QUOTE(yerena @ 2016 02 08, 16:24)
Tikrai variantas...O sudėtinga gali būti tada, kai virtuvė eina nuo sienos iki sienos (nišoje), o iš abiejų pusių palei grindis priklijuotos grindjuostės.
Tada turėtų būti ne ištisinis tas cokolis, o sudurtas. Pas mane dabar taip yra, bet sudurtas jis greičiausia ne dėl šitos priežasties, o dėl ilgio. Beje, gali būti, kad grindjuostės jau būna sudėtos statant virtuvinį, tuomet cokolis išpjaunamas kampuose, ane?
Papildyta:
QUOTE(*Convallaria* @ 2016 02 08, 16:27)
ne ne. Tuo metu aplamai buvau svarstymuose, ar aplamai reikalinga ta indaplovė, ir jei būtų vat man kas tokias abejones išsakęs, kad gal neišeis įmontuot prie krašto, tai jaučiu net būčiau atsisakius tos minties aplamai, nes kitur ji paprasčiausiai netilpo.
Oi, niekad taip nedarykit dėl vienos kitos abejonės
. Išsiaiškinkit viską iki galo. Juk dažniausia būna, kad tai abejonei paneigti yra kita nuomonė, ir ne viena.
Čia ne vien tik Jums taikau, sakau visiems, kas čia skaito
.
Turbūt pyktelėjo ant manęs viena narė, tačiau aš manau, kad reikia kiek įmanoma viską išsiaiškinti.
Truputį keista, kad tik dabar apie tą indaplovę krašte kalba išėjo, nes jau belekiek temų aš rašau tą patį prisiskaičius teorijos, kad gali būti sudėtinga (
ne neįmanoma) ją sumontuoti krašte, ir tik dabar prasidėjo kitokios nuomonės su gyvais pavyzdžiais
. O gal praleidau kur
QUOTE(*Convallaria* @ 2016 02 08, 16:27)
gal todėl kad tik kartą mačiau reikalą nuimt, ir tą patį turbūt prašiau vyro
man ten kažkodėl nejudinama baldo dalis atrodo.
Judinama, ir dar kaip judinama
. Ji fiksluojasi plastikiniais laikikliais prie spintelių kojelių. O įsivaizduojat, jeigu dar būtų pritvirtinta prie plokštės ir kokia vandens avarija įvyktų, o vyro nėr namuose - koks stresas moteriškei būtų
.