Ieškau savo dvimečiui gimtadieniui FIRST BIKE balancinio.
Radau pigiausia čia
Rozinis is vis pigiai 79,95 Eur nuoroda
Su googlu issiverciau, kad siuncia i Belgija ir Olandija. Parasiau jiems mail ar atsiustu i LT.
Gal kuri susiduret su sita parde? Ar kur kitur pirkot FIRST BIKE?
QUOTE(geliuke @ 2016 01 21, 09:19)
Na jau gal antri ar treti metai kaip naudojame šį ir nei jis pjauna grybo, nei ką. Tikrai normaliai rodo. Įdomumo dėlei patikrinu karts nuo karto su pažastinio rodmenimis.
Prieš tai esu kelis pakeitusi, grąžindavau atgal, jei matydavau, kad nesąmones rodo (paprastai per kelis kartus pamatavus "pasirodydavo"), kitus pirkusi buvau kitų gamintojų.
pas mus irgi toks - nėra jau labai tikslus, bet orientuotis padeda ypač gerai naktį Prieš tai esu kelis pakeitusi, grąžindavau atgal, jei matydavau, kad nesąmones rodo (paprastai per kelis kartus pamatavus "pasirodydavo"), kitus pirkusi buvau kitų gamintojų.
QUOTE(Nicka1 @ 2016 01 21, 10:33)
Radau pigiausia čia
Su googlu issiverciau, kad siuncia i Belgija ir Olandija. Parasiau jiems mail ar atsiustu i LT.
Radau pigiausia čia
jei pirksit - aš norėčiau prisidėt
QUOTE(Loram @ 2016 01 21, 10:39)
jei pirksit - aš norėčiau prisidėt
Jei susirinktu kompanija, manau susigundytu siusti Jei ne i musu Dievo pamirsta uzkampi, tai bent i UK ar De
Tikiuos atsakys, parasiau jiems anglu kalba
o sakykit kur nors SM yra Laredoute tema? Nepavyksta man ten prisiregistruot vis adresą liepia pasirinkt ir taip iki begalybės...
QUOTE(Nicka1 @ 2016 01 21, 10:45)
Jei susirinktu kompanija, manau susigundytu siusti Jei ne i musu Dievo pamirsta uzkampi, tai bent i UK ar De
tik atkreipkite dėmesį - dviratukai skiriasi ne tik spalva. tie pigesnieji yra paprastesni , be stabdžių . Nežinau ar stabdžiai būtini, gal galima ir be jų naudotis. Mūsų dviratukas su stabdžiais
IR dar - skirtinguose modeliuose skiriasi dviratukų padangos. Pasidomėkite kurios jums tinkamesnės.
QUOTE(Nicka1 @ 2016 01 21, 11:33)
O jūs tikrai be stabdžių norite? Dvimečiui be stabdžių gal dar nieko, bet didesniam tai reikia, nes greitį išvystyti galima gana didelį
Ar kas planuojat pirkti iš:
bonprix.de ir unserekleineapotheke.de?
bonprix.de ir unserekleineapotheke.de?
Ačiū visoms už pamąstymus dėl termometrų Nežinojau, kad gyvsidabrinių dar galima turguje rasti Jokie elektroniniai gyvsidabrinių man neatstoja... Namie kokie 5 mėtosi, vis kažkokias nesąmones nusiperku, netiesą rodo...
QUOTE(Lyn @ 2016 01 21, 10:09)
bet jei bekontakciai blogi, kodel pvz santaruose net juos naudoja ( uosvis kai gulejo, jam vis su bekontakciu matavo)
KMUK irgi bekontakcius microlifus naudoja.
Mes patys turim Bekontakti (nepamainomas nakti temperatura matuoti), skaitmenini ir gyvsidabrini, ir visu rodmenys panasus ant dvieju padalu skiriasi. Dienos metu, kaip vaikai leidziasi, pazaidziu specialiai
Sveikos, kur būtų galima ieškoti vasarinių basučių?
QUOTE(CervusDama @ 2016 01 21, 12:10)
Sveikos, kur būtų galima ieškoti vasarinių basučių?
man geriausiom kainom pasiseka pagauti amazon.co.uk/de/fr
Dar mytoys.de, kaip papildoma nuolaida buna