Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Panos, heeeelp.

Amazon.fr pristate mano siuntini Tukiui savaitgali, nieko nerado, paliko rasteli. Dabar reiktu jiems parasyti, bet niekur nerandu per kur...

Buciau be galo dekinga uz pagalba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 18, 13:52)
Kas susiduret ?
Pirkau is amazon pristatyma rase 20-21 diena ,per savaitgali nesijaungiau ir netikrinau  smile.gif  siandien sulaukiu is Tukio zinutes prie sandelio radome rasteli, kad vakar buvo atvezta jusu siunta. ka tokiu atveju jiems rasyti ?
Kas su tuo amazon darosi  unsure.gif

jums irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 18, 12:52)
Kas susiduret ?
Pirkau is amazon pristatyma rase 20-21 diena ,per savaitgali nesijaungiau ir netikrinau  smile.gif  siandien sulaukiu is Tukio zinutes prie sandelio radome rasteli, kad vakar buvo atvezta jusu siunta. ka tokiu atveju jiems rasyti ?
Kas su tuo amazon darosi  unsure.gif

O Jūs nustatėte, padarėte pakeitimus paskyroje, kad Tukis yra komercinis adresas, ne privatus? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, patarkit gal kas pirkote tokius crocs batus, ar tiktu platesnei kojytei ?
http://www.crocs.eu/...e...lor&prefv3=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitela: 18 sausio 2016 - 13:04
Amazon bent Pa adresu savaitgali gal 3 kartus jau bande pristatyt. Nepavykdavo ir atvesdavo pirmadieni smile.gif
Tai gal du Tukiu irgi atveš šian?
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 18, 14:00)
Panos, heeeelp.

Amazon.fr pristate mano siuntini Tukiui savaitgali, nieko nerado, paliko rasteli. Dabar reiktu jiems parasyti, bet niekur nerandu per kur...

Buciau be galo dekinga uz pagalba 4u.gif
Papildyta:
jums irgi biggrin.gif

doh.gif doh.gif likimo drauge smile.gif
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2016 01 18, 14:02)
O Jūs nustatėte, padarėte pakeitimus paskyroje, kad Tukis yra komercinis adresas, ne privatus?  g.gif

si info pro mano akis prasoko doh.gif doh.gif nenustacius , nors jie pristatyma rode 20-21 diena net galvos nesukau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 01 18, 14:02)
O Jūs nustatėte, padarėte pakeitimus paskyroje, kad Tukis yra komercinis adresas, ne privatus?  g.gif

Nebuvo pas mane ten nieko verysad.gif

Ka dabar daryti? Per kur rasyti?
Atsakyti
Renku tescoclothing. Siųsiu per Tukį. Šiauliai. Galiu persiųsti per lpexpress terminalą.
lukne2006@gmail.com

Taip pat kviečiu prisijungti prie asda maisto siuntimo ir pakavimo mokesčiui pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 18, 13:14)
si info pro mano akis prasoko  doh.gif  doh.gif  nenustacius , nors jie pristatyma rode 20-21 diena net galvos nesukau  verysad.gif

Tukis kažkada man regis gruodžio pabaigoje visiems išsiuntinėjo info, kad pakeistume nustatymus.
Dabar amazonas siuntinius vežioja savaitgaliais, rytais, vakarais, kada sandėliai jau nedirba, nėra kam priimti siuntų. Kai pakeisite nustatymus, siuntinius pradės vežioti darbo dienomis/valandomis.
Man irgi paskutinįkart taip buvo, be jokių prašymų pakartotinai atvežė pirmadienį ir tiek. Nežinau ar reikia papildomai kažkam kažką rašyti g.gif Nebent Tukis sakė.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 01 18, 14:22)
Tukis kažkada man regis gruodžio pabaigoje visiems išsiuntinėjo info, kad pakeistume nustatymus.
Dabar amazonas siuntinius vežioja savaitgaliais, rytais, vakarais, kada sandėliai jau nedirba, nėra kam priimti siuntų. Kai pakeisite nustatymus, siuntinius pradės vežioti darbo dienomis/valandomis.
Man irgi paskutinįkart taip buvo, be jokių prašymų pakartotinai atvežė pirmadienį ir tiek. Nežinau ar reikia papildomai kažkam kažką rašyti  g.gif Nebent Tukis sakė.

As tikrai tokio laisko is Tukio negavau schmoll.gif
O Tukis parase Mes rekomenduojame susisiekti su Amazon del savo uzsakymo.

Atsakyti
Renku sportsdirect.com Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Merginos, kur patarsite pirkti vitaminus sportui g.gif Vyras uzsimane, o as cia visai zalia blush2.gif doh.gif
Atsakyti
jei kas galite parasykite kur perkate buities chemija ( domina nuo pelesio koks skystis. Naudojau ajex kur nupiestas pelesis tarp plyteliu, bet dabar jo niekur nerandu, galvoju gal kazka patarsite man) reikia veiksmingo, gad daug netrinti smile.gif)) O dar gal kas turi koki elektrini irenginuka, kuris suka koki sepetuka, smile.gif)))))))) ar jau baisiai gerai noriu smile.gif))
Atsakyti