Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(jovita2014 @ 2016 01 20, 13:20)
Merginos, gal esat susidure su atopiniu dermatitu? Mano drauges mergaitei 4 metu gan sunki forma. Gal patartumet kokiu priemoniu kur ieskot..prausimuisi, kremu ir pan... gal jai kazka parekomenduot pabandyt... nors dabar irgi tepa ir kremais kazkokiais ir spec vandeni naudoja...

mama per 4 metus matyt viska isbande - bet jei ne apie kremus, gerai drekintuva patalpu turet ir sitas daug kam tinka http://www.manovaist...dos-minkstiklis
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 20, 14:18)
pries  pra dienu  dariau rinkos tyrima  biggrin.gif  - cia  pigiausiai  radau  http://evaistine.cam...e...e&results=2

aciu, nemaciau buciau pasiemusi mazesni kieki. o prausiklio is sios linijos nebandei?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 01 20, 15:31)
aciu, nemaciau buciau pasiemusi mazesni kieki. o prausiklio is sios linijos nebandei?

zinok as neprasiu su prausikliais saviskes. Kadangi maudau kiekviena vakara ir dar guli ji pas mane gultuke voneleje, tai tik sito oilatum ipilu, o ji pilant prausiklio nereikia naudot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 20 sausio 2016 - 14:39
QUOTE(Lyn @ 2016 01 20, 14:36)
zinok  as  neprasiu su  prausikliais  saviskes. Kadangi  maudau  kiekviena  vakara  ir  dar  guli ji  pas  mane  gultuke  voneleje,  tai  tik  sito  ipilu, o  ji  pilant  prausiklio  nereikia naudot

ai uzmirsau, kad tavo dar maziuke salyginai lyginant su mano smile.gif naudoju as sita irgi antrai mergaitei i vonele, man jis patinka ir kad riebumo to nepalieka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va šitas irgi dar labai geras, aš mažiukei į vonelę pildavau - http://www.eurovaist...umi-500-ml.html
Atsakyti
Aciu taip gausiai atsiliepusioms del atopinio dermatito. Visa info perduosiu draugei, gal kazko dar nebande.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ar kuri meginos pirkti lindex.com Man neleidzia atsiskaityt kortele, kaip nervuoja jau dvi prekes per ju neleidimą dingo :(

Cia man vienai taip ar dar kam, parašiau jiems laiska, bet kol kas tylu.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 01 20, 15:39)
ai uzmirsau, kad tavo dar maziuke salyginai lyginant su mano smile.gif naudoju as sita irgi antrai mergaitei i vonele, man jis patinka ir kad riebumo to nepalieka drinks_cheers.gif

del prausikliu tai ana buvo norevos xerodiane rekomendavusi man, bet sake ir atopikam gerai
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 01 20, 15:09)
dexeryl - ne, o basali taip. jis mums per silpnas

Mes daug isbande esam. Dabar naudojam physiogel A.I. Losjona, veidukai kremuka. Prausiam su noreva xerodiane prausikliu. Manajam 4 metukai. Odele kaip ir nieko. Bet jei patiria streso, isberia.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 01 20, 14:53)
del prausikliu  tai  ana  buvo  norevos xerodiane rekomendavusi  man,  bet sake  ir  atopikam  gerai

geras sitas, jau isnaudojau, dabar adermos nusipirkau bandysiu
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 01 20, 12:20)
Merginos, gal esat susidure su atopiniu dermatitu? Mano drauges mergaitei 4 metu gan sunki forma. Gal patartumet kokiu priemoniu kur ieskot..prausimuisi, kremu ir pan... gal jai kazka parekomenduot pabandyt... nors dabar irgi tepa ir kremais kazkokiais ir spec vandeni naudoja...

Manau nemažai mamų yra susidūrusios su šia bėda. Aš jaunėliui buvau pusę vaistinės kremų supirkusi, kai ieškojau "TO". Be abejo kiekvienam individualu, galiu pasakyti kas mums padėjo. Vyresnėliui (labai lengva forma buvo) padėjo Dermalex repair kremas. Jaunėliui (vidutinio sunkumo forma buvo) - jau pačią blogiausią situaciją tvarkėme su plonu sluoksniu Elidel, iš kremų - A.I. lotion Physiogel, vonia su Oilatum vonios "pieneliu" (na tuo minkštikliu). Drėkinimas kremu intensyvus, storu sluoksniu ir dažnai. Vėliau atsirado Zeoderm - tai labai gerai jis veikia, nuima niežulį. Bet ačiū D, pastaruoju metu susitvarkom jau daug rečiau tepdami.. Be abejo svarbiausia atrasti priežastį.
Atsakyti
Ar gerai suprantu, kad siuntimas nemokamas i LT butu?

QUOTE(bbiitute @ 2016 01 19, 21:27)
emu tapkutes 39 dydzio superine kaina
http://www.amazon.fr...G..._1_9&sr=8-9

Atsakyti