Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 28

QUOTE(Elze7 @ 2016 02 07, 23:24)
REIKIA PAGALBOS  verysad.gif   4u.gif
Indaplovė su viena rankenėle, o kaip daryti po kriaukle ir tą šalia esančią spintelę? Ir kaip darinėti tą pačiame kampe esančią spintą? Apačia visa jos bus neišnaudota...  doh.gif  nu taip mane suskubino, kad pati pasimečiau  unsure.gif 

Darykit iš šono iėjimą į tą spintos neišnaudotą erdvę, kaip spintelę atidaromą šone ir tos erdvės viduje lentynėles. Kampe spintą gal skelkit į kelias dalis. smile.gif
Papildyta:
Klausimas: merginos, gal kuri žinot kaip yra su dujų skaitikliais, kas kiek laiko jie turi būti keičiami? Kokia ten tvarka ir pan.? Pažiūrėjau, kad pas mane skaitiklis 1993 metus rodo, nu baisiai senas doh.gif sakau gal jau laikas būtų pakeist jį į kokį kompaktiškesnį, man kaip tik labai praverstų dbr toks pakeitimas planuojant virtuvę. ax.gif Kiek žinau, pas tėvus kitam mieste buvo atėję dujininkai pakeisti visai neprašomi.

Gal kam pravers: http://bustas.lrytas...s-paslaptis.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 07 vasario 2016 - 22:56
QUOTE(Kliamka @ 2016 02 07, 22:56)
Darykit iš šono iėjimą į tą spintos neišnaudotą erdvę, kaip spintelę atidaromą šone ir tos erdvės viduje lentynėles. Kampe spintą gal skelkit į kelias dalis. smile.gif

Čia gal aiškiau bus, iš dešinės pirmas tai įmontuojamas šaldytuvas. O kaip su ta spinta pirma iš kairės, juk jos apačia tai nepasiekiama, tai ten erdvė ir tiek...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 07 vasario 2016 - 23:02
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 07, 22:24)
REIKIA PAGALBOS  verysad.gif   4u.gif

Žodžiu, iš kairės eina cargo???, tada indaplovė, tada kriauklė su spintele - stalčiumi, tada spintelė indams??? +-50 cm.
Ar bent į tą pusę mąstau?
Indaplovė su viena rankenėle, o kaip daryti po kriaukle ir tą šalia esančią spintelę? Ir kaip darinėti tą pačiame kampe esančią spintą? Apačia visa jos bus neišnaudota...  doh.gif  nu taip mane suskubino, kad pati pasimečiau  unsure.gif 

Kam tas cargo? g.gif
Pagal mane galima iškart statyti indaplovę.
Žinau, žinau, tuoj atsiras komentarų, kad indaplovė montuojama tarp spintelių.
Jei baldininkas normalus, jis padarys normaliai.
O jus galėsite turėti platesnius stalčius - arba po kriaukle, arba šalia kriauklės dešinėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 07 vasario 2016 - 23:18
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 07, 23:02)
Čia gal aiškiau bus, iš dešinės pirmas tai įmontuojamas šaldytuvas. O kaip su ta spinta pirma iš kairės, juk jos apačia tai nepasiekiama, tai ten erdvė ir tiek...

O statyti šaldytuvo vienoje eilėje su plautuve negalvojote?
Po plautuve darau tokį stalčių , po juo stalčius šiukšlėms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 07 vasario 2016 - 23:31
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 07, 23:17)
Kam tas cargo? g.gif
O jus galėsite turėti platesnius stalčius - arba po kriaukle, arba šalia kriauklės dešinėje.

Tą cargo dėl to ir parašiau raudonai, nes čia sprendimas jei neitų indaplovės daryti vienos, jei eina - jis man tikrai nereikalingas smile.gif čia toks klaustukas ir tiek smile.gif bet ar gerai mąstau, kad eina indaplovė (vienas "stalčius"), tada kriauklė (vienas stalčius na ir vidinis greičiausiai stalčiukas), tada stalčių blokas. Jame greičiausiai laikyčiau kasdienes lėkštes ir įrankius, tai manau reiktų trijų stalčių, to vidinio įrankiams nenoriu. Tačiau galvoju gal visai patogu indus laikyti ir toje kairiausioje spintoje??? g.gif labai norėčiau orkaitės tose spintose, tačiau matau kad neišsiteksiu... Na dėl to dar su baldininkais tarsiuosi, dabar svarbu nuspręsti dėl tos linijos kur kriauklė, nes santechnikai pradeda savo darbus.
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 07, 22:24)
Ir kaip darinėti tą pačiame kampe esančią spintą? Apačia visa jos bus neišnaudota...  doh.gif  nu taip mane suskubino, kad pati pasimečiau  unsure.gif 

O ką jus norite toje spintoje laikyti?
Galite daryti stalviršio pratęsimą ir ten sustatyti buitinę techniką, kurią kartais paslėpti galima už durelių.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 08, 00:17)
Kam tas cargo? g.gif

Gal kas turite pavyzdžių, kai indaplovė sumontuota krašte? Pasidalinkit info, kaip tai padaro.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 07, 23:25)
O statyti šaldytuvo vienoje eilėje su plautuve negalvojote?

Labai jau padėjimų reikia, nes jei šaldytuvas kur planuoju aš, tada dar tose papildomose spintos daug ką susidėsiu. Nes virtuvė maža unsure.gif
Kita pusė:
user posted image
arba
user posted image
Čia dar dėl stalčių blokų nėra tikslu, tačiau esmė kažkas tokio. Kaitlentė slinksis link lango.
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 07, 23:28)
O ką jus norite toje spintoje laikyti?
Galite daryti stalviršio pratęsimą ir ten sustatyti buitinę techniką, kurią kartais paslėpti galima už durelių.

drinks_cheers.gif mąstau apie tai, arba apie lentynas, pvz. indams, tokiems, kurie nėra kasdieniai, šiaip visokiems rakandams.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 02 07, 23:31)
Gal kas turite pavyzdžių, kai indaplovė sumontuota krašte? Pasidalinkit info,  kaip tai padaro.

Gal kažkaip taip... Bet tikrai realiai nesu susidūrusi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lincyte @ 2016 02 07, 21:54)
rarity aciu uz pasiulyma, taip ir darysiu, man ir paciai kazkaip norejosi daugiau stalvirsio, bet dabar stalciu apatiniu sumazejo atrodo. jau kokie sesi variantai pas mane pasikeite biggrin.gif, bet sitas viskas, turi buti paskutinis, nes ryt, jau gipse gartraukiui skyle ispjaus, ir vyras apsvietima sudejo

Tai dar pagalvokite, ko labiau reikia - stalčių ar stalviršio smile.gif Ir kaitlentę nuo šaldytuvo reikėtų truputį patraukti 4u.gif

Elze7 jums kampą apačioje išnaudoti lemans mechanizmai padėtų.
Man labiau antrasis variantas patinka. Tas kampas daug naudos neduos. Jei normaliai išnaudoti - brangu (tie patys lemans), o tiesoje stalčių blokų tiek pat, kiek ir kampinėje. Ir vietos prie lango lieka. Gal staliukui kokiam. Nepamenu, kur stalą planuojate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 07 vasario 2016 - 23:54
QUOTE(rarity @ 2016 02 07, 23:46)
Elze7 jums kampą apačioje išnaudoti lemans mechanizmai padėtų

Na taip, bet čia jau finansai doh.gif arba šis variantas, arba lentyna, kurią pasieksiu per tą vidurinę spintą unsure.gif neturiu nei vieno žmogaus šalia, kuris patartų, todėl labai sunku apsispręsti, kad ir va dabar turiu nuspręsti dėl tos kriauklės - indaplovės linijos, o pasitarti neturiu su kuo... verysad.gif dar pas baldininkus nesikreipiau, kažkaip ta virtuvė dar greit nenusimato, bet va santechnika yra pirmas žingsnis. Todėl labai smagu, kai iš Jūsų gaunu patarimų, kažkaip saugiau jaučiuosi, kai kažkas pamokina, pataria, pritaria 4u.gif pirmieji mano rimti namai, esu visiškai žalia dar toje srityje, net gyvenimiškos, šeimyniškos patirties labai jau menkai turiu smile.gif
Stalas mano bus priešingoje erdvėje nei virtuvė, ten bus didelis valgomasis smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elze7: 07 vasario 2016 - 23:59
QUOTE(Juodai @ 2016 02 07, 23:31)
Gal kas turite pavyzdžių, kai indaplovė sumontuota krašte? Pasidalinkit info,  kaip tai padaro.

Pats pirmas pvz., kurį išmetė guglas.
Pavyzdys

Juodai, pas tamsta juk geras erdvinis mąstymas.
Pabandyk įsivaizduoti, kad pas tave saloje vietoj kurio nors šoninio stalčių bloko (tarkim jo plotis atitinka indaplovės plotį, ir vanduo ir kanalizacija yra) reikia įmontuoti indaplovę.
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2016 02 08, 00:55)
Stalas mano bus priešingoje erdvėje nei virtuvė, ten bus didelis valgomasis  smile.gif
user posted image

Elze7, jei tik techniškai tas įmanoma, pritariu Ntu-Kpi, montuokite indaplovę pačią pirmą iš kairės ir naikinkite cargo bei platinkite stalčius.
Dar žiūrint į šią versiją, šaldytuvo/šaldiklio durelės nėra sulyg stalviršium, kaip atidarysite kairiąją spintą? Koks stalviršio aukštis ir ar jį įmanoma bus sulygiuoti su įmontuotu šaldytuvu?
Atsakyti