QUOTE(yerena @ 2016 02 07, 13:31)
Žydriausia, ant greitųjų parašysių tik dėl apšvietimo. Jei įleisite LED juostas vietoj šviestuvų (3 var.), šviesos bus mažai, net naudojant 14.4. W juostas 2.7 m aukštyje, nes apšvietimui po spintelėmis jos puikiai atlieka savo funkciją, bet naudojant kaip pagrindinį darbinio paviršiaus apšvietimą
dirbsite dešiniame kampe kaip prieblandoje.
Ir dar, nežinau kaip Jūs į tai žvelgiate, bet bent jau man labai rizikingai atrodo tiek daug pakabinamų šviestuvų tam pačiam kambary skirtingose zonose (dar gi bus šviestuvas poilsio zonoje, prie sofos). Ar pavyks juos tarpusavy suderinti? Turite 4 zonas, kurias reikia apšviesti...
Na turejau galvoje nes tas juostas kur po pakabinamo dedasmi, bet gal jos LED panelem vadonasi, tokios platesnes juostos, maciau deda, tik neradau ant greicio kokio pavyzdzio, bet man net nezinau ar labai grazu, bet galvoju gal sviesu
Del poilsios zonos ensu tikra, ar desiu centre pakabinama
. Gal i lubas suleist sviestuviukus kokius (dar noreciau paslepto apsvietimo kur dedasi lubu ir sienu sujungime). Arba svetaines zonoje jei kabinti centre, tai kuris butu prie lubu arti, bet nenuleistas daug
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2016 02 07, 13:39)
Stalo galu glausti prie salos nenorite?
Būtų viena zona apšvietimo ir vaikščiojimo atžvilgiu
Dėl kampo tarp langų ir aš sprendžiu rebusą. Pas mane spintelė ten netelpa arba gaunasi labai maža, tai mąstau apie lentynas. Arba palikti tuščią.
Stalo glausti nebandziau net, paziuresiu kaip arodo vizulkoj. Bet man noretusi salos apeinamos, tik kad su vieta man taip vos vos.....
Va del to tuscio kampo ir as nezinau kaip geriau. kai "pakabinu" vizualiozacijoje, tai kazkaip tokia lyg naslaite ji atrodo
Tai arba kabisniu arba ne, bet kategoriskai jokiu atviru lentynu