QUOTE(Extraordinary @ 2016 01 20, 00:09)
Sorry temoj uz offtopica, gal az susirasysim?
Visoj angliskoj literaturoj radau kad siaip kates nagas nerekomenduojamas vaikams, bet olandai turejo preparata, su maza vaikiska doze, jis buvo tiekiamas pas mus, bet likes tik suaugusiu variantas, o ano nebegamina aplamai. Kadangi man kates nagas padejo, griebiuosi siaudo dukrai (stiprint imunitetui). Pau Darco velgi rasoma, kad vaikams negalima, saldymedziu net nesidomejau.. Jei jus toje srityje daugiau ismanot, parasykit o ka gi duoti vaikui (4 m.), kad islipti is amzino sirgimo rato (velgi mityba, grudinimas ir blabla padaryta)? Tiesa, su eziuole vaikams n preparatu lt ir kitose salyse, seimos gydytoja irgi rekomenduoja
Visoj angliskoj literaturoj radau kad siaip kates nagas nerekomenduojamas vaikams, bet olandai turejo preparata, su maza vaikiska doze, jis buvo tiekiamas pas mus, bet likes tik suaugusiu variantas, o ano nebegamina aplamai. Kadangi man kates nagas padejo, griebiuosi siaudo dukrai (stiprint imunitetui). Pau Darco velgi rasoma, kad vaikams negalima, saldymedziu net nesidomejau.. Jei jus toje srityje daugiau ismanot, parasykit o ka gi duoti vaikui (4 m.), kad islipti is amzino sirgimo rato (velgi mityba, grudinimas ir blabla padaryta)? Tiesa, su eziuole vaikams n preparatu lt ir kitose salyse, seimos gydytoja irgi rekomenduoja
Pau Darco vaikams galima - nepanikuokit
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 20, 00:58)
blem, o as paemiau saviskei Pau Darco, (2.5m)
Profilaktine doze rasoma ant buteliuko ar prie produkto aprasymo.
Vaikams - galite paskaiciuoti imdama mazdaug 70kg kaip vidutini svori, ziurekite kiek yra normali dienos doze. Dalinate ja is 70 ir dauginat is vaiko svorio. Gausit normalia doze vaikui. Nes vienodo amziaus vaiku gali buti visai skirtinga kuno mase;)
O esant problemai (ar tai butu grybeline infekcija, ar sloga, ar kt ligos) - jau turim vartoti smugine doze. Smugine ekstra doze butu mazdaug 4 kartus didesne!!! (tad profilaktine doze dauginam is 4).
Bet tikrai gaunasi off topic, tad jeigu ka - susirasom jau asmeniskai
QUOTE(Extraordinary @ 2016 01 20, 10:06)
O kaip jus apsiskaiciuojat kiek vaiko kg reikia? Ar radote kazkur info? As esu radusi kad 60 mg reikia.
Papildyta:
P.S. Merginos, kurios jungėtės prie SPORTSDIRECT - UŽSAKYTA!