Darzeliai visiskai nereikalingi , netgi dazniausiai zalingi vaikams, yra labai mazai geru darzeliu ir tai juose turetu buti vaikas tik puse dienos max.
Vaiku nevedziau i darzeli, dabar pradinukai negalli mokytojai atsidziaugti
Sunus gavo apdovanojima, kaip mandagiausio mokinio, dukra nuolat giria mokytoja, neesu priekaisto isgirdusi, nei del mokymosi, nei del elgesio abieju.
Taigi, kas veda ir jums atrodo gerai, veskit, bet nepasakokit, kad tai butina
Ne taigose gyvenam, aplink visur zmones, aplink vaikai, uztenka to bendravimo i valias, dar priedo siais laikais pilna bureliu, tai veiklos, tik spek visur dalyvauti ir be drazeliu, kur dazniausiai vaikai liudi ir kariauja be mamu...tik vienetai dizuagiasi, jei namuose blogiau ir tevai neranda ka su jais veikti...
Papildyta:
QUOTE(__snowflake @ 2016 01 18, 10:11)
Suprantu, kad vėl prisitaikytų ir eitų, bet man pačiai širdyje negera, kai žinau, jog jis nėra laimingas. Žinau, kad jis tai jaučia, neryžtingumą mano ir dar dėl to jam sunkiau. Nežinau, kaip išlaviruoti, kad vaikui būtų gerai-gal tikrai per anksti jam, gal netraumuoti, o gal tiesiog čia mano problema, kad lyg ir nesugebu paleisti jo.
Tiesiog nežinau, ką daryti. Su darbu suderinti galiu, nėra taip, jog reikia vesti dėl darbo.
Vaikui tik 3 ir jus turit ji paleisti ?
jam dar mamos reikia, ne kitu trimeciu, taip reikia kitu vaiku, bet tik kai mama salia ir tai ne istisai. Mamos tecio tokiems vaikams dar reikia labiau nei viso kito gyvenime...Pagal psichologus ir pedagogus vaikams iki 5-6 metu bendraamziu beveik nereikia, jam reikia patikimo rysio uzmezgimo su juo besirupinanciu suaugusiu, arba paskui uzauga pilni kompleksu perdeti darboholikai arba atvirksciai, ko ismoksta darzeliuose? kaip kovoti del aukletojos demesio, del zasiliuko, kaip daryti tai ko nenori, bet privalai ir t.t. Jei istaigos mokintu kaip socializuotis ir gerai gyventi vsiuomeneje, tai vaiku namai butu ideali vieta....
Kaip man ziauru, kai taip vaikus kankina.....
Jusu sirdis sako teisingai, tik isgirsti kazkur steritipai maiso...
Papildyta:
QUOTE(RasaZFR @ 2016 01 31, 14:01)
Bet jiems reikia ju amziaus vaiku!!! Mokytis bendrauti.
Nemaukim visu vaiku ant vieno kurpaliaus. Apie isimtis galim diskutuoti iki nugriuvimo.
Yra daugybe dalyku, kuriu vaikai neismoks nei vieni tyrinedami pasauli, nei apsupti labai protingu, issilavinusiu suaugusiu. Pasitikejimo savimi, bendravimo,
mokejimo pakovoti uz save ir savo interesus, draugystes,
vaikisku isdavysciu, patirti, kaip jautiesi, kai tave paskundzia tavo draugus,
laimeti, pralaimeti, suvokti, kad esi letesnis nei kiti, bet gal geriau zaidi kazka kita, ir dar daugybes kitu dalyku ismokstama tik bendraamziu kolektyve.
Kuo rementis taip sakot ?
tai be darzeliu niekur su nieko ismokti bendrauti neimanoma?
Gyvenimas nera steriali aplinka,kur bendrausi tik su bendrameciais, gyvenime reikia aplamai ismokti bendrauti, o tam reikia tvirto rysio su tevais, tai yra pamatas, darnioje seimoje augantis vaikas, visada mokes bendrati su kitais, juk ne gyvunai ji augina - zmones, ir aplinkoj irgi visur dazniausiai vaiku yra.
Visu tu blogybiu,ka rasot, visiskai speja ismokt ir pradinej mokykloj