Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(darlia25 @ 2016 01 22, 12:24)
O jus is Kauno? 4u.gif galeciau gal ir pati uzsakyti, bet reiktu dar kas jungtusi su trimis poromis crocs basuciu ir gautus jos po 8.10 svaru plius siuntimas is Tukio ir reiktu kad SEB banko saskaita turetu

as noreciau prisijungti, o perkat tik po 9,99 ar galima jungtis ir su 8sv kur kainuoja pora? smile.gif turiu seb
Atsakyti
Gal kas Kaune dar body shopa užsakinėsit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2016 01 22, 14:25)
as noreciau prisijungti, o perkat tik po 9,99 ar galima jungtis ir su 8sv kur kainuoja pora? smile.gif turiu seb

perku tik melynas, nes maisant gaunasi brangiau mirksiukas.gif tik kol kas atrodo jau sisirinko mergaites-jeigu ka, parasysiu temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 22, 13:23)
o geri sitie  kombiai ?  ir  gal zino  koki dydi reiktu  imti  kokiu 92  cm  vaikui

geri labai, del dydziu as nzn, noreciau mazgei kitiems metams as jo.
Atsakyti
QUOTE(razinkaramune @ 2016 01 22, 14:09)
gal kas skysis ar noretu sakytis is sitos parduotuves, labai maza SPOTTY OTTER kaina kombinezonu i lt  svarai

http://www.littletre...escription/5357

man nepraeina nei viena kortele
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 22, 14:28)
man nepraeina nei viena kortele

as randu kad 24 svarai siuntimas I LT... matyt apsimoketu labiau per tarpininkes pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 22 sausio 2016 - 13:41
http://zuja.lt/3231 reikia tokio konstruktoriaus smile.gif gal kas pasakys kur pigiai rasti ?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 22, 13:40)
as  randu kad  24 svarai siuntimas I LT...  matyt  apsimoketu  labiau  per  tarpininkes  pirkti

galima per tuki mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 01 22, 13:43)

tai kad pakalnute rašo, kad nepraeina jokia korta g.gif
Ir aš kombikelnių norėčiau savo mažei šaltukei kitiems metams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 01 22, 14:43)

nu as nemoku, viena karta pirkau ten ir sunkiai smile.gif perku is uk per mistica, bet ten tarpininkavima reik moket

atsiliepimus apie kombi surasiau skyoe smile.gif)
Atsakyti
Dėl Tukio, gal galit kas nors pasakyti:
Į Kauną visada būna, kad kažkas priima siuntas? Tai vadinamai kooperacijai

QUOTE(Lyn @ 2016 01 22, 13:51)
nu as  nemoku,  viena  karta  pirkau  ten  ir  sunkiai smile.gif  perku  is  uk  per  mistica,  bet  ten  tarpininkavima  reik  moket

atsiliepimus  apie  kombi surasiau  skyoe smile.gif)

O kas blogai per Tukį? Aš nepirkus, norėčiau pabandyt
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2016 01 22, 14:55)
Dėl Tukio, gal galit kas nors pasakyti:
Į Kauną visada būna, kad kažkas priima siuntas? Tai vadinamai kooperacijai
O kas blogai per Tukį? Aš nepirkus, norėčiau pabandyt

gal ir gerai viskas, bet man kazkaip sunkiai sekesi - paltas kur pirkau buvo kazkaip pasimetes, tai teko vis klausineti kur jis smile.gif))
be to, patirties situose pirkimuose truksta, ne taip kaip pirkimuose usa biggrin.gif
Atsakyti