Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Natasukas @ 2016 02 06, 11:19)
Labukas o negeriau po isodinimo paimt iseigyne juk skaudes pilvuka ir maziukai ramybei pabus

Gal ir geriau, bet kadangi as darbe esu nepakeiciama biggrin.gif tai man ju neduoda, nei mokamu nei nemokamu. Dar jei is anksto zinociau data, tai kaip nors pasiderinciau, bet kai reikia gauti laisvadieni einamaja savaite - tai be sansu.

Injuoz, pas mane ta pati problema su gimda.

Kantrybes laukiancioms rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2016 02 06, 19:28)
Gal ir geriau, bet kadangi as darbe esu nepakeiciama  biggrin.gif  tai man ju neduoda, nei mokamu nei nemokamu. Dar jei is anksto zinociau data, tai kaip nors pasiderinciau, bet kai reikia gauti laisvadieni einamaja savaite - tai be sansu.

Injuoz, pas mane ta pati problema su gimda.

Kantrybes laukiancioms rezultatu  4u.gif

Gaila labai,kad taip na saugokyt save po isodinimo
Atsakyti
[quote=Natasukas,2016 02 06, 15:29]
DARIAUSI Northway Vilniuje, HCG daryt 17d.,Kur jus daretes? Kada HCG?

Cha smile.gif mes irgi ten pat ir hcg 02.17 smile.gif
O keliu dienu embrionus dejo?
Nes per ankstesni ivf hcg dariau po 10 dienu, o dabar liepe visas 14 dienu laukt sad.gif ufff...testu net negadinsiu, nes hcg pas mane labai zemas, tai testai nieko nerodo niekad..
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės 4u.gif
Gal kuri galėsit atsakyti, kada gali pasirodyti hiperstimuliacijos požymiai? Vakar buvo padaryta punkcija, bet šiandien į vakarą pilvas išsipūtė. Apačią pamaudžia, bet įsidėjus žvakutę, maudimas sumažėja arba dingsta... Kol kas nepykina, nieko kito neskauda...
Atsakyti
[quote=injuoz,2016 02 06, 21:41]

Nes per ankstesni ivf hcg dariau po 10 dienu, o dabar liepe visas 14 dienu laukt sad.gif ufff...testu net negadinsiu, nes hcg pas mane labai zemas, tai testai nieko nerodo niekad..
[/quote]

O gal dar pas Zeba daretes ,? Jo labai ilgai laukti isprotesiu iki17 d doh.gif labai bijau po 6 nepavykusiu iui labai sunku, o hcg tai hormonai ? Nes pries ivf dariau tyrimus tai hormonu kiekis mazas verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 06, 23:35)
Labas vakaras, mergaitės  4u.gif
Gal kuri galėsit atsakyti, kada gali pasirodyti hiperstimuliacijos požymiai? Vakar buvo padaryta punkcija, bet šiandien į vakarą pilvas išsipūtė. Apačią pamaudžia, bet įsidėjus žvakutę, maudimas sumažėja arba dingsta... Kol kas nepykina, nieko kito neskauda...

Kaip pasireiskia nzn, bent jau man punkcija dare 3d. Iki vakar pilvas beprotiskai issiputes buvo ir skaudejo, snd jau vos vos jauciasi, daktaro klausiau tai sake normalu nes 12 kiausialasciu gavom. Siek tiek pakentekit manau susitvarkys jusu pilvukas
Papildyta:
[quote=injuoz,2016 02 06, 21:41]

[/quote]

Embrionus sodino 2 d 3d punkcija 5d sodinimas
Atsakyti
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 07, 08:17)
O gal dar pas Zeba daretes ,?  Jo labai ilgai laukti isprotesiu iki17 d  doh.gif  labai bijau po 6 nepavykusiu iui labai sunku, o hcg tai hormonai ?  Nes pries ivf dariau tyrimus tai hormonu kiekis mazas  verysad.gif 

Ne, pas Ziobakiene smile.gif

Papildyta:
Kaip pasireiskia nzn, bent jau man punkcija dare 3d.  Iki vakar pilvas beprotiskai issiputes buvo ir skaudejo, snd jau vos vos jauciasi, daktaro klausiau tai sake normalu nes 12 kiausialasciu gavom.  Siek tiek pakentekit manau susitvarkys jusu pilvukas

As ir nzn kaip pasireiskia, nes max ka sustimuliuota turejus, tai 7 kiausialastes. O si karta 1 ispunktuota..

Papildyta:
Embrionus sodino 2 d 3d punkcija 5d sodinimas

Man dienos identiskos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2016 02 07, 12:02)
Man dienos identiskos wink.gif

O tai 1 jum ir isodono? Ar turejot saldytu?
Atsakyti
sveikos 4u.gif nezinau ar cia pataikiau bet dovanoju pakuote nepraimta duphaston 10mg tableciu, galioja iki 2017 01. jei kam reikia rasykit i AZ as is Kauno. sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 06, 23:35)
Labas vakaras, mergaitės  4u.gif

Man sekancia diena ir buvo issiputes pilvas, bet neskaudejo, tai nekreipiau demesio, dabar jau viskas ok smile.gif O kaip tau siandien? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 07, 22:56)
Man sekancia diena ir buvo issiputes pilvas, bet neskaudejo, tai nekreipiau demesio, dabar jau viskas ok smile.gif  O kaip tau siandien? 4u.gif

Man vis dar pasipūtęs... Rytais mažesnis, o vakarais pasidaro kaip trys balionai doh.gif Vakar darė inkstų echoskopas, tai pažiūrėjo ir kiaušides, sakė, padidėjusios abidvi.
Atsakyti
Mergynos turiu klausima, ar kuri nors is jusu girdejot apie bazine temperatura? As irdejau, kad nestuma galima pagal ja tukrinti, snd man eina 4 dpi isodinimo nusprendziau pamatuoti tai 37. 4 bet turbut as jau is neturejimo ka veikt taip darau. verysad.gif Labai jau sunku islaukt iki 17d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natasukas: 08 vasario 2016 - 16:00
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 08, 14:58)
Mergynos turiu klausima, ar kuri nors is jusu girdejot apie bazine temperatura?  As irdejau, kad nestuma galima pagal ja tukrinti, snd man eina 4 dpi isodinimo nusprendziau pamatuoti tai 37. 4 bet turbut as jau is neturejimo ka veikt taip darau. verysad.gif  Labai jau sunku islaukt iki 17d

smile.gif ai, as tai kiek kartu turejau ivf ir kai pastojau ne vienas is pozymiu nepasitvirtino smile.gif tad geriau kantriai laukti ir pasikliauti kraujo tyrimais. Zinau, kad tai be proto sunku wink.gif pati kovoju su savo jausena - vakar dar maude pilvo apacia, sonus, jau isivaizdavau, kad gal vyksta procesai, o siandien viskas lyg niekur nieko, tai minciu belenkiek smile.gif bet viskas yra samone, kuri nevalingai kuria scenarijus wink.gif kantrybes ir dar karta kantrybes!
Atsakyti