Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lyn @ 2016 01 21, 10:09)
bet  jei  bekontakciai blogi,  kodel pvz santaruose  net  juos  naudoja  (  uosvis  kai  gulejo,  jam vis  su  bekontakciu matavo)

klaipedon GN matuoja su skaitmeniniais, kurie toli grazu iki realybes. matuoji o ten rodo 35.2 ateina gydytoja, galva pakraipo ir susiraukus numeta"taip jau buna su jais" smile.gif
Atsakyti
Aš jau 8 metus naudoju TOKĮ paprastą elektroninį termometrą. Kuo puikiausiai veikia thumbup.gif
Atsakyti
O ku perka DOPODOPO firmos drabužius? kas čia per firma? Mažyliuose, žiūriu, nemažai jos drabužių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 01 21, 09:50)
O ku perka DOPODOPO firmos drabužius? kas čia per firma? Mažyliuose, žiūriu, nemažai jos drabužių  g.gif

Takko, daugiau nežinau.

Papildyta:
QUOTE(Fabiana @ 2016 01 21, 09:38)
Aš jau 8 metus naudoju TOKĮ paprastą elektroninį termometrą. Kuo puikiausiai veikia  thumbup.gif

Čia dar ko gero priklauso, iš kurios gamybos linijos nusipirksi ar kokių transportavimo/laikymo sąlygų g.gif , nes aš irgi tokį turiu ir blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 21, 09:56)
Takko, daugiau nežinau.

Cha, geras bigsmile.gif Nežinojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 01 21, 07:08)
Gal galite rekomenduoti patikima termometra ( zmogui)? g.gif nes pagal turima as jau turbut mirstu is atsalimo, o deganciam vaikui viso labo 37  doh.gif  unsure.gif

O as turiu pusbrolienes medikes rekomenduota Braun termoscan 7, jis ausyje matuoja per kokias 2sekundes. Man kokie metai jis super ir vaikui greit pamatuot, ir sau. Pirkau pigiausiai tuo metu cocooncenter smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 01 21, 11:07)
O as turiu pusbrolienes medikes rekomenduota Braun termoscan 7, jis ausyje matuoja per kokias 2sekundes. Man kokie metai jis super ir vaikui greit pamatuot, ir sau. Pirkau pigiausiai tuo metu cocooncenter smile.gif

ziuriu geri atsiliepimai apie ji. O antgaliukus kur perkate? nors bent boots apie braun bekontakti, dar geresni atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 21, 11:13)
ziuriu geri atsiliepimai apie ji. O  antgaliukus  kur  perkate?  nors  bent  boots apie  braun  bekontakti, dar  geresni  atsiliepimai smile.gif

Antgaliukai tam paciam cocone buvo,ten ir pirkau. Tik jie nebutina naudot viena karta,puikiausiai mstuoja kokia 30kart ir tada pakeiciu.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 01 21, 11:15)
Antgaliukai tam paciam cocone buvo,ten ir pirkau. Tik jie nebutina naudot viena karta,puikiausiai mstuoja kokia 30kart ir tada pakeiciu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 21, 11:19)

Braun termoscan man super dar ir todel,kad nakti ten tokia blausi sviesele jame ir nors jis ausinis,bet pavyksta pamatuot nepazadinus dukrytes. Anksciau vargau su elektroniniu omron,maniske visai nesileido pamatuot nuo kokiu 1.2metuku,o plius omron musiskis rode pievas(kaip kuri kad ir raset;matyt nuo gamybos linijos dar priklauso)
Atsakyti
sveikos,

gal is cocoon kas Kaune renka?
Atsakyti
Sveikos,
crocs nupirkau vyriškus netinkamo dydžio batus gal yra norinčių?smile.gif Dydis M12 - 27eur
Men's Crocs Norlin Herringbone - RUDI
http://www.amazon.co...s/dp/B00RJU7X9U

ar gal kas zino kaip su crocs grazinimu kai buvo pirkti 3 uz 2 kaina? ir vienus grazini?
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute_o: 21 sausio 2016 - 10:32