Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Trolėmolė @ 2016 01 18, 15:47)

paaiškinkite, man blondinei, kas tas ghee - nu nesuprantu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 18, 20:12)
paaiškinkite, man blondinei, kas tas ghee - nu nesuprantu  blush2.gif  4u.gif

http://www.jogosmity...ndex.php?id=602
Atsakyti

lydytas sviestas
Atsakyti

Cia turbut tas gerasis sviestas
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 18, 19:12)

o google paieska pasinaudot religija neleidzia blush2.gif Siaip nesunku atsakyt - bet ten ui daug skaityt reik - kad jo stebuklinguma issiaiskint... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 18, 20:03)
tikrai  smile.gif nedaskaiciau kad ir ASDA renkate  mirksiukas.gif
beje, Kaunietes, per ka perkate is Amerikos?

as pas kate25 perku is usa
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 18, 19:18)

QUOTE(Lux @ 2016 01 18, 19:18)
lydytas sviestas

QUOTE(linxmute @ 2016 01 18, 19:18)
Cia turbut tas gerasis sviestas

Ačiū mergaitės 4u.gif

QUOTE(Kriiste @ 2016 01 18, 19:18)
o google paieska pasinaudot religija neleidzia blush2.gif  Siaip nesunku atsakyt - bet ten ui daug skaityt reik - kad jo stebuklinguma issiaiskint...  lotuliukas.gif

Ačiū už pastabas notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 01 18, 19:33)
Ačiū už pastabas  notworthy.gif

As nepiktai mirksiukas.gif Tik rinkau zodzius kaip apibudint ta sviesta - nes esme jo savybese, o ju daug - ir nesurinkau kaip paprastai paaiskint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 01 18, 20:00)
Tai aš juk iš abiejų renku.

O kur jūs Šiauliuose gyvenate? Gal paprasčiau būtų man pas močiutę atvažiavus pasiimt arba mama atvažiavus paimtų. Aš to ghee sviesto noriu. Jis sunkus. Kur jūs ten tąsysitės su juo paskui smile.gif

Ir perkančios - ar jis geras? Man kol kas geriausias buvo iš iherbo. Bet brangus klaikiai. Tai perku pas mus tose skardose. O šitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 sausio 2016 - 19:50
sveikos, mergytes gal zinot koki kpduka pigu.lt?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 01 18, 17:15)
Kad nebučiau paleidusi anties dėl amazono  biggrin.gif Gal Jūs pačios pasiklauskit, ar reikia Jums asmeniškai keisti nustatymus, ar ne. Gal tik aš viena tokį nurodymą gavau biggrin.gif Jei Jūs jokių laiškų negavote, gal nieko ir nereikia keist biggrin.gif

as taip pat gavau toki laiska 2015-12-27

Del saugaus siuntu pristatymo REKOMENDUOJAME Amazon saskaitoje, ties musu adresu nurodyti, kad tai yra COMMERCIAL adresas.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 18, 16:50)
juk ne visi SM skaito, net ne visi SM nariai yra - tad norint pranest VISIEM - paprasciausia issiust emailus - tik va kodel gavo ne visi - neaisku... Arba ne tuo uzsiregistrave kuri skaito, seka, arba netikrina kai nereikia, arba ne viska skaito, trina nepaziureje, arba emaile meta i koki spama, arba kazkokios technines kliutys...
Papildyta:
bet jus pasiziurekit kodel jos negaunat... o saskaitas gaunat? Man tai cia neramu butu... O pranesima jog vasario menesi pirktis negalima nes keisis adresas gavot? g.gif

as irgi tik saskaitas gaunu, ir atsakymus i mano laiskus. BET jokios info negavau nei apie amazon, nei apie pokycius kurie nusimato del adreso schmoll.gif nors paskutine zinia, man atrodo lb svarbi, o suzinojau tik is sitos temos.
Atsakyti