Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

o boots jokios papildomos nuolaidos nera? g.gif ieškau ir nerandu, galvoju gal ieškot nemoku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 21, 11:56)
merginos su Crocs.eu yra kokia specifika suvedant adresa? smile.gif niekaip negaliu uzsakyt, meta i adresa ir viskas  doh.gif

man taip buvo nes kortelės saugiuose pirkimuose pagal naują tvarką nebuvau patvirtinus el.bankininkystėj.
Atsakyti
Gal žinot į kokią sąskaitą reikia pervesti pinigus Tukiui , jei pavedimas is SEB o ne paysera ?
Atsakyti
Gal kas renkate mytoys užsakymą ir galėtumėte mane su vienais batukais priimti į kompaniją? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylem @ 2016 01 21, 11:46)
Labas visoms
Man irgi reikia pagalbos, ieškau pirkti hialiurono tabletėmis , reikia sanariams ir kad būtų kuo mažiau primaišų .

Būsiu be galo dėkinga jei kas užmatėt už protingą kainą

Ačiū  4u.gif

mane taip pat domina geriamas hialuronas sąnariams. kol 2.gif maitinau buvo kalbėta, bet tada nereikėjo, tai neįsidemėjau
Atsakyti
QUOTE(zylem @ 2016 01 21, 11:46)
Labas visoms
Man irgi reikia pagalbos, ieškau pirkti hialiurono tabletėmis , reikia sanariams ir kad būtų kuo mažiau primaišų .

Būsiu be galo dėkinga jei kas užmatėt už protingą kainą

Ačiū  4u.gif

Cia paziurekite hialiuronas 4u.gif , dar toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 21 sausio 2016 - 12:22
QUOTE(egliosha @ 2016 01 21, 13:14)
man taip buvo nes kortelės saugiuose pirkimuose pagal naują tvarką nebuvau patvirtinus el.bankininkystėj.

Seb pas mane..seniai kodą siuncia i telefona sad.gif nu niekaip su crocs nesusitvarkau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 21, 12:30)
Seb pas mane..seniai kodą siuncia i telefona sad.gif nu niekaip su crocs nesusitvarkau sad.gif

Gal prie vardo rasote ir pavarde? Reikia tik vardo
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 01 21, 11:21)
pabandykit pirkt ir žinosit smile.gif
klausinėtojų daug, atsakančių nėra biggrin.gif jie gi atsirado neseniai - tai nėra ir patirties

Ačiū, galvojau, gal kas jau pabandė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2016 01 21, 12:14)
Ar esate kas nors iš čia pirkę? Ar patikima parduotuvė? Kažkokia man keista pasirodė  g.gif Ieškau Royal canin maisto kačiukams pigiau  ax.gif
http://www.zoofast.l...5g-p-29868.html

QUOTE(rytem @ 2016 01 21, 13:46)
Ačiū, galvojau, gal kas jau pabandė  biggrin.gif

Yra yra bandžiusių, deja, nelabai sėkmingai. Paskaitykit čia nuo 522 žinutės
šunų maistas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 01 21, 12:02)
o boots jokios papildomos nuolaidos nera? g.gif ieškau ir nerandu, galvoju gal ieškot nemoku smile.gif

MVC375, 10% OFF perkant virs 75£. Praejusia sav pirkau, veike
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2016 01 21, 12:57)
Yra yra bandžiusių, deja, nelabai sėkmingai. Paskaitykit čia nuo 522 žinutės
šunų maistas  4u.gif

ačiū jums, nebebandysiu....
Atsakyti