Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

sVEIKOS MERGYNOS ESU NAUJOKE TIKIUOSI MANE PRIIMSITE, SIANDIENA TAPAU PUPO . rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natasukas: 05 vasario 2016 - 22:07
Pasidalinkit savo patirtimi,kaip jus elgetes po isodinimo,ar jum skauda pilvukus,nes man labai skauda,pucia. Labai bijau kazka ne taip padaryt. Man 1 IVF po 6 nesekmingu IUI.
Atsakyti
Sveikute

Tokia savijauta nuo vaistu-turbut vartoji kazkokius?
As pora dienu gulinejau, nes ispuole savaitgalis, o paskui kadangi pakilo temperatura auksta teko visa savaite toliau pragulet doh.gif
Bet siaip elkis kaip iki tol, tik labiau pasaugok save-nepersitempk.nedirbk sunkiu darbu ir pan.

Kur daretes ivf? Kiek maziuku sodini?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As pirmadieni einu is ryto pas gydytoja echoskopijai ir kraujo tyrimams. Pirmadieni po pietu zinosiu, kada sodins. Greiciausiai penktadieni... Nors as noreciau treciadieni, musu vestuviu metiniu diena wub.gif

Jei sodins penktadieni, tai po sodinimo vaziuosiu tiesiai i darba doh.gif Kitaip neiseina. Nepavykusiais atvejais stengiausi bent sodinimo diena daugiau pagulineti, maziau dirbti... Bet, matyt, tai nera lemiamas sekmes veiksnys.
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 06, 11:05)
Sveikute

Tokia savijauta nuo vaistu-turbut vartoji kazkokius?
As pora dienu gulinejau, nes ispuole savaitgalis, o paskui kadangi pakilo temperatura auksta teko visa savaite toliau pragulet doh.gif
Bet siaip elkis kaip iki tol, tik labiau pasaugok save-nepersitempk.nedirbk sunkiu darbu ir pan.

Kur daretes ivf? Kiek maziuku sodini?

IVF dariausi Northway,isodino 2 emrionus,vaistus pries tai naudoju Gonali Citrodle+ovitrele, db crinone
Papildyta:
QUOTE(Ausma26 @ 2016 02 06, 11:12)
Sveikos  4u.gif As pirmadieni einu is ryto pas gydytoja echoskopijai ir kraujo tyrimams. Pirmadieni po pietu zinosiu, kada sodins. Greiciausiai penktadieni... Nors as noreciau treciadieni, musu vestuviu metiniu diena  wub.gif

Jei sodins penktadieni, tai po sodinimo vaziuosiu tiesiai i darba  doh.gif Kitaip neiseina. Nepavykusiais atvejais stengiausi bent sodinimo diena daugiau pagulineti, maziau dirbti... Bet, matyt, tai nera lemiamas sekmes veiksnys.

Labukas o negeriau po isodinimo paimt iseigyne juk skaudes pilvuka ir maziukai ramybei pabus
Atsakyti
Sveikos, mielosios!
Vakar tapau PUPO smile.gif tad jungiuosi vel i jusu gretas.
Trumpai mano istorija - 7 metai nevaisingumas, nepraeinami kiausintakiai, vienas pasalintas, sperma ne pati geriausia, 3 IVF, trecias sekmingas - hcg parode 7,29 ir gydytoja pasake, kad tai biocheminis nestumas, taciau..mano stipruole kruopa augo ir sulaukus 30 savaiciu isvydo pasauli nuostabi sveika mergyte. Siandien jai 1,6 metu. Kadangi mano rezervas ziauriai senkantis, tai nusprendem pabandyti dar karta ir padovanoti dukrai sese ar broli. Stimuliavosi labai ne kaip, rado tik 3 kiausialastes, is kuriu ispunktavo tik viena. Punkcijos diena sperma irgi buvo neitiketinai bloga, tad dare vel ICSI. Embriologe nuteike pozityviai, kad nors ir vienas, bet apsivaisines embrionas, po paros buvo pasidalijes idealiai ir lygios formos. Gimda pas mane kazkokia ten uzlenkta gerokai, tad kiekvienas isodinimas visaip kaip skausmingas ir sudetingas gydytojui. Bet vakar isodino ta grazuoli kukuli ir belieka islaukti tas ilgas, kaip amziai, dvi savaites.

Tad, jei kuriai reikia palaikymo ir zinojimo, kad net beviltiskoje situacijoje yra sviesa - kreipkites smile.gif gal ir ne pacius didziausius vargus esu praejus (palyginus su ne kuriom, kurios cia jau ilgai sedi), bet koses sije srityje isragavom nemazai. Tad esu nuosirdziai su kiekviena laukiancia ir nenukabinkit nosies - Dievulis labai daug maloniu atnesa, tik kantrybes ir meiles wink.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2016 02 06, 14:19)
Sveikos, mielosios!
Vakar tapau PUPO smile.gif tad jungiuosi vel i jusu gretas.
Trumpai mano istorija - 7 metai nevaisingumas, nepraeinami kiausintakiai, vienas pasalintas, sperma ne pati geriausia, 3 IVF, trecias sekmingas - hcg parode 7,29 ir gydytoja pasake, kad tai biocheminis nestumas, taciau..mano stipruole kruopa augo ir sulaukus 30 savaiciu isvydo pasauli nuostabi sveika mergyte. Siandien jai 1,6 metu. Kadangi mano rezervas ziauriai senkantis, tai nusprendem pabandyti dar karta ir padovanoti dukrai sese ar broli. Stimuliavosi labai ne kaip, rado tik 3 kiausialastes, is kuriu ispunktavo tik viena. Punkcijos diena sperma irgi buvo neitiketinai bloga, tad dare vel ICSI. Embriologe nuteike pozityviai, kad nors ir vienas, bet apsivaisines embrionas, po paros buvo pasidalijes idealiai ir lygios formos. Gimda pas mane kazkokia ten uzlenkta gerokai, tad kiekvienas isodinimas visaip kaip skausmingas ir sudetingas gydytojui. Bet vakar isodino ta grazuoli kukuli ir belieka islaukti tas ilgas, kaip amziai, dvi savaites.

Tad, jei kuriai reikia palaikymo ir zinojimo, kad net beviltiskoje situacijoje yra sviesa - kreipkites smile.gif gal ir ne pacius didziausius vargus esu praejus (palyginus su ne kuriom, kurios cia jau ilgai sedi), bet koses sije srityje isragavom nemazai. Tad esu nuosirdziai su kiekviena laukiancia ir nenukabinkit nosies - Dievulis labai daug maloniu atnesa, tik kantrybes ir meiles wink.gif

Sveikute as ir vakar tapau PUPO ir man 1 IVF labai jaudinuos ir nezinau kaip elgtis soje situacijoje. unsure.gif Labai smagu girdiet laimyngas pabaigas,tikiuosi sis kartas jum bus toks pats laimyngas irsavo dukrytei padovanosite broliuka arba sesute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natasukas: 06 vasario 2016 - 14:50
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 06, 14:46)
Sveikute as ir vakar tapau PUPO ir man 1 IVF labai jaudinuos ir nezinau kaip elgtis soje situacijoje.  unsure.gif Labai smagu girdiet laimyngas pabaigas,tikiuosi sis kartas jum bus toks pats laimyngas irsavo dukrytei padovanosite broliuka arba sesute

O ka reiskia PUPO? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natasukas @ 2016 02 06, 13:46)
Sveikute as ir vakar tapau PUPO ir man 1 IVF labai jaudinuos ir nezinau kaip elgtis soje situacijoje.  unsure.gif Labai smagu girdiet laimyngas pabaigas,tikiuosi sis kartas jum bus toks pats laimyngas irsavo dukrytei padovanosite broliuka arba sesute

Na va, smagu, tikiuos, kad laukimas neprailgs ir abiems atnes geru ziniu wink.gif elkites naturaliai, nes as per visus savo ivf ir gulejau, ir ejau i darba, ir visaip kaip - nera sekmingo recepto wink.gif na i kalnus lipt nereiktu, o visa kita iprastai. Aisku, su didele doze pozityvumo ir geru minciu wink.gif
Kur daretes? Kada liepe hcg daryt?
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 06, 16:06)
O ka reiskia PUPO? g.gif

pupo- pregnant until proven otherwise neščia kol nepatvirtinta kitaip 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(injuoz @ 2016 02 06, 16:10)
Na va, smagu, tikiuos, kad laukimas neprailgs ir abiems atnes geru ziniu wink.gif elkites naturaliai, nes as per visus savo ivf ir gulejau, ir ejau i darba, ir visaip kaip - nera sekmingo recepto wink.gif na i kalnus lipt nereiktu, o visa kita iprastai. Aisku, su didele doze pozityvumo ir geru minciu wink.gif

laikysim kumščius merginos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kur darot ivf?
Atsakyti
Labas visoms. Seku is tolo visas,karts nuo karto cia apsilankau. Snd 7 dpi 2 IVF dvieju blastuciu,deja rytas prasidejo menesinemis....turim rezervo,bet taip vilties maza...visaip galvoju kas ne taip ir ne taip darem..
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2016 02 06, 15:10)

DARIAUSI Northway Vilniuje, HCG daryt 17d.,Kur jus daretes? Kada HCG?

Papildyta:
QUOTE(Lizing @ 2016 02 06, 16:19)
Labas visoms. Seku is tolo visas,karts nuo karto cia apsilankau. Snd 7 dpi 2 IVF dvieju blastuciu,deja rytas prasidejo menesinemis....turim rezervo,bet taip vilties maza...visaip galvoju kas ne taip ir ne taip darem..

Liudna verysad.gif ,bet nenuleiskit ranku,turi juk kazkada pasisekt. Stiprybes jum,laikykites verysad.gif
Atsakyti