Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 01 18, 15:55)
Idomu Tukiui rankytės kojytės nukristų jei perspėtų savo temoj apie tai biggrin.gif kad pakeisti nustatymus smile.gif
Man iš principo keista jų politika su klientais dirbant tad nepykit už nuomonė

juk ne visi SM skaito, net ne visi SM nariai yra - tad norint pranest VISIEM - paprasciausia issiust emailus - tik va kodel gavo ne visi - neaisku... Arba ne tuo uzsiregistrave kuri skaito, seka, arba netikrina kai nereikia, arba ne viska skaito, trina nepaziureje, arba emaile meta i koki spama, arba kazkokios technines kliutys...
Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 18, 16:32)
Niu kaip jie raso Kaip jau buvote informuoti, sutvarkius adresa Amazon saskaitoje, pristatymu savaitgaliais jie neturetu vykdyti.

1.tokios info as negavau
2.nu valio amazon uk as pakeiciau, reikia tiketis kad fr. ir de. automatiskai keiciasi? nes nematau tokios grafos.

bet jus pasiziurekit kodel jos negaunat... o saskaitas gaunat? Man tai cia neramu butu... O pranesima jog vasario menesi pirktis negalima nes keisis adresas gavot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 18 sausio 2016 - 16:38
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 18, 17:50)
Papildyta:
bet jus pasiziurekit kodel jos negaunat... o saskaitas gaunat? Man tai cia neramu butu... O pranesima jog vasario menesi pirktis negalima nes keisis adresas gavot? g.gif

Nieko as negavau, nei del statuso, nei del kainu pasikeitimo, nei del adreso. Nezinau kodel mane taip skriaudzia smile.gif

saskaitas gaunu. dabar tukio sistemoje kabo vienas uzsakymas, kuri prasiau prilaikyti, kol kiti atvaziuos, is sitos puses viskas oki.

Atsakyti
Ar niekas iš Vilniaus nerenka mytoys?
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 01 18, 17:22)
Ar niekas iš Vilniaus nerenka mytoys?

Aš galiu pora žmonių priimti. Arba prisijungti prie ko nors.
Turiu koduką siuntimui susimažinti, 8 eur. Trise pasidalintumėm siuntimą po pora eurų.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 01 18, 16:47)

O kažkas renka? Gyvenime ten nieko nepirkau, bet jau matau ko norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 01 18, 14:22)
Renku tescoclothing. Siųsiu per Tukį. Šiauliai. Galiu persiųsti per lpexpress terminalą.
lukne2006@gmail.com

Taip pat kviečiu prisijungti prie asda maisto siuntimo ir pakavimo mokesčiui pasidalinti.

QUOTE(JMD @ 2016 01 18, 18:43)
O kažkas renka? Gyvenime ten nieko nepirkau, bet jau matau ko norėčiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 01 18, 19:15)

TESCOCLOTHING ir ASDA maistas yra dvi skirtingos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 01 18, 16:15)
Kad nebučiau paleidusi anties dėl amazono  biggrin.gif Gal Jūs pačios pasiklauskit, ar reikia Jums asmeniškai keisti nustatymus, ar ne. Gal tik aš viena tokį nurodymą gavau biggrin.gif Jei Jūs jokių laiškų negavote, gal nieko ir nereikia keist biggrin.gif

Aš irgi gavau visus laiškus, bet nepasikeičiau dar adreso sistemoje, nes vistiek jis vėl keisis, tai laukiu naujo, tada bus matyt blush2.gif
Mergaitės, kažkuri minėjo tarpininkę iš UK, kur siuntimas 1,5€ -1kg, gal atsilieps ta mergina blush2.gif
Atsakyti
Kokioms prekėms mytoys.de taiko -55% ir kokioms -25%? blush2.gif g.gif
Ar reikalingi kodai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 18, 19:30)
TESCOCLOTHING ir ASDA maistas yra dvi skirtingos  ax.gif

Tai aš juk iš abiejų renku.
Atsakyti
Sveikos, truputį ne į temą, bet gal vilnietės galėtų pasidalinti gerų batų taisyklų kontaktais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 01 18, 20:00)
Tai aš juk iš abiejų renku.

tikrai smile.gif nedaskaiciau kad ir ASDA renkate mirksiukas.gif
beje, Kaunietes, per ka perkate is Amerikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 18 sausio 2016 - 19:05