Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 28

QUOTE(yerena @ 2016 02 06, 14:08)
Dabar prieskonius turiu siaurame stalčiuje iš kart po kaitlente, suguldytus stikliniuose pailguose indeliuose viena eile. Telpa 36 gryni, nemalti prieskoniiai vienu sluoksniu. Atidarai, iš karto kaip ant delno visi. Susideliojau pagal spalvas- nuo šviesiausios iki juodos. Ideali tvarka stalčiuje ir miela akiai. O pasigamintus, jau sumaltus mišinius laikau cargo stikliniuose induose.

QUOTE(rarity @ 2016 02 06, 18:15)
Apie prieskonių indelius žemame stalčiuje taip pat galvoju, nuo tada, kai ikėjoje pamačiau į stalčių dedamą laikiklį gulstiems indeliams.

Ar kazka panasaus ir turite igyvendinusi, yerena?
user posted image
Tokiu ir panasiu ideklu i stalcius as taip pat maciau Ikejoj ir kaip gerai, kad priminet, nes buvau primirsus 4u.gif
rarity, jus taip prieskonius laikysit vidiniame stalciuje? Telpa sis ideklas i standartini blum vidini stalciu?
Atsakyti
pas jus kaip ir pas mus ta pati stadija, tikriausiai, grindys yra, elektra baigiama vedziot, laukiam tinkavimo, ir viska planuojam, planuojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 02 07, 16:01)
Tokiu ir panasiu ideklu i stalcius as taip pat maciau Ikejoj ir kaip gerai, kad priminet, nes buvau primirsus  4u.gif
rarity, jus taip prieskonius laikysit vidiniame stalciuje? Telpa sis ideklas i standartini blum vidini stalciu?

Greičiausiai bus per didelis į gylį, nes ikejos baldai gilesni. Bet jis be galų, tai manau bus galima nupjauti smile.gif
Palauksiu kol baldai bus, tiksliai išsimatuosiu ir važiuosiu ikėjos siaubti biggrin.gif
Dar manau bus įmanoma priderinti dtalčių skirtukus, kad puodų dangčius, kepimo indus, keptuves vertikaliai sustatyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 07 vasario 2016 - 16:15
QUOTE(knopke* @ 2016 02 07, 16:07)
pas jus kaip ir pas mus ta pati stadija, tikriausiai, grindys yra, elektra baigiama vedziot, laukiam tinkavimo, ir viska planuojam, planuojam lotuliukas.gif

Mes dar turim daug laives. Grindys planuojamos kita savaite pabaigti. na isvedzios sildyma tikrai, tai nebent betonuotojai nespetu, tuomet isbetonuotume dar kita savaite. Elektra dar nepradeta vedzios, todel dabar ir suku galva del apsvietimo.....

bet pagalvojau jei saloj daryt rozetes, tai tikriausia elektyra turetu per grindis ateit. nes siaip vedzios per sienas g.gif
Atsakyti
taip, is grindu turi buti atvesti laidai, sios minties as atsisakiau, nors dizainere siule ir buvo nupiesus kas kaip, bet as sala mini planuoju daryti kaip reikia man, tad visai gal net ja noresiu stumdyti, tad man rozetes labai negerai butu buve
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 07, 16:16)
bet pagalvojau jei saloj daryt rozetes, tai tikriausia elektyra turetu per grindis ateit. nes siaip vedzios per sienas g.gif

Tikrai per grindis
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 02 07, 16:19)
taip, is grindu turi buti atvesti laidai, sios minties as atsisakiau, nors dizainere siule ir buvo nupiesus kas kaip, bet as sala mini planuoju daryti kaip reikia man, tad visai gal net ja noresiu stumdyti, tad man rozetes labai negerai butu buve

tai as galvoju atvesti galima, bet jei nereiktu, tai manau galima izoliuot ir nenaudot, taip ir palikt kur po grindim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 07, 17:21)
tai as galvoju atvesti galima, bet jei nereiktu, tai manau galima izoliuot ir nenaudot, taip ir palikt kur po grindim g.gif

tai geriau nuspreskit reikia ar ne, kam paskui ten palikinet po grindimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 07, 17:21)

Būtinai saloj pasidarykit rozetes, tikrai pravers.
Atsakyti
SmtmsCrazy, neturiu IKEA dėkliukų, nes jie yra platesniems indeliams, manieji guli trim eilėm po 12 stiklinių cilindrų kiekvienoje. Būtent tą stalčių bloką projektavau pagal prieskonių stiklinius indus.

Žydriausia, supratau apie ką kalbate, apie LED paneles, jos arba kabinamos ant troselių arba įleidžiamos lubose (ieškočiau min 30-40 W, kitaip dirbsite prieblandoje). Bet jų šviesos spalva- cool white (šalta balta). O kitur kaip bus? Jei warm white (šilta balta) labai pjausis atspalviai (vienur viskas bus į mėlynumą, kitus- į geltonumą)... O be to, pas mus LT mačiau tik vieną LED lemputę cool white atspalvio verysad.gif jei norėtumete suvienodinti pakabinamuose šviestuvuose, ir tai lygtais TIK 3 W!!!
Atsakyti
rarity aciu uz pasiulyma, taip ir darysiu, man ir paciai kazkaip norejosi daugiau stalvirsio, bet dabar stalciu apatiniu sumazejo atrodo. jau kokie sesi variantai pas mane pasikeite biggrin.gif, bet sitas viskas, turi buti paskutinis, nes ryt, jau gipse gartraukiui skyle ispjaus, ir vyras apsvietima sudejo .
user posted image
Atsakyti
REIKIA PAGALBOS verysad.gif 4u.gif
Šią savaitę ateina santechnikai, turiu apsispręsti bent dėl vienos virtuvės dalies, kurioje bus kriauklė. Kaip išsiplanuoti čia viską normaliai, nebedirba galva doh.gif
Išmatavimai iš kairės pusės: 7 cm, praėjimo anga 93 cm, 38 cm laikanti sienos kolona, 132 cm baro anga, 65 cm spintoms. Baro anga dar neišgriauta, ją galiu koreguoti. Norėjau įėjimo angą jungti su baro anga, tačiau yra žmonių, su kuriais susitarti neina doh.gif bet realiai gal ir geriau, nes jei jungčiau, tada tilptų tik indaplovė ir kriauklė. Žodžiu, iš kairės eina cargo???, tada indaplovė, tada kriauklė su spintele - stalčiumi, tada spintelė indams??? +-50 cm.
Ar bent į tą pusę mąstau?
Indaplovė su viena rankenėle, o kaip daryti po kriaukle ir tą šalia esančią spintelę? Ir kaip darinėti tą pačiame kampe esančią spintą? Apačia visa jos bus neišnaudota... doh.gif nu taip mane suskubino, kad pati pasimečiau unsure.gif
user posted image
Atsakyti