QUOTE(Elze7 @ 2016 02 08, 00:41)
Gal kažkaip taip... Bet tikrai realiai nesu susidūrusi
Nea, čia ne toks varijantas. Čia klasikinės virtuvės sala, kuri turi stabilius pastorintus šonus, tad jie puiki atrama indaplovei ir stalviršiui. Pas mane salos šonai irgi yra pastorinti po kokia 15cm dėl gražumo. Esmė ta, kad šituo atveju indaplovė kaip ir nesigauna paskutinė, už jos dar storas dekoras eina ir užima erdvę.
Beje, kokio stiliaus Jūsų virtuvė bus?
Jeigu neplanuojate plautuvės dešinėje daryti kampinės spintelės, tai kodėl nesukeitus to stalčių bloko su indaplove? Tuomet atkirstų galvos skausmas - pavyks, ar nepavys indaplovę krašte sumontuoti. O dėl vandens išvadų manau kad nėra ką daug galvoti, tiesiog reikia atitraukti nuo kampo per 60+5+60+30cm (spintos gylis+atitraukimas nuo spintos+stalčių bloko ar indaplovės plotis+pusė plautuvės pločio), t.y. per ~155cm. Čia normaliai turėtų gautis plautuvės bloko vidurys. Net jei ir pasistums kiek į vieną ar į kitą pusę, tai tikrai nebus bėda. Kiek suprantu iš vizulkos, dabar plautuvės dešinėje 45cm pločio stalčių blokas, ar ne? Tai tokiu atveju pagal mano skaičiavimą išvadai vistiek pasiliktų ties plautuve, tik 15cm kairiau jos centro.
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 08, 01:16)
Pats pirmas pvz., kurį išmetė guglas.
Pavyzdys
Juodai, pas tamsta juk geras erdvinis mąstymas.
Pabandyk įsivaizduoti, kad pas tave saloje vietoj kurio nors šoninio stalčių bloko (tarkim jo plotis atitinka indaplovės plotį, ir vanduo ir kanalizacija yra) reikia įmontuoti indaplovę.
Pavyzdys
Juodai, pas tamsta juk geras erdvinis mąstymas.
Pabandyk įsivaizduoti, kad pas tave saloje vietoj kurio nors šoninio stalčių bloko (tarkim jo plotis atitinka indaplovės plotį, ir vanduo ir kanalizacija yra) reikia įmontuoti indaplovę.
O čia tikrai indaplovė krašte?
Apie savo salą jau rašiau, situacija su ja kiek kitokia, nes tie pastorinti šonai ( tušti viduje) yra jaip atskiri blokai, prie kurių jokių problemų nebūtų indaplovei tvirtinti, nes jie patys stabilūs yra.
Ir jei Jūsų pavyzdyje krašte tikrai indaplovė, man įdomu, kaip išspręstas yra jos tvirtinimas .