Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(cloe2015 @ 2016 02 03, 11:41)
-Super! Saunuole braskiuk! Rupinkis savimi, nestresuok, ir atsipalaidavus lauk sau penktadienio wink.gif Zingsniukas po zingsniuko svajones link! wub.gif
Papildyta:
--Evelina_hope kokios pas tave naujienos? Kaip jautiesi?

-Žingsnelis po žingsnelio link gražiojo tikslo 4u.gif

--Man ir labai įdomu, kaip Evelinos_hope stipruoliukai laikos?
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 03, 12:15)
-Žingsnelis po žingsnelio link gražiojo tikslo  4u.gif

--Man ir labai įdomu, kaip Evelinos_hope stipruoliukai laikos?

Ojjj... Viena kiausialaste nebuvo pilnai subrendus, o kita puiki, tai apvaisino smile.gif lekiu ryt isodinimui. Stengiuosi buti rami ir pozytivi, nes jau nieko nebepakeisiu smile.gif

Braskiuk, gydytojas tikrai zino ka daro, butu pakeites doze ar ka jei matytu, kad negerai, taip kad nepergyvenk, ramybes ir pozityvumo!! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 03, 16:29)
Ojjj... Viena kiausialaste nebuvo pilnai subrendus, o kita puiki, tai apvaisino smile.gif lekiu ryt isodinimui. Stengiuosi buti rami ir pozytivi, nes jau nieko nebepakeisiu  smile.gif

Braskiuk, gydytojas tikrai zino ka daro, butu pakeites doze ar ka jei matytu, kad negerai, taip kad nepergyvenk, ramybes ir pozityvumo!! 4u.gif

Puikios žinios!!! thumbup.gif Laikau toliau kumščius už Tave ir Tavo stipruolį 4u.gif
Atsakyti
Paziurekite Yra kaip Yra laida sios dienos! Apie IVF kalba ir lt atsikikima doh.gif ziuriu ir negaliu klausyt...
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2016 02 03, 20:39)
Paziurekite Yra kaip Yra laida sios dienos! Apie IVF kalba ir lt atsikikima doh.gif  ziuriu ir negaliu klausyt...

Maciau. Slykstu klausyti kai kuriu buvo..
Atsakyti
narcissa, Cioliene - kaip laikotes? Kokios naujienos?
Papildyta:
Ojjj... Viena kiausialaste nebuvo pilnai subrendus, o kita puiki, tai apvaisino smile.gif lekiu ryt isodinimui. Stengiuosi buti rami ir pozytivi, nes jau nieko nebepakeisiu  smile.gif

Didziausios sekmes Evelina_hope! Laikom kumscius ir kartu nekantriai lauksim naujienu! wub.gif
Atsakyti
Mano naujienos bus po vasario 12d vizito 4u.gif tyrimu nebekartojau.
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 04, 08:59)
Mano naujienos bus po vasario 12d vizito 4u.gif tyrimu nebekartojau.

Ooo, tiek ir beliko laukti... wink.gif Dabar ramybe, pozityvas ir kokybiskas maistas! Viskas kas geriausia!

O man vasario 12 d. pasimatymas su genetike.
Atsakyti
QUOTE(cloe2015 @ 2016 02 04, 08:09)
Ooo, tiek ir beliko laukti... wink.gif Dabar ramybe, pozityvas ir kokybiskas maistas! Viskas kas geriausia!

O man vasario 12 d. pasimatymas su genetike.

Pas kuria eisi? Ir kur?parasyk i az kad neterst temos mirksiukas.gif
Atsakyti

Kaip Tu šiandien, Evelina_hope? PUPO? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 04, 18:15)
Kaip Tu šiandien, Evelina_hope? PUPO?  4u.gif

Pupo smile.gif dbr liko laukimas smile.gif
Kaip tu? Laikysiu kumscius uz tave ryt! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 04, 21:36)
Pupo smile.gif dbr liko laukimas smile.gif
Kaip tu? Laikysiu kumscius uz tave ryt! 4u.gif

Laikom kumscius! wub.gif
Atsakyti