Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 01, 19:21)
verysad.gif bet kibimas buvo.  Idomu kodel neissilaike.. Neskambinai V? Gal leidziamas prg padetu? Ar tikrai jau VISKAS?

Skambinau, liepe gert Dufa, bet jis isvis gi silpnas, tai po to pasake Utrogestana gert. Geriu ir guliu. Brt, nieko mansu nepavyks...
Atsakyti

QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 01, 14:58)
Iš kur pirkai dėžutė už 10 e?  Kiek ampuolių joje? 
Aš nekalbu apie tr ir rusiška.  Nes tr labai pigus jis.
Ciolienė labai labai  wub.gif

Is SM nariu. Turkiska pirkau, rusiska atidave. Nebepamenu kiek ten tu vnt g.gif

QUOTE(Čiolienė @ 2016 02 01, 15:15)
Po du crinone deduos, tai pabandytu neaugt cool.gif

Oj panos netikiu dar.. Laukia patys sunkiausi 9 menesiai gyvenime  doh.gif

Bet giliai sirdyje be proto dziaugiuos wub.gif

Sveikinu wub.gif

QUOTE(narcissa @ 2016 02 01, 18:32)
Skambinau, liepe gert Dufa, bet jis isvis gi silpnas, tai po to pasake Utrogestana gert. Geriu ir guliu. Brt, nieko mansu nepavyks...

Kokio dar dufo? Man galva neisnesa ka tos "daktares" sneka...
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 01, 18:11)

Na as ir atrodo saugojaus, bet matyt ne iki galo. Buvau snd pas gyd is pat ryto nulekus, tai padarem kraujo tyr, ar nera didelio uzdegimo ir kadangi jo nerado, tai ryt punktuos  smile.gif  kazkaip kuo arciau rytojus, tuo daugiau nerimo..  g.gif

Suprantu Tave....aš ir velniškai bijau punkcijos...tiksliau jausenos po jos... doh.gif Bijau skausmo...
Reiks ir man gydytojui sakyti, kad sloga kabinasi, žiūrėsiu, ką sakys. O Tau didžiulės sėkmės!!!!! 4u.gif

Man ir keista, kad tik Dufa sugebėjo pasiūlyti.... Bet juk kabinos... Laikykis, narcissa.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(narcissa @ 2016 02 01, 18:07)
Negeri mano skaiciukai.. HCG 25,6, progest.tik 6,8... Nuo vakar popiet pradejau kraujuoti... Siandien progesterona geriama pradejau vartoti, bet, manau nieko gero nebus...

Pas tave tai viskas liuks smile.gif

Laikom kumščius! Nepasiduok wub.gif
Papildyta:
QUOTE(19891010 @ 2016 02 01, 19:04)
Is SM nariu. Turkiska pirkau, rusiska atidave. Nebepamenu kiek ten tu vnt g.gif

Nu va tai aš apie tai ir sakau kad tr ir Ru yra pigus. Todėl ir siūliau jų k kitur brangu...pabandytum siųstis iš UK....
Atsakyti

Laikom kumscius! Viltis zlunga paskutine, musu tikejimas irgi!
Atsakyti
[quote=narcissa,2016 02 01, 17:07]
Negeri mano skaiciukai.. HCG 25,6, progest.tik 6,8... Nuo vakar popiet pradejau kraujuoti... Siandien progesterona geriama pradejau vartoti, bet, manau nieko gero nebus...

Laikykis!! Tikrai, viltis paskutine mirsta!

[quote=Braškiukas,2016 02 01, 19:47]
Suprantu Tave....aš ir velniškai bijau punkcijos...tiksliau jausenos po jos... doh.gif Bijau skausmo...
Reiks ir man gydytojui sakyti, kad sloga kabinasi, žiūrėsiu, ką sakys. O Tau didžiulės sėkmės!!!!! 4u.gif
Man ir keista, kad tik Dufa sugebėjo pasiūlyti.... Bet juk kabinos... Laikykis, narcissa.... 4u.gif
[/quote]
Kaip sekes apziura? Punkcija ketvirtadieni?

As ka tik po. Labai esu liudna ir mazai viltues turinti, kad pavyks, nes gavo tik 2kiausalastes... unsure.gif lauksiu ryt ziniu is embriologo.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 02, 14:43)

As ka tik po. Labai esu liudna ir mazai viltues turinti, kad pavyks, nes gavo tik 2kiausalastes...  unsure.gif  lauksiu ryt ziniu is embriologo..  blink.gif

Tikekimes, kad nors tik 2, bet superines! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 02, 14:43)

As ka tik po. Labai esu liudna ir mazai viltues turinti, kad pavyks, nes gavo tik 2kiausalastes...  unsure.gif  lauksiu ryt ziniu is embriologo..  blink.gif

Tikėkimės, kad tie 2 bus patys pačiausi ir stipriausi... 4u.gif Viltis miršta paskutinė, tikėk savo stipruoliukais mirksiukas.gif O kaip pačios savijauta? Nieko neskauda?
Tiesa, ar Tau nereikėjo prieš punkciją pasidaryti E2 tyrimą? Aš šiandien pasidariau ir išsigandau rezultato... blink.gif blink.gif blink.gif Gal toks ir turi būti per stimuliaciją, net nežinau.....

O aš net nežinau kaip jaučiuos.... Punkciją nukėlė į penktadienį. Galvoju, kad prastokai stimuliuojasi man. Šiandien dar gonalio dozė priklausys, o ryt ovitrelis. Per apžiūrą mačiau didžiulius kukuliukus blush2.gif nuteikinėju save tik teigiamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškiukas: 02 vasario 2016 - 17:53
namie nurimau, bus kaip bus smile.gif aiskiu labai noretusi kad baigtusi viskas greiciau, tai stengiuosi labai tiketi kad pavyks is pirmo karto ax.gif

Savijautagera, biskuti tik maudena, tad nekreipiu demesio, sake vakare praeis smile.gif

E2 pries pat punkcija man nereikejo daryti, bet jei nejlystu, jis kilt turetu nuo stimuliacijos, tai manau nereik pergyventi 4u.gif

O nesake dydziu? Ir kiek yra? Viskas ir bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
Svarbu nusiteikt teigiamai tada ne taip ir baisu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 02, 20:31)
namie nurimau, bus kaip bus smile.gif aiskiu labai noretusi kad baigtusi viskas greiciau, tai stengiuosi labai tiketi kad pavyks is pirmo karto  ax.gif

Savijautagera, biskuti tik maudena, tad nekreipiu demesio, sake vakare praeis smile.gif

E2 pries pat punkcija man nereikejo daryti, bet jei nejlystu, jis kilt turetu nuo stimuliacijos, tai manau nereik pergyventi  4u.gif

O nesake dydziu? Ir kiek yra?  Viskas ir bus gerai, pamatysi  mirksiukas.gif
Svarbu nusiteikt teigiamai tada ne taip ir baisu!  4u.gif

Save guodžiu, kad gydytojas stebi mane, tai jei kažkas būtų negerai, tai kažką darytų.... blush2.gif
Ketvirtadienį, kai žiūrėjo, tai matė 6-7 (sakė, kad bus daugiau), o šiandien pas jį papuoliau prieš pat operaciją, tai greit apžiūrėjo, mintyse kažką paskaičiavo ir pridavė viską seselei, o pats į operacinę išlėkė. Praeitą kartą mačiau folių dydžius, nes ekranas buvo gerai pakreiptas, o šį kartą, tik pačius kukulius gerai įžiūrėjau... ax.gif biggrin.gif Dičkiai blush2.gif Penktadienį iš pačio ankstaus ryto turiu būti LV.

Laikau už Tavo stipruolius kumštukus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Parduodu imunoglobulina, rasykit a.z. jeigu kam reikia.
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 02 02, 22:43)
Save guodžiu, kad gydytojas stebi mane, tai jei kažkas būtų negerai, tai kažką darytų....  blush2.gif
Ketvirtadienį, kai žiūrėjo, tai matė 6-7 (sakė, kad bus daugiau), o šiandien pas jį papuoliau prieš pat operaciją, tai greit apžiūrėjo, mintyse kažką paskaičiavo ir pridavė viską seselei, o pats į operacinę išlėkė. Praeitą kartą mačiau folių dydžius, nes ekranas buvo gerai pakreiptas, o šį kartą, tik pačius kukulius gerai įžiūrėjau...  ax.gif  biggrin.gif Dičkiai  blush2.gif  Penktadienį iš pačio ankstaus ryto turiu būti LV.

Laikau už Tavo stipruolius kumštukus  4u.gif

Super! Saunuole braskiuk! Rupinkis savimi, nestresuok, ir atsipalaidavus lauk sau penktadienio wink.gif Zingsniukas po zingsniuko svajones link! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 02, 20:31)
namie nurimau, bus kaip bus smile.gif aiskiu labai noretusi kad baigtusi viskas greiciau, tai stengiuosi labai tiketi kad pavyks is pirmo karto  ax.gif

E2 pries pat punkcija man nereikejo daryti, bet jei nejlystu, jis kilt turetu nuo stimuliacijos, tai manau nereik pergyventi  4u.gif

O nesake dydziu? Ir kiek yra?  Viskas ir bus gerai, pamatysi  mirksiukas.gif
Svarbu nusiteikt teigiamai tada ne taip ir baisu!  4u.gif

Evelina_hope kokios pas tave naujienos? Kaip jautiesi?
Atsakyti