QUOTE(Juodai @ 2016 02 08, 00:40)
Nea, čia ne toks varijantas. Čia klasikinės virtuvės sala, kuri turi stabilius pastorintus šonus, tad jie puiki atrama indaplovei ir stalviršiui. Pas mane salos šonai irgi yra pastorinti po kokia 15cm dėl gražumo. Esmė ta, kad šituo atveju indaplovė kaip ir nesigauna paskutinė, už jos dar storas dekoras eina ir užima erdvę.
O čia tikrai indaplovė krašte?
Apie savo salą jau rašiau, situacija su ja kiek kitokia, nes tie pastorinti šonai ( tušti viduje) yra jaip atskiri blokai, prie kurių jokių problemų nebūtų indaplovei tvirtinti, nes jie patys stabilūs yra.
Ir jei Jūsų pavyzdyje krašte tikrai indaplovė, man įdomu, kaip išspręstas yra jos tvirtinimas .
O čia tikrai indaplovė krašte?
Apie savo salą jau rašiau, situacija su ja kiek kitokia, nes tie pastorinti šonai ( tušti viduje) yra jaip atskiri blokai, prie kurių jokių problemų nebūtų indaplovei tvirtinti, nes jie patys stabilūs yra.
Ir jei Jūsų pavyzdyje krašte tikrai indaplovė, man įdomu, kaip išspręstas yra jos tvirtinimas .
Tai kad ar pastorinti šonai ar šonai tiesiog iš plokštės, juos reikia tvirtinti prie kažko. Pas jus stori šonai, o dar ir sala, tai pritvirtinta viskas prie stalviršio. O jis pas jus sunkus, tai aišku sala šiaip nepaslinksi.
Šiame Pavyzdyje gali būti ir paprasta spintelė ir indaplovė. Kai uždaryta - nesimato kas viduje.
Tvirtinimas - tiesiog šoninę plokštę tvirtinama prie stalviršio, gali būti ir prie sienos ir prie grindų (jei grindų negaila).
Tuomet įstatoma indaplovė. Ji tvirtinama prie šoninių plokščių (ir prie stalviršio kai kas tvirtina - tai priklauso kaip indaplovės instrukcijoje parašyta).
Pritvirtinamos indaplovės durelės.
Galiausiai uždedamas cokolis, kuris taip pat pritvirtinamas prie šoninės plokštės.
Radau interneto platybėse kaip žmonės tai padarė.