Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 01 20, 13:29)
adermoj sudety radau avizas.  mano kudikis joms alergiskas.
kokius dar emolientus rekomenduotumet?

Su arbatmedžiu galit pabandyti Derma-E-Tea-Tree-and-E-Antiseptic-Creme-
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2016 01 20, 15:24)
Ar gerai suprantu, kad siuntimas nemokamas i LT butu?

labai abejoju - nemokamas siuntimas bus tik pas prancūzus...
šiaip galit įsidėt į krepšiuką ir matysit, bet kiek man teko iš jų siųstis tiesiai į LT, siuntimas prasideda nuo maždaug 9€ ax.gif
Atsakyti
Gal kas nespejote prisijungti prie kremu ,
galiu perleisti dar po vieną kremuką :

MESOAGE :
http://www.buymesoth...ment-40ml-Serum

Mesovita :
http://www.buymesoth...3/Products/8054
Mesoblanche :
http://www.buymesoth...3/Products/8055
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 20 sausio 2016 - 15:37
Nesu prikusi is ju, tai ir nelabai ka zinau rolleyes.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(wicked @ 2016 01 20, 16:33)
labai abejoju - nemokamas siuntimas bus tik pas prancūzus...
šiaip galit įsidėt į krepšiuką ir matysit, bet kiek man teko iš jų siųstis tiesiai į LT, siuntimas prasideda nuo maždaug 9€ ax.gif

Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 01 20, 13:20)
Merginos, gal esat susidure su atopiniu dermatitu? Mano drauges mergaitei 4 metu gan sunki forma. Gal patartumet kokiu priemoniu kur ieskot..prausimuisi, kremu ir pan... gal jai kazka parekomenduot pabandyt... nors dabar irgi tepa ir kremais kazkokiais ir spec vandeni naudoja...

Mano mergaitei irgi atopinis dermatitas. Siūlyčiau pasiskaityti apie Histaminą ( maisto produktus turinčius savyje histamino, arba histamino gamybą skatinančių medžiagų) lietuviškai nedaug informacijos, bet angliškai rasite be problemų , kai pradėjom reguliuoti histamino kiekį kraujyje maisto pagalba , atominio dermatito požymiai galima sakyti visai išnyko, tik atsiranda jei histamino kiekis pakyla. Ir dar naudojam A dermos emoliantus.
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2016 01 20, 15:37)
Nesu prikusi is ju, tai ir nelabai ka zinau  rolleyes.gif Aciu uz atsakyma  4u.gif

Skaiciuoja siuntima 4u.gif
Articles : EUR 26,92
Livraison : EUR 9,10
Montant total : EUR 36,02
Atsakyti
Aciu 4u.gif

QUOTE(Beautiful Life @ 2016 01 20, 16:48)
Skaiciuoja siuntima  4u.gif
Articles : EUR 26,92
Livraison : EUR 9,10
Montant total : EUR 36,02

Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 01 20, 12:20)
Merginos, gal esat susidure su atopiniu dermatitu? Mano drauges mergaitei 4 metu gan sunki forma. Gal patartumet kokiu priemoniu kur ieskot..prausimuisi, kremu ir pan... gal jai kazka parekomenduot pabandyt... nors dabar irgi tepa ir kremais kazkokiais ir spec vandeni naudoja...

Savo dukrai naudojau Elidel. Jis nehormoninis ir labai padėdavo kritiniais atvejais kai labai išberdavo ir niežėdavo
Atsakyti
Na, praradau vilti jau rasti per google, tai klausiu cia, gal kas zinosite. Galvojau vaiko gimtadieniui uzsakyti blynus i zaidymu kambari, tai nieko doro vilniuje nerandu, vos ne vieninteliai Gusto blynine, bet ju kainos tai visai nemazos. Gal kas zinote kas dar pristato blynelius, o gal yra kokiu mamyciu kepancius ir pristatanciu ? Prasau HELP !!!! Mano gi vaikai picu nevalgo, jiems reikia sveiko maisto .... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes ,gal kas is Vilniaus uzsakynes amazon.de arba amazon.fr
prisijungciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos cia originalus?? http://www.fashionmichaelkors.com/ kazkaip nelabai tikisi uz tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 01 20, 16:06)
Na, praradau vilti jau rasti per google, tai klausiu cia, gal kas zinosite. Galvojau vaiko gimtadieniui uzsakyti blynus i zaidymu kambari, tai nieko doro vilniuje nerandu, vos ne vieninteliai Gusto blynine, bet ju kainos tai visai nemazos. Gal kas zinote kas dar pristato blynelius, o gal yra kokiu mamyciu kepancius ir pristatanciu ? Prasau HELP !!!! Mano gi vaikai picu nevalgo, jiems reikia sveiko maisto .... doh.gif

Atsiprašau, o kodėl jums blynai atrodo sveikesni už picas g.gif ? Tie patys miltai, o dar ant kokio aliejaus kepti, jei ne pats darai cool.gif
Atsakyti