Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 28

QUOTE(Elze7 @ 2016 02 08, 00:41)

Gal kažkaip taip... Bet tikrai realiai nesu susidūrusi

Nea, čia ne toks varijantas. Čia klasikinės virtuvės sala, kuri turi stabilius pastorintus šonus, tad jie puiki atrama indaplovei ir stalviršiui. Pas mane salos šonai irgi yra pastorinti po kokia 15cm dėl gražumo. Esmė ta, kad šituo atveju indaplovė kaip ir nesigauna paskutinė, už jos dar storas dekoras eina ir užima erdvę.
Beje, kokio stiliaus Jūsų virtuvė bus?
Jeigu neplanuojate plautuvės dešinėje daryti kampinės spintelės, tai kodėl nesukeitus to stalčių bloko su indaplove? Tuomet atkirstų galvos skausmas - pavyks, ar nepavys indaplovę krašte sumontuoti. O dėl vandens išvadų manau kad nėra ką daug galvoti, tiesiog reikia atitraukti nuo kampo per 60+5+60+30cm (spintos gylis+atitraukimas nuo spintos+stalčių bloko ar indaplovės plotis+pusė plautuvės pločio), t.y. per ~155cm. Čia normaliai turėtų gautis plautuvės bloko vidurys. Net jei ir pasistums kiek į vieną ar į kitą pusę, tai tikrai nebus bėda. Kiek suprantu iš vizulkos, dabar plautuvės dešinėje 45cm pločio stalčių blokas, ar ne? Tai tokiu atveju pagal mano skaičiavimą išvadai vistiek pasiliktų ties plautuve, tik 15cm kairiau jos centro.
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 08, 01:16)
Pats pirmas pvz., kurį išmetė guglas.
Pavyzdys

Juodai, pas tamsta juk geras erdvinis mąstymas.
Pabandyk įsivaizduoti, kad pas tave saloje vietoj kurio nors šoninio stalčių bloko (tarkim jo plotis atitinka indaplovės plotį, ir vanduo ir kanalizacija yra) reikia įmontuoti indaplovę.

O čia tikrai indaplovė krašte? smile.gif
Apie savo salą jau rašiau, situacija su ja kiek kitokia, nes tie pastorinti šonai ( tušti viduje) yra jaip atskiri blokai, prie kurių jokių problemų nebūtų indaplovei tvirtinti, nes jie patys stabilūs yra.
Ir jei Jūsų pavyzdyje krašte tikrai indaplovė, man įdomu, kaip išspręstas yra jos tvirtinimas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 02 08, 00:32)
Elze7, jei tik techniškai tas įmanoma, pritariu Ntu-Kpi, montuokite indaplovę pačią pirmą iš kairės ir naikinkite cargo bei platinkite stalčius.
Dar žiūrint į šią versiją, šaldytuvo/šaldiklio durelės nėra sulyg stalviršium, kaip atidarysite kairiąją spintą? Koks stalviršio aukštis ir ar jį įmanoma bus sulygiuoti su įmontuotu šaldytuvu?

drinks_cheers.gif čia stalčiai 50 cm ir 15 cm cargo. Tai stalčiai gautųsi +-65 cm jei cargo nebebus. O toks variantas man būtų priimtiniausias smile.gif
Į šaldytuvą nežiūrėkit, man programa kokį leido, tokį rinkausi mirksiukas.gif Kai jau išsirinksiu baldininkus, tarsimės dėl lygiavimo būtinai drinks_cheers.gif:
Juodai - 4u.gif ačiū, užvedėt ant kelio, atrodo ir pati suprantu, bet kai parašo kažkas iš jau patirtį turinčių žmonių, taip viskas aišku pasidaro 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl kanalizacijos ir vandentiekio esminis dalykas tas, kad viskas jau yra naujai išvedžiota pačiame kampe, ten kur ta kairiausia aukšta spinta, bet ten kriauklės aš NENORIU. Išvedžiotas ir grindinis šildymas, tad laukiu santechnikų ir melsiu Dievą, kad mano suplanuota virtuvė būtų išpildyta... Nes kitaip nebežinau ką darysiu... verysad.gif Nors žinau, kreipsiuosi į Jus visas ir vėl prašysiu patarimo lotuliukas.gif
Va susidėliojau kažkaip taip... Pagrindinis darbastalis prie viryklės +-120 cm.
P.S. O čia kaip su ta indaplove?
user posted image
Papildyta:
Neprisegiau foto doh.gif
Norėčiau, kad gautųsi kažkas panašaus į tai:
user posted image
Papildyta:
Dar čia indaplovė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 08 vasario 2016 - 01:00
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 08, 02:09)
P.S. O čia kaip su ta indaplove?

Na tikrai, jos krašte drinks_cheers.gif . Pirmoj foto apačioj cokolis kažkoks išorinis, tarsi tos šoninės plokštės atrama apačioje, o antroj tai neįsivaizduoju kaip ta šoninė plokštė laikosi smile.gif. Gal ten iš kitos pusės dar kas yra g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 08, 01:15)
Na tikrai, jos krašte drinks_cheers.gif . Pirmoj foto apačioj cokolis kažkoks išorinis, tarsi tos šoninės plokštės atrama apačioje, o antroj tai neįsivaizduoju kaip ta šoninė plokštė laikosi smile.gif. Gal ten iš kitos pusės dar kas yra g.gif .

Dar čia man nematytas variantas
user posted image

Įvedžiau į Google - kitchen drawers... Kažin eiti šiąnakt miegoti ar jau nebe lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 08 vasario 2016 - 01:28
Eiti biggrin.gif . Rytas už vakarą gudresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 08, 01:53)
Eiti biggrin.gif . Rytas už vakarą gudresnis mirksiukas.gif

Bet kiek idėjų thumbup.gif turėsiu ką ryt veikti biggrin.gif vyras jau po truputį į mane kreivai žiūri, sako kiek pažiūriu į kompą, tiek arba homeByMe pgograma arba kažkas kita susija su virtuve doh.gif biggrin.gif jis matyt bijo, kad kiti kambariai liks plikom sienom neapstatyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek temu apie virtuve skaitau, cargo kazkodel labai nemegstami. As turejau senoje virtuveje ir dabar naujoje turiu cargo prie indaploves, man jis ten labai patogu indaploves priemones laikyti, dabar dar krepseli isidejau ten visokius pakrovejus, tusinukus ir niekucius laikau, nesimeto bet kur, tik is aukscio nera pilnai isnaudotas, bet kol vietos uztenka, per daug nesinervinu.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 02 08, 11:22)
Kiek temu apie virtuve skaitau, cargo kazkodel labai nemegstami. As turejau senoje virtuveje ir dabar naujoje turiu cargo prie indaploves, man jis ten labai patogu indaploves priemones laikyti, dabar dar krepseli isidejau ten visokius pakrovejus, tusinukus ir niekucius laikau, nesimeto bet kur, tik is aukscio nera pilnai isnaudotas, bet kol vietos uztenka, per daug nesinervinu.

Indaplovės ir plautuvės priemonėms darau stalčių po plautuve. Aliejams ir kitiems buteliams aukštas stalčius prie kaitlentės.
Perdariau vieną bloką stalčių - bus 4 vienodo aukščio stalčiai, tai manau vieną jų paskirsiu visokiems besinėtantiems reikalams, kaip krovikliai ir pan
Cargo man nepatiko - gal kad pasidaroau per platų ir 3 lentynų - iš apatinės buvo nepatogu pasiimti. Buteliai aluejaus netilpo.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 02 08, 12:22)
Kiek temu apie virtuve skaitau, cargo kazkodel labai nemegstami.

Man cargo (tradiciniai - su metaliniais krepšiais) nepatinka dėl to, kad jie tokie barškaliukai yra. Jei daryti su pritraukimu, tai turbūt brangiai gaunasi unsure.gif . Be to man visai nepatogu žemutiniam krepšyje laikyti butelius - juos ten dėti ir ištraukti, nes dažnai kliūna už viršutinio krepšio. Daug patogesnis varijantas už cargo yra stalčiukas aukštu fasadu su vidiniu stalčiumi - tokį berods Rarity planuojasi g.gif .
Kaip iš cargo krepšio tušinukai neiškrenta? smile.gif
Man tokiom visokiom smulkmenėlėm labai gerai tarnauja pora iš žemųjų stalčiukų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 vasario 2016 - 11:32
QUOTE(Juodai @ 2016 02 08, 11:29)
Daug patogesnis varijantas už cargo yra stalčiukas aukštu fasadu su vidiniu stalčiumi - tokį berods Rarity planuojasi g.gif .

Taip smile.gif
Kaip pas jus, kurios jau turite baldus, atrodo kraštas, jei jis matosi. Žiūrint iš galo matosi vientisa šoninė plokštė, ar matosi stalčių fasadų šonai?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 08, 12:29)
Man cargo (tradiciniai - su metaliniais krepšiais) nepatinka dėl to, kad jie tokie barškaliukai yra. Jei daryti su pritraukimu, tai turbūt brangiai gaunasi unsure.gif . Be to man visai nepatogu žemutiniam krepšyje laikyti butelius - juos ten dėti ir ištraukti, nes dažnai kliūna už viršutinio krepšio. Daug patogesnis varijantas už cargo yra stalčiukas aukštu fasadu su vidiniu stalčiumi - tokį berods Rarity planuojasi g.gif .
Kaip iš cargo krepšio tušinukai neiškrenta? smile.gif
Man tokiom visokiom smulkmenėlėm labai gerai tarnauja pora iš žemųjų stalčiukų  mirksiukas.gif .

Na jis toks gal ir biski ''snarglys'', bet nieko sunkaus nelaikau, apacioje prikroviau indaploves tableciu ir skysciu, visada turiu daugiau, megstu nusipirkti ''i prieki'', o virsuje idejau krepsiuka plastikini ir i ji dedu smulkmenas, nes kitaip is tikro iskristu. Dar liko vietos jame, gal dar ka sugalvosiu ideti, pvz koki mikseri. Siaip pas mane kolkas 70proc virtuvinio tik po puse uzpildyta, nes pries tai virtuve buvo daug mazesne, tai neturiu tiek daiktu, kad viska uzpildyti, bet manau, kad su laiku issigysiu. Dabar pilnas stalcius su lekstem, su irankiais ir spinteles su puodukais ir stiklinem.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 08, 13:25)
Taip smile.gif
Kaip pas jus, kurios jau turite baldus, atrodo kraštas, jei jis matosi. Žiūrint iš galo matosi vientisa šoninė plokštė, ar matosi stalčių fasadų šonai?

Ankstesnėj virtuvėj pas mane matėsi stalčių fasadų šonai. Blokų korpusai visi buvo vienodo gylio . Dabar kiek kitokia situacija su ta sala smile.gif. Stalčių fasadų šonų nesimato, nes kraštuose yra tas pastorinimas, kurio apdaila užstoja tuos šonus, panašiai, kaip Elze7 įkeltoj nuotraukoj:
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 08, 00:41)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 vasario 2016 - 12:47