Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

idomiai del crocsu , ivedziau visa info, apmokejimui , greitai ismete raudona lentele virsuje , nespejau perskaityti, ir permete vel prie adreso ivedimo laukeliu, ka daryti vel vesti ??? moketi alia 2 karta smile.gif ar laukti I mobile patvirtinimo zinutes ?
Atsakyti
Sveikos:)..turiu klausima perkancioms matalan.co.uk...ar ju puslapyje kada nors buna nuolaidos, sale'ai ar kokie nors kodai?..kada beziureciau, ten tik pilnos kainos doh.gif ..radau simpatisku komplektuku mergytei i darzeli..bet kaip matalan (kaip suprantu, cia prekybcentris) man per brangu..laukiu nuolaidu 4u.gif
dekui, kas atsakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 21 sausio 2016 - 15:15
uzsakyta smile.gif paskaiciuosiu kiekk gavosi rytoj , musu buvo 5 zmones
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 01 21, 16:14)
Sveikos:)..turiu klausima perkancioms matalan.co.uk...ar ju puslapyje kada nors buna nuolaidos, sale'ai ar kokie nors kodai?..kada beziureciau, ten tik pilnos kainos doh.gif ..radau simpatisku komplektuku mergytei i darzeli..bet kaip matalan (kaip suprantu, cia prekybcentris) man per brangu..laukiu nuolaidu 4u.gif

kartais būna nuolaidų, bet jau l.l.l. retai, rudenį buvo -20 proc. nuolaidėlė, o išpardavimų kažkaip nuo praeitų metų sausio mėn. neužmačiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2016 01 21, 13:10)
ačiū jums, nebebandysiu....

gal čia pigiau rasit net su siuntimo išlaidomis http://www.zoochic-e...hek/royal_canin

aš užsakiau kraiką, bet kai gausiu pakomentuosiu ar skiriasi nuo Lt pirkto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 21 sausio 2016 - 15:43
Jei iš kitaicų siuntos sekimo nuorodoj matau:
Страна отправки - Время, потраченное на отслеживание: 86 мс
2015-12-10 00:00
Lithuania, Arrive at Lithuania Airport-(Yanwen's Track End)

2015-12-06 00:00
BeiJing, Handled by Airline,Flight No. SK996

2015-12-05 00:00
Beijing Internationg Mail Center, Prepare to Dispatch

2015-12-04 00:00
BeiJing, Arrived at Beijing Internationg Mail Center

2015-12-04 00:00
Beijing Internationg Mail Center, Received

2015-12-03 14:00
The post office of electronic information has been received

2015-12-02 20:00
ShenZhen, Despatched from Yanwen ShenZhen Sorting Center

2015-12-02 18:00
ShenZhen, Accepted at Yanwen ShenZhen Sorting Center
http://www.17track.n...s=YC881911899YW
Tai kaip suprast, kad mano siuntinukas kažkur Vilniaus oro uoste pastrigo g.gif . Nežinau ar disputą kelt, 6 dienos liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 01 21, 15:14)

Aš pati su kodu esu pirkus, tai būna, tik gal netaip dažnai kaip norėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 21, 14:05)
Zadu vakare uzsakineti is amazon.de tiesiai i lt. Vilnius, dnb 4u.gif

Dekui prisijungusioms, daugiau nebepriimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 01 21, 15:40)
gal čia pigiau rasit net su siuntimo išlaidomis http://www.zoochic-e...hek/royal_canin

aš užsakiau kraiką, bet kai gausiu pakomentuosiu ar skiriasi nuo Lt pirkto

ačiū, lauksiu komentarų apie kraiką 4u.gif o mano perkami konservai tokia pat kaina pigu.lt
Atsakyti
Merginos pasikeitus mokejimo nurodymo formai nuo 2016 m . nebera grafos irasyti imokos kodo ir gavejo kodo, noriu susimoketi uz cgates paslaugas bet siu grafu neradau ir sunerimau ar pinigeliai nukeliaus kyptingai ten kur reikia, ir juos matys ? pavedimo skiltyje nurodau kaip ir seniau moketojos koda ir uz kuri laikotarpi moku blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 21, 15:42)
Jei iš kitaicų siuntos sekimo nuorodoj matau:
Страна отправки - Время, потраченное на отслеживание: 86 мс

O Jūs post.lt tiesiog patikrinkit, jeigu registruotas siuntinys, ir jau pasiekė LT - pamatysit wink.gif
Atsakyti
Jau biesas ima su Landsend doh.gif . Per kiek laiko atkeliauja prekes ir kas jas pristato? Nu taip reikia striukiu, o siuntos kaip negaunu, taip negaunu. Issiusta raso, kad 01.06, kada galiu tiketis?
Atsakyti