Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(roka @ 2016 01 18, 14:02)
O Jūs nustatėte, padarėte pakeitimus paskyroje, kad Tukis yra komercinis adresas, ne privatus?  g.gif

man prancuziskam neduoda tokios funkcijos
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 01 18, 15:27)
pas juos siuntimas 10 eur? gal buna kokiu koduku?

labai daznai buna nuolaidu kodas prekems. minus 25proc. skelbia ju psl.
nemokamas siuntimas lygtai nuo 150eu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau patarimo kur geriausia pirkti Crocs vaikui ir ar dydžiai atitinka jo avimus batus? (Girdėjau jog jie pamažinti gerokai)
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 18, 14:26)
As tikrai tokio laisko is Tukio negavau schmoll.gif
O Tukis parase Mes rekomenduojame susisiekti su Amazon del savo uzsakymo.

aha, ir as is Tukio negavau laisko del amazon pakeitimu. Ir del naujo adreso negavau, kazkuri mergina persiunte man. Kazko ignoruoja mane biggrin.gif O sakykit kaip ten pakeist amazono adresa i komercini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viciene @ 2016 01 18, 15:47)
Sveikos, norėčiau patarimo kur geriausia pirkti Crocs vaikui ir ar dydžiai atitinka jo avimus batus? (Girdėjau jog jie pamažinti gerokai)

jūs gerokai blogai girdėjot biggrin.gif 4u.gif

perkam mytoys.de arba crocs.eu arba amazonuose 4u.gif
Atsakyti
Aš jau chattinu su amazonu doh.gif Irgi negavau i tukio info arba nuėjo į spammus.. Tikiuos, kad neatidavė to siuntinėlio belekam, nes rašo amazone, kad atidavė kažkokiais Nicki doh.gif
Atsakyti
Ar galima is sportdirect.com siusti kvepalus tiesiai i lt?

O del to pelesio valiklio iskart pasiruoskit kad labai kvapas astrus chlorkos.
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 01 18, 14:48)
jūs gerokai blogai girdėjot  biggrin.gif  4u.gif

perkam mytoys.de arba crocs.eu arba amazonuose  4u.gif

Ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 18, 15:45)
man prancuziskam neduoda tokios funkcijos

man irgi g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 01 18, 15:19)
Gal galima kažkaip ir lengviau rasti chatą biggrin.gif , bet aš šiuo metu jį randu taip:

Viršuje puslapio spausti Help->tada žemiau, kur parašyta Browse Help topics, susirasti ir spausti pvz About Undeliverable Parcels->tada kairėje žemai, spausti Contact Us->tada prie antro punkto pasirinkti Where's my stuff->trečiam punkte rinktis amazon chat mirksiukas.gif Parašyti problemą ir iškart sujungs su darbuotoju mirksiukas.gif

Labai aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(terteliene @ 2016 01 18, 15:49)
Aš jau chattinu su amazonu  doh.gif Irgi negavau i tukio info arba nuėjo į spammus.. Tikiuos, kad neatidavė to siuntinėlio belekam, nes rašo amazone, kad atidavė kažkokiais Nicki  doh.gif

mano irgi Nicki doh.gif as irgi jau kalbinu smile.gif jeigu kas paaisketu parasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 18 sausio 2016 - 15:03
Jau sutvarkė amazončikas reikalą smile.gif Kažin, ta Nicki tikra? biggrin.gif Jau per crocsus turbūt praeiti namie negali lotuliukas.gif Pasiūlė arba full refund, arba iš naujo atsiųsti užsakymą, aišku tą ir pasirinkau, tai savaitės pabaigoje turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 01 18, 16:12)
Jau sutvarkė amazončikas reikalą smile.gif Kažin, ta Nicki tikra? biggrin.gif Jau per crocsus turbūt praeiti namie negali  lotuliukas.gif Pasiūlė arba full refund, arba iš naujo atsiųsti užsakymą, aišku tą ir pasirinkau, tai savaitės pabaigoje turėtų būti.

as su prancuzu vargstu doh.gif jau atrodo sutarem parase kad pakeite paziuriu visai kita siunta ,kuri dar tik keli buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 18 sausio 2016 - 15:26
Bet tai negi jie ten taip ir veža belekada, atiduoda belekam, o paskui lengva ranka naujas prekes siunčia? g.gif Nu įdomi politika tokiu atveju...
Atsakyti