Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 28

QUOTE(Elze7 @ 2016 02 09, 19:28)
O kur kaitlentę dėti? prie baro man norisi, kad kriauklė taip ir liktų kaip dabar, o kaitlentė tada dėtųsi prie rūsio durų, bet ar gerai taip?  g.gif

tai nedekit visai visai prie krasto, liks ten koks 10 cm g.gif Nu tiesiog jei mokat programele naudotis, pabandykit toki varianta ir iskart matysis kaip vaizdelis g.gif
man su vaizduote sudetinga, bet galvoju gal neblogai. labai daug variantu garziu internete, kai aukstu spointu eile buna kaip siena. Pas jus labai neblogai susideliotu man rodos g.gif

as kai dariau tai is esme skelis skirtingus variantu,s kuris jau daugmaz patiko, tai sita galima glusinti veliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 09, 19:27)
Tai va, situacija tokia (jei kam įdomu): pas mane rozetės sumontuotos lygiai taip, kaip brėžinyje pateikiau - 3 cm nuo stalviršio iki rozetės krašto. Virdulio kištukas, kuris vis dar stovi nuolat pas mane, kampinis.

thumbup.gif net su vaizdine medžiaga, šaunuolė, labai ačiū 4u.gif man irgi norisi kiek įmanoma žemiau, nes matyt nuo tų senų laikų įgavau fobiją aukštai esančioms rozetėms lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 09, 19:27)
Taigi, tiek tyrimų. Sėkmės planuojant rozetes  4u.gif .

nu va va, siandien jau isvyniojo grindinini sildyma virtuves zonoje, gtai baigus grindis, eisim prie elektros 4u.gif Rozeciu aukstis bus aktualu.
Dabartineje virtuveje pas mane per aukstai, mazdaug ties vidutiu tarp stalvirsio ir pakabinamu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 09, 19:31)
tai nedekit visai visai prie krasto, liks ten koks 10 cm g.gif  Nu tiesiog jei mokat programele naudotis, pabandykit toki varianta ir iskart matysis kaip vaizdelis g.gif
man su vaizduote sudetinga, bet galvoju gal neblogai. labai daug variantu  garziu internete, kai aukstu spointu eile buna kaip siena. Pas jus labai neblogai susideliotu man rodos g.gif

Prisiminiau, juk pas mane siena prie lango, nuo kurios prasidėtų visos aukštos spintos - 31 cm doh.gif doh.gif doh.gif tai jei dedu spintas, jos 60 cm gylio, tada 30 cm dedasi ant lango...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 09 vasario 2016 - 19:39
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 09, 19:35)
Prisiminiau, juk pas mane siena prie lango, nuo kurios prasidėtų visos aukštos spintos - 31 cm  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai jei dedu spintas, jos 60 cm gylio, tada 30 cm dedasi ant lango...

aaaaaaaa, tada nekaip doh.gif kazkaip neuzfiksavau, tieisog sove i galva tokia mintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fruktozoide @ 2016 02 09, 18:08)
Tai va.... jau ilgai tas planas toks, bet vis dar kyla netikrumo jausmas.

Kas Jus neramina?
Rozečių tikrai neplanuočiau ant viršutinių spintelių. O gal aš šitoj vietoj kažką ne taip supratau?
Visur apačioje daryčiau stalčius, saloj irgi. Kaip ten su tuo dangčiu į rūsį g.gif ?...

QUOTE(yerena @ 2016 02 09, 18:37)
fruktozoide, jei tik įmanoma, indaplovę dėčiau po orkaite (jei tarpusavy ši technika nesipjauna ir įmanomas toks montavimas), naikinčiau padėklą ir kriauklę stumčiau kairiau. Bus daugiau darbastalio.

Gabby_jz pavysdys pirmoje žinutėje rodo, kad įmanoma taip padaryti, gal sudėtinga tik. Tačiau, mano manymu, indaplovė visada yra patogiau prie plautuvės. Darbastaliui yra dar sala.

QUOTE(Elze7 @ 2016 02 09, 19:06)
Dabar kitas klausimas  doh.gif  Kaip Jums atrodo - gerai išplanuotas tas kampas ar dar galėčiau kažkiek mažinti laisvos sienos, kad stalčiams didinti?

Koks praėjimo matmuo nuo vienos spintelės kampo iki kitos kampo, įstrižai?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 09, 19:38)
Koks praėjimo matmuo nuo vienos spintelės kampo iki kitos kampo, įstrižai?

+-66 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 09, 20:41)

Nesiaurinčiau schmoll.gif . Jau ir dabar dviem prasilenkti sunkoka. Aišku, nuolat ten po du skirtingom kryptim nevaikščiosit, tačiau gerai Rarity sako, kad jei reiks su kokia dėže eiti jau bus nepatogu. O turint omeny, kad iš abiejų pusių statūs virtuvinio kampai, tai tikrai nėra ta vieta, kur galima dar susiaurinti.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 09, 19:53)
Nesiaurinčiau schmoll.gif .

Tai žodžiu likti prie to paskutinio varianto, kur orkaitė žemai ir neieškoti po ... sliekų ar truputį tų sliekų dar ieškoti ir kelti orkaitę į viršų, nežiūrint į tai, kad ji lipa apie 20 cm ant stalviršio? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tuoj nupušiu lotuliukas.gif tik nesakykit "galvok kaip tau patogiau" lotuliukas.gif nes neturiu nei žalio supratimo doh.gif kas man bus patogu, ko dabar neturiu ir negaliu įsivaizduoti verysad.gif
Atsakyti
Elze7, o elementai (kriauklė, kaitlentė) jau pririšti? Jei ne, nekvailas Žydriausia pasiūlymas, tik aš jį matau kiek kitaip:
kriauklė lieka savo vietoje arba kiek kairiau, čia pat dešinėje, arčiau rūsio durų įrengiate kaitlentę (tik ne prie pat krašto). Yra pakabinamos spintelės. O priešingoje sienoje- vien aukštos spintos: nuo rūsio durų šaldytuvas ir orkaitė pakelta (eiliškumą žiūrėkite kaip patogiau ir kas dažniau atsidaro- šaldytuvas ar orkaitė, nepamirškite apie šaldytuvo durelių kryptį), o toliau- spintų susiaurėjimas, nuo 60 iki 31 cm. iki lango. Kaip Jums? g.gif

P.S. Arba tas likutis 1.10 m 31 cm pločio (vietoj siaurų spintų)- gali būti spintelės su stalviršium ir pakabinamos 30 cm gylio iki lango. Tik konkrečiai negaliu pasakyti, ką jame veikti/laikyti...

Juodai, kokio gylio turite stalviršį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 09 vasario 2016 - 20:48
QUOTE(yerena @ 2016 02 09, 20:43)
Elze7, o elementai (kriauklė, kaitlentė) jau pririšti? Jei ne, nekvailas Žydriausia pasiūlymas, tik aš jį matau kiek kitaip:
kriauklė lieka savo vietoje arba kiek kairiau, čia pat dešinėje, arčiau rūsio durų įrengiate kaitlentę (tik ne prie pat krašto). Yra pakabinamos spintelės. O priešingoje sienoje- vien aukštos spintos: nuo rūsio durų šaldytuvas ir orkaitė pakelta (eiliškumą žiūrėkite kaip patogiau ir kas dažniau atsidaro- šaldytuvas ar orkaitė, nepamirškite apie šaldytuvo durelių kryptį), o toliau- spintų susiaurėjimas, nuo 60 iki 31 cm. iki lango. Kaip Jums?  g.gif

Tai, kad tas kampas prie rūsio durų TIK 26 cm doh.gif doh.gif doh.gif nei nuo šito kampo, nei nuo lango pusės neina pradėti tų aukštų spintų verysad.gif o rūsio durų perkelti neina, nes už jų laiptai žemyn, kurie yra siauri ir durys jau niekur negali slinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 09 vasario 2016 - 20:51
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 09, 21:48)
nei nuo šito kampo, nei nuo lango pusės neina pradėti tų aukštų spintų  verysad.gif

Kaip neina? Pastatoma spintelė telpa, o vat jau aukšta spinta tokio pat gylio nebe? biggrin.gif

Nesiūlau nuo pat durų pradėti, atitraukiate pradžią per 1045 ir varot iki lango.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 09 vasario 2016 - 20:52