Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 28

Sveikos.Pasiūlykit kur klaipėdoj daro akmeninius stalviršius
Atsakyti
Juodai, gražuma. Sakykite, šviesos užtenka (jei čia originalios lemputės)? Kokios lemputės? Po vieną pirkote ar čia komplektas (3 vnt)? Laido ilgis reguliuojas? Ir svarbiausia- kur pirkote? Virš valgomojo stalo vis dar iljičiaus lemputės, o gražių bei tinkančių nerandu...MB juokauja, kad dar matyt neišrado man tinkančio modelio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 11, 21:03)
Dėl orkaitės aukščio dar svarstau, nes turiu kažkaip sugrupuoti ją su mikrobange  smile.gif

Mes taip sprendėm šitą dilemą- nusipirkom orkaitę su mikrobange 2in1 4u.gif


Juodai, labai gražu. Taip romantiškai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 11, 21:09)
Va mano paskutinis pirkinys virtuvei - kaip tik valentindieniui romantiškai nuotaikai sukurti...  biggrin.gif



Juodai, labai grazu, gal parodysit ir kaip atrodo dienos sviesoj g.gif Man is esmes patinka, toks sviestuvu sugrupavimas skirtingam aukstyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niutella @ 2016 02 10, 19:22)
Sveikos.
Jau senokai seku pokalbius ir ne viena tema perskaiciau,todel ir as noriu sulaukti patarimu.
Kolkas virtuve tik planavimo stadijoje, savaitgali pradesim jau pamazu vesti viduj samtechnika,tad reiketu jau pamazu apsispresti. O ir elektrikas jau laukia,kada viduj nebebus grioviu ir gales best laidus.

Man kazkaip keistai atrodo, kad virsutines spinteles nevienodu dydziu g.gif Ir ar Jums tiek ju reikia? Daryciau visur stalcius kur yra galimybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 12 vasario 2016 - 09:22
QUOTE(yerena @ 2016 02 12, 00:58)
Juodai, gražuma. Sakykite, šviesos užtenka (jei čia originalios lemputės)? Kokios lemputės? Po vieną pirkote ar čia komplektas (3 vnt)? Laido ilgis reguliuojas? Ir svarbiausia- kur pirkote? Virš valgomojo stalo vis dar iljičiaus lemputės, o gražių bei tinkančių nerandu...MB juokauja, kad dar matyt neišrado man tinkančio modelio  doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif .
Šviesos tai kaip čia pasakius... romantikai taip, užtenka, tačiau darbiniam apšvietimui jos nepakanka. Dėl to žadam dar į gartraukį laikančią konstrukciją susimontuoti keletą "spot" - įmontuojamų mažų šviestuviukų, kurie bus jungiami atskiru jungikliu (ko jau ko, o apšvietimo varijacijų prisiprojektavau namuose doh.gif biggrin.gif ).
Lemputės kaitrinės, vadinamos "Edisono". Ar originalios nežinau, buvo komplekte su šviestuvais. Čia atskiri trys šviestuvai. Pirkau čia. Kabelio ilgis rašo kad 1m. Nematavau, galėsiu pamatuoti namuose. Reguliuojasi.
Virš valgomojo stalo tokios lemputės kažin ar pakanamas apšvietimas g.gif. Nebent daryti kompoziciją iš daugiau šviestuvų wub.gif . Yra tokių lempučių ir LED, bet nežinau, kaip jos šviečia.

QUOTE(LORIJURA @ 2016 02 12, 08:15)
Juodai, labai gražu. Taip romantiškai  wub.gif

Ačiū 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 vasario 2016 - 09:58
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 12, 10:09)
Juodai, labai grazu, gal parodysit ir kaip atrodo dienos sviesoj g.gif   Man is esmes patinka, toks sviestuvu sugrupavimas skirtingam aukstyje g.gif

Ačiū 4u.gif .
Va taip ir taip jie dieną atrodo. Atsiprašau už bardakiuką ir kokybę - sunku gerai nufotografuoti prieš langus, o dar su telefonu. Realybėj nėra taip tamsu biggrin.gif. Neuždegti jie tokie "nematomi" smile.gif.

QUOTE(WyWa @ 2016 02 11, 23:40)
Sveikos.Pasiūlykit kur klaipėdoj daro akmeninius stalviršius

Ką turite omeny, sakydama "akmeninius"? Ar tikro granino reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 vasario 2016 - 10:02

Ką turite omeny, sakydama "akmeninius"? Ar tikro granino reikia?
[/quote]

Taip-granito. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2016 02 12, 11:08)
Taip-granito. smile.gif

Mes užsakinėjom Stonų granite, tačiau jų visiškai nerekomenduoju schmoll.gif . Nesu patenkinta jų darbu. Buvau susidarius akmenorių sąrašėlį, tik namuose kitam kompe jis yra. Jei nepamiršiu, vakare pažiūrėsiu. Gal šitoj temoj daugiau info rasit 4u.gif
Atsakyti
Juodai, gražūs šviestuviukai. Ir kaina pakankamai gera, kiek gavosi su siuntimu?
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 02 12, 11:26)
Juodai, gražūs šviestuviukai. Ir kaina pakankamai gera, kiek gavosi su siuntimu?

Ačiū 4u.gif .
Mokėjom apytiklsiai 190 Eur, bet kartu pirkom dar DVD už ~12 svarų, tad nežinau tokios galutinės kainos. Siuntimas apie 13 svarų abiejų prekių, nors skirtingais siuntiniais gavom.
Atsakyti
Sveikios, skaitau jau n+k temų ir pagaliau noriu jungtis su savo brėžinuku, tik bėda nzn kaip įkelt skanuotą pav reiktų?
Atsakyti