QUOTE(yerena @ 2016 02 06, 14:08)
Dabar prieskonius turiu siaurame stalčiuje iš kart po kaitlente, suguldytus stikliniuose pailguose indeliuose viena eile. Telpa 36 gryni, nemalti prieskoniiai vienu sluoksniu. Atidarai, iš karto kaip ant delno visi. Susideliojau pagal spalvas- nuo šviesiausios iki juodos. Ideali tvarka stalčiuje ir miela akiai. O pasigamintus, jau sumaltus mišinius laikau cargo stikliniuose induose.
QUOTE(rarity @ 2016 02 06, 18:15)
Apie prieskonių indelius žemame stalčiuje taip pat galvoju, nuo tada, kai ikėjoje pamačiau į stalčių dedamą laikiklį gulstiems indeliams.
Ar kazka panasaus ir turite igyvendinusi, yerena?
Tokiu ir panasiu ideklu i stalcius as taip pat maciau Ikejoj ir kaip gerai, kad priminet, nes buvau primirsus
rarity, jus taip prieskonius laikysit vidiniame stalciuje? Telpa sis ideklas i standartini blum vidini stalciu?