Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 30, 09:50)
Desiuos po du ir pirmadieni kartosiu. Tikiuosi savinsis unsure.gif

O jei ka, kur gaut leidziamo? LT aisku ner?

Nera... Reikia prasyt merginu gal kas turi likuciu gal kas turi. Vet manau pakils prg wink.gif
Atsakyti
QUOTE(narcissa @ 2016 01 30, 10:39)
Vat tikrai kazkaip idomu: pasiziurejau per vaistai.lt, tai tik arba tabletem, arba kapsulem progesteronas... O leidziamo nepamyneta... Gal uzsakineti ji reikia? ... O gal tiesiog LT neregistruotas leidziamas? g.gif

nėra lt , yra rusiško ir kitos iš tr vežasi . 4u.gif iš kitur galima bet brangu labai .
Atsakyti
Čioliene, kai pagalvoju, tai ir man tuoj nervai prasidės... Šiaip, skaičiukai gražūs tik PRG toks įdomus. Prisidedu prie mergaičių, didink dozę ir viskas susitvarkys 4u.gif O dėl leidžiamo progesterono pamėgink turkaičių temutėj paklaust, gal ten mergaitės turės. Šį kartą turi būti viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Va va.. Ne veltui per IVF visa laika rami buvau-taupiau nervus, kad dabar galeciau pergyvent doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2016 01 29, 22:01)
Zinok apgavau, 6DPI buvi ~28 tik su crinonu, 8DPI  ~38 su crinonu ir utrogestanu. Tada nusipirkau leidziamo prg ir 10 ar 11DPI buvo ~130. 4u.gif

Skaičiuk, o kur Tu pirkai leidžiamą progesteroną? Aš dabar galvoju....jis natūraliai pas mane yra labai mažas, prieš/per/po įsodinimo man kažką paskirs, bet noris iš anksto pasiruošti visiems įmanomiems atvejams... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 30, 11:46)
Va va.. Ne veltui per IVF visa laika rami buvau-taupiau nervus, kad dabar galeciau pergyvent doh.gif  lotuliukas.gif

Nepergyvenk ir dabar... buk rami ir pozityvi. Viskas bus gerai. thumbup.gif
Mano tiek IVF dares gydytojas, tiek mano ginekologas leidziama progestorona skiria tik ypatingais ekstriniais atvejais (kraujavimas), o jo ir su ziburiu reikia ieskoti nusipirkti cia. Kiekviena diena tik progesterono zvakutes, kaip ir LT - 1 ryte, 1 vakare.
Na, bet is to ka skaitau, suprantu, kad kiekvienas gydytojas kazka kitaip daro, ka jau bekalbeti apie skirtingas salis... tik principai tie patys... na o mums ka wink.gif svarbu rezultatas! nestuke.gif Visoms to siekancioms linkiu sulaukti!

Papildyta:
QUOTE(Braškiukas @ 2016 01 30, 13:57)
Skaičiuk, o kur Tu pirkai leidžiamą progesteroną? Aš dabar galvoju....jis natūraliai pas mane yra labai mažas, prieš/per/po įsodinimo man kažką paskirs, bet noris iš anksto pasiruošti visiems įmanomiems atvejams... g.gif

Braskiuk, ir tu nesinervuok ir nepergyvenk! Viskas bus gerai! Svarbu buti ramiai, pasitiketi gydytoju ir savimi! wub.gif
Atsakyti
Cioliene, sveikinimai 4u.gif

Kaip merginos manot, stimuliuojant persalau, tai dabar sloguoju, gerkle skauda, galva... labai pergyvenu, kad nedarys gyd toliau ivf, kt sav jau punkcija turi buti. Gal yra kas susidure su panasia situacija? Kazi foliams nekenkia tas persalimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 01 30, 16:53)
Cioliene, sveikinimai  4u.gif

Kaip merginos manot, stimuliuojant persalau, tai dabar sloguoju, gerkle skauda, galva... labai pergyvenu, kad nedarys gyd toliau ivf, kt sav jau punkcija turi buti. Gal yra kas susidure su panasia situacija? Kazi foliams nekenkia tas persalimas  g.gif

O! Turėsiu bendrakeleivę thumbup.gif pagal dabartinę situaciją, man punkcija numatoma ketvirtadienį. Kada jums? 4u.gif
Atsakyti

thumbup.gif kartu bus lengviau laukti smile.gif

Turetu but antradieni, bet dabar jau nesu tikra ar darys, leksiu pirmadieni pas gyd, nes esu persalus, nors gal praeis iki to laiko smile.gif
O kur darotes?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 30, 10:41)
nėra lt , yra rusiško ir kitos iš tr vežasi .  4u.gif iš kitur galima bet brangu labai .

Nu kas visai nebrangu, 10eu dezute.

QUOTE(Braškiukas @ 2016 01 30, 13:57)

Is SM nariu. Turkiska pirkau, rusiska atidave uz dyka. Bet man rusiskas labai alergizavo. Zinoma ir MB leist nemokejo visai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina_hope @ 2016 01 30, 18:12)
thumbup.gif kartu bus lengviau laukti  smile.gif

Turetu but antradieni, bet  dabar jau nesu tikra ar darys, leksiu pirmadieni pas gyd, nes esu persalus, nors gal praeis iki to laiko  smile.gif
O kur darotes?

Mes Latvijoj. Antradienį dar važiuoju vienai apžiūrai, o ketvirtadieniui planuojam punkciją.

Jūs Lietuvoj darot IVF?
Atsakyti
As rusisko 1 turiu dezute jei ka blush2.gif
Atsakyti