cioliene laikau kumstukus kad viskas gerai butu ir cia pozityvus II, o ne vaistukai !! 7dpi labai anksti jei jau su vakariniu rodo,tai gal tikrai HCG didele koncentracija jau.
o jei ne per sunku, kas nutiko su pirmuoju , jau tiek laiko buvo...
Floria, sutriko placentos kraujotaka. Nustojo augti-per velai pamate.
Sodino du triju dienu zirnius. Norejo blastute dar det, bet suveike saltas protas ir uzsaldem
Sodino du triju dienu zirnius. Norejo blastute dar det, bet suveike saltas protas ir uzsaldem
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 27, 21:50)
Ar tik ne abu ir uzkibo?
Dziaugiuosi
Tai man rods, kiek sudejo, tiek ir turesite
As del 3-ju irgi galvoju. Pas mus labai labai retai, tiek deda, bet mes patenkame i ta retuju kategorija (pagal amziu ir nesekmiu skaiciu), kai biologe gali pritarti 3-ju sodinimui. Bet kas bus, jei suveiks kiaulystes desnis? 6-i neuzsikabino, o 3-ys paskutiniai ims ir iskres poksta...
As del 3-ju irgi galvoju. Pas mus labai labai retai, tiek deda, bet mes patenkame i ta retuju kategorija (pagal amziu ir nesekmiu skaiciu), kai biologe gali pritarti 3-ju sodinimui. Bet kas bus, jei suveiks kiaulystes desnis? 6-i neuzsikabino, o 3-ys paskutiniai ims ir iskres poksta...
QUOTE(Ausma26 @ 2016 01 27, 22:08)
Tai man rods, kiek sudejo, tiek ir turesite
Mes atvaziavom trecio det, bet apsigalvojom... Nusprendem siems duot sansa, o jei ne - betkada pasiimsim trecis kita karta
As labai sunkiai pernesu hormonini gydyma. Tai is cia ir tas noras daugiau nebesikankinti, o pasiimti tiek, kiek liko. Tikejimo sekme tai praktiskai nebera. Bet vis tas BET. Jei ims likimas ir iskres poksta... Mano amziuje isnesioti 3-is sunkus reikalas, gal net neimanomas. Zinau, kad galutini sprendima priims biologe sodinimo diena. Tik nezinau, kiek smarkiai ruostis ja ikalbineti del 3-ju...
Kokio storumu turetu buti gleivine isodinimo diena?
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 28, 09:36)
Labas rytas!
Nu gi grazu ziureti
Ar tu jauti koki pilvo maudima? Nes pas mane tai toks maudimas lygtai tuoj mm ateis... Ir taip nuo pirmadienio... Gal ir ateis...
Papildyta:
QUOTE(Ausma26 @ 2016 01 28, 00:41)
As labai sunkiai pernesu hormonini gydyma. Tai is cia ir tas noras daugiau nebesikankinti, o pasiimti tiek, kiek liko. Tikejimo sekme tai praktiskai nebera. Bet vis tas BET. Jei ims likimas ir iskres poksta... Mano amziuje isnesioti 3-is sunkus reikalas, gal net neimanomas. Zinau, kad galutini sprendima priims biologe sodinimo diena. Tik nezinau, kiek smarkiai ruostis ja ikalbineti del 3-ju...
Man atrodo, nepamenu tiksliai, bet nemazesne negu 8mm...
Maudzia pilva.tempia.burbuliuoja. bet ir praeita nestuma taip buvo.
Neateis mm.. Nesigeneruok blogoms mintims! pirksi nt siandien?
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 28, 09:46)
Maudzia pilva.tempia.burbuliuoja. bet ir praeita nestuma taip buvo.
Pirksiu siandien, nes ryt parai i darba einu - nebus galimybes ryt pirkt, bet darysiu tai arba sest.arba sekmadieni...
Zinai, kai pamaciau tavo II tai taip nuotaika pakylo, kad va, ta pacia diena ir punkcija buvo, ir isodinimas, ir va - teigiamas rezultatas!
Pasidalink po to HCG rezultatais Jeigu labai aukstas bus - gali but dvinukai