Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Merginos, o kas yra geresnis? Utrogestan ar Crinone? g.gif
Atsakyti
Merginos, aš turiu trumpą klausimą: ar daro IVF nesusituokusioms poroms? Ir ar galima pasirinkti kokios lyties embrionus sodinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 04 vasario 2016 - 22:02
Medikams tikrai vienodai ar jus susituoke biggrin.gif

Bet del lyties biski mane sokiravot.. Juk IVF nera kazkokia procedura kur kuriami pagal pageidavima vaikai. Tai tas pats kas naturalus apsivaisinimas tik kad vyksta megintuvely..
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2016 02 04, 22:01)
Merginos, aš turiu trumpą klausimą: ar daro IVF nesusituokusioms poroms? Ir ar galima pasirinkti kokios lyties embrionus sodinti?

Jeigu ivf darysite ne lietuvoje tai klausia ar vede, kartais net santuokos liudijimo praso. O del lyties pasirinkimo esu skaiciusi kad jav galima pasirinkti vaiko lyti bet tai labai brangiai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 02 05, 06:51)
Jeigu ivf darysite ne lietuvoje tai klausia ar vede, kartais net santuokos liudijimo praso. O del lyties pasirinkimo esu skaiciusi kad jav galima pasirinkti vaiko lyti bet tai labai brangiai kainuoja.

Rimtai praso santuokos liudijimo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 05, 09:25)
Rimtai praso santuokos liudijimo?  blink.gif

Turkijoj taip. Pas juos tokie istatymai..
Atsakyti
Dėl lyties, tai ne užgaida. Tiesiog yra ligų, kurias gali paveldėti tam tikros lytirs vaikutis. O ar embrionams daromi kokie nors genetiniai tyrimai? Ar IVF suteikia didesnę galimybę susilaukti sveiko vaiko negu natūralus būdas?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2016 02 05, 11:04)
Dėl lyties, tai ne užgaida. Tiesiog yra ligų, kurias gali paveldėti tam tikros lytirs vaikutis.  O ar embrionams daromi kokie nors genetiniai tyrimai? Ar IVF suteikia didesnę galimybę susilaukti sveiko vaiko negu natūralus būdas?

Jums reiktų PGD. O Lt jo nedaro. Tad jums reikia kreiptis į kitas valstybes. Kiekvieną klinika turi savo pastojimo procentus tad pagal tai galima rinktis.
Bet Europoje nzn ar galima rinktis vaikučio lytį
Tiesiog su PGD tiria embrioną ir genetiškai sveikus perkelia pas moterį.
Yra čekija, Turkija, UK, Lenkija ir kitų šalių.
Atsakyti

Braškiukas, kaip sekesi? Kaip jauties?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2016 02 05, 11:04)
Dėl lyties, tai ne užgaida. Tiesiog yra ligų, kurias gali paveldėti tam tikros lytirs vaikutis.  O ar embrionams daromi kokie nors genetiniai tyrimai? Ar IVF suteikia didesnę galimybę susilaukti sveiko vaiko negu natūralus būdas?

Kipre galima pasirinkti embriono lyti.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2016 02 04, 22:01)

Lenkijoje taip pat praso, musu atveju pavardes vienodos tai nereikejo liudijimo. Bet klause ar vede.
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 04, 21:36)
Pupo smile.gif dbr liko laukimas smile.gif

wub.gif su palaikymo komanda ne taip baisu ir rezultato laukt 4u.gif

QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 05, 14:20)
Braškiukas, kaip sekesi? Kaip jauties?

Visaip....paskaudena, pamaudena, bet tikiuos išsigulėsiu ir daugiau nesklandumų nebus 4u.gif
Atsakyti