniui is labai seniai esu uzsirasiusi dantuka perplombuoti, nezinau kaip elgtis, eiti/neiti/daryti hcg ketv ir jei "+" tai neiti. Ka merginos gslit patarti?  g.gif

Jei ketv darysiu hcg (bus 7dpi 2d embrioniukas) ar jau rodys?  g.gif

Ketv per anksti.
Su 2 d embrionu reikia 10 dpi anksčiausiai daryti hcg.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 10, 15:45)
Ketv per anksti.
Su 2 d embrionu reikia 10 dpi anksčiausiai daryti hcg.

Aciu! Eisiu tada pirmadieni, bus 11dpi.
O ka su vizitu pas dantista daryt?
Tiek ilgai laukiau (estetiniam plombavimui).. bet jei pavyko ivf, tai greiciausiai negalima, ar ne? g.gif o gal dar kol neisitvirtines nepakenks??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelina_hope: 10 vasario 2016 - 16:01
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 10, 16:32)
*O kiek embrioniuku turit?  Na ka, kitas menuo tikekimes bus tau sekmingas  4u.gif

**O man, jausmas kaip pries mmm, bandau apsiginkluot kantrybe. Liepe krauja daryt po 10d, gaunas sekmadieni, galvoju gal i pirmadieni nukelt, bet nzn ar tiek istversiu, gal penktadieni nuleksiu. Labai ilgos tos 10 dienu..  doh.gif

Tik va penktadieniui is labai seniai esu uzsirasiusi dantuka perplombuoti, nezinau kaip elgtis, eiti/neiti/daryti hcg ketv ir jei "+" tai neiti. Ka merginos gslit patarti?  g.gif

Jei ketv darysiu hcg (bus 7dpi 2d embrioniukas) ar jau rodys?  g.gif

*Iš 14 apsivaisino visi 8 thumbup.gif Didelis turtas, manyčiau smile.gif

**Aš ir galvoju, kad pakentėk iki pirmadienio... Tikiu, kad labai sunku laukti, bet anksčiau darytis tyrimo neverta. O dėl dantistės, aš nukelčiau savaitei, o jei pastosi, nukelsi ilgesniam laikui wink.gif Aš nežinau jūsų istorijos, bet mes labai ilgai laukėm, tad mūsų atveju dantistė palauktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 10, 16:22)
*Iš 14 apsivaisino visi 8  thumbup.gif  Didelis turtas, manyčiau smile.gif

**Aš ir galvoju, kad pakentėk iki pirmadienio... Tikiu, kad labai sunku laukti, bet anksčiau darytis tyrimo neverta. O dėl dantistės, aš nukelčiau savaitei, o jei pastosi, nukelsi ilgesniam laikui wink.gif Aš nežinau jūsų istorijos, bet mes labai ilgai laukėm, tad mūsų atveju dantistė palauktų smile.gif

Oho koks turtas thumbup.gif
Nukeliau jau as ja, nes neatleisiu sau jei nueisiu, ir suzinosiu kad nestuke.gif kiek zinau 2tremestre tik galima.
Mes laukiam jau penkis metus, turejom 2nesivystancius, tai visko bijau gal kiek ir perdetai, bet manau visos merginos cia esancios supras blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 10, 17:42)
Oho koks turtas  thumbup.gif
Nukeliau jau as ja, nes neatleisiu sau jei nueisiu, ir suzinosiu kad  nestuke.gif  kiek zinau 2tremestre tik galima.
Mes laukiam jau penkis metus, turejom 2nesivystancius, tai visko bijau gal kiek ir perdetai, bet manau visos merginos cia esancios supras  blush2.gif

Oho, jūsų istorija sunkesnė nei mūsų... Stipri moteris esi 4u.gif mes laukiam beveik 3 metus... Ir gerai, kad atkėlei ir puikiai suprantu tuos nerimus 4u.gif pati sasyska esu, tai tridalioju ant kiekvieno kampo smile.gif
O NT neplanuoji pagadint iki pirmadienio? Bet gal to geriau nedaryt g.gif jei dar nerodys, nes nebus atėjęs laikas, tai išprotėsi biggrin.gif
Atsakyti