QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 02 08, 17:32)
Butinai pagalvokit paie stalciu auksti! Pas mane virsutinis tokio aukstumo kad netelpa samtis! - kliuka minusas naujai virtuvei...
Žemojo stalčiuko fasado aukštis ne mažiau 14cm - samtis telpa, išbandyta
. Tiesa, pas mane nėra kažkokio specialaus dėklo įrankiam, bet ir jam esant tilptų. Jokiu būdu negalima to stalčiuko nusižeminti iki 10cm (kalbu apie fasado aukštį), net toks tiks nebent degtukams
. Vidiniai viršutiniai žemieji stalčiukai yra 10 cm aukščio, tačiau virš sumontuotų jų būna dar tie 4-5cm erdvės.
Bet... samtis samčiui nelygus... tad reikia matuotis sąvąjį ir pagal jį planuotis stalčiukus
.
O Jums matyt belieka samčius aplik gartraukį kabintis
. Juokas čia, įsivaizduoju kad jis Jums pro ašaras
.
QUOTE(yerena @ 2016 02 08, 17:36)
Bet kad forumu aplamai pasitikėti neįmanoma.
Be abejonės
. Pirmiausia pasitikėti reikia savimi
QUOTE(yerena @ 2016 02 08, 17:36)
Gerbiu Jus, Juodai
Ačiū
... Aš Jus taip pat
.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 08, 17:40)
Paminėjau, nes neseniai teko tvirtinti cokolį sunkiai prieinamoje vienoje vietoje
štai tokiu tvirtinimu. Cokolis nusiima taip pat lengvai kaip tame filmuke kur įdėjau iš youtubo.
Tai Jūs baldininkė (-as)?
Ačiū už pavyzdžius, žinosiu dabar, kad indaplovė krašte visai ne kosmosas ir patarinėsiu tai kitiems. Tik pridursiu, kad kai kuriems baldininkams tai gali pasirodyti sudėtinga, panašiai kaip stalviršio suklijavimas kampu be jokių pridėtinių juostų
. Gražiai suklijuotą stalviršį turėjau, tad užtikrintai sakiau, kad sujungimo juostos yra atgyvena, kad baldininkai matyt renkasi paprastesnį, greitesnį, pigesnį ne tiek kruopštumo reikalaujantį darbą, prikuria istorijų apie išsipūtusias siūles (jei taip ir nutinka, tai veikiausiai dėl broko) ir pan. O vat indaplovės net mačius nesu (gyvai) taip sumontuotos, bet žinosiu, kas turi ir gali pasidalinti patirtimi.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 08, 17:40)
Pažiūrėkit kur žmonės indaplovę įmontavo.
http://s017.radikal....b913d5a8dcb.jpg
Va koks puikus pavyzdys, kai labai nori, tai ir vietą surandi daiktui
.
QUOTE(rarity @ 2016 02 08, 18:02)
Pagal stalčių kiekį vejuosi
Juodai - jau 17 turiu. Tikiuosi nieko daugiau nesugalvosiu, nes jau turėtų pradėti gamybą
Vuo kaip gerai
.