o boots jokios papildomos nuolaidos nera? ieškau ir nerandu, galvoju gal ieškot nemoku
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 21, 11:56)
merginos su Crocs.eu yra kokia specifika suvedant adresa? niekaip negaliu uzsakyt, meta i adresa ir viskas
man taip buvo nes kortelės saugiuose pirkimuose pagal naują tvarką nebuvau patvirtinus el.bankininkystėj.
Gal kas renkate mytoys užsakymą ir galėtumėte mane su vienais batukais priimti į kompaniją?
QUOTE(zylem @ 2016 01 21, 11:46)
Labas visoms
Man irgi reikia pagalbos, ieškau pirkti hialiurono tabletėmis , reikia sanariams ir kad būtų kuo mažiau primaišų .
Būsiu be galo dėkinga jei kas užmatėt už protingą kainą
Ačiū
Man irgi reikia pagalbos, ieškau pirkti hialiurono tabletėmis , reikia sanariams ir kad būtų kuo mažiau primaišų .
Ačiū
mane taip pat domina geriamas hialuronas sąnariams. kol maitinau buvo kalbėta, bet tada nereikėjo, tai neįsidemėjau
QUOTE(zylem @ 2016 01 21, 11:46)
Labas visoms
Ačiū
Ačiū
Cia paziurekite hialiuronas , dar toks
QUOTE(egliosha @ 2016 01 21, 13:14)
man taip buvo nes kortelės saugiuose pirkimuose pagal naują tvarką nebuvau patvirtinus el.bankininkystėj.
Seb pas mane..seniai kodą siuncia i telefona nu niekaip su crocs nesusitvarkau
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 21, 12:30)
Seb pas mane..seniai kodą siuncia i telefona nu niekaip su crocs nesusitvarkau
Gal prie vardo rasote ir pavarde? Reikia tik vardo
QUOTE(Loram @ 2016 01 21, 11:21)
pabandykit pirkt ir žinosit
klausinėtojų daug, atsakančių nėra jie gi atsirado neseniai - tai nėra ir patirties
klausinėtojų daug, atsakančių nėra jie gi atsirado neseniai - tai nėra ir patirties
Ačiū, galvojau, gal kas jau pabandė
QUOTE(rytem @ 2016 01 21, 12:14)
Ar esate kas nors iš čia pirkę? Ar patikima parduotuvė? Kažkokia man keista pasirodė Ieškau Royal canin maisto kačiukams pigiau
http://www.zoofast.l...5g-p-29868.html
http://www.zoofast.l...5g-p-29868.html
QUOTE(rytem @ 2016 01 21, 13:46)
Ačiū, galvojau, gal kas jau pabandė
Yra yra bandžiusių, deja, nelabai sėkmingai. Paskaitykit čia nuo 522 žinutės
šunų maistas
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 01 21, 12:02)
o boots jokios papildomos nuolaidos nera? ieškau ir nerandu, galvoju gal ieškot nemoku
MVC375, 10% OFF perkant virs 75£. Praejusia sav pirkau, veike
QUOTE(Zuma @ 2016 01 21, 12:57)
ačiū jums, nebebandysiu....