Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Atrašiau jums per AŽ, kad neužteršti šoponanijos temos sveikatos stiprinimu smile.gif

QUOTE(Extraordinary @ 2016 01 20, 00:09)
Sorry temoj uz offtopica, gal az susirasysim?
Visoj angliskoj literaturoj radau kad siaip kates nagas nerekomenduojamas vaikams, bet olandai turejo preparata, su maza vaikiska doze, jis buvo tiekiamas pas mus, bet likes tik suaugusiu variantas, o ano nebegamina aplamai. Kadangi man kates nagas padejo, griebiuosi siaudo dukrai (stiprint imunitetui). Pau Darco velgi rasoma, kad vaikams negalima, saldymedziu net nesidomejau.. Jei jus toje srityje daugiau ismanot, parasykit o ka gi duoti vaikui (4 m.), kad islipti is amzino sirgimo rato (velgi mityba, grudinimas ir blabla padaryta)? Tiesa, su eziuole vaikams n preparatu lt ir kitose salyse, seimos gydytoja irgi rekomenduoja  g.gif

Pau Darco vaikams galima - nepanikuokit wink.gif
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 20, 00:58)
blem, o as paemiau saviskei Pau Darco, (2.5m)

Profilaktine doze rasoma ant buteliuko ar prie produkto aprasymo.
Vaikams - galite paskaiciuoti imdama mazdaug 70kg kaip vidutini svori, ziurekite kiek yra normali dienos doze. Dalinate ja is 70 ir dauginat is vaiko svorio. Gausit normalia doze vaikui. Nes vienodo amziaus vaiku gali buti visai skirtinga kuno mase;)
O esant problemai (ar tai butu grybeline infekcija, ar sloga, ar kt ligos) - jau turim vartoti smugine doze. Smugine ekstra doze butu mazdaug 4 kartus didesne!!! (tad profilaktine doze dauginam is 4).
Bet tikrai gaunasi off topic, tad jeigu ka - susirasom jau asmeniskai mirksiukas.gif

QUOTE(Extraordinary @ 2016 01 20, 10:06)
O kaip jus apsiskaiciuojat kiek vaiko kg reikia? Ar radote kazkur info? As esu radusi kad 60 mg reikia.

Papildyta:
P.S. Merginos, kurios jungėtės prie SPORTSDIRECT - UŽSAKYTA! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 20, 10:25)
Gal galit pasakyt kas atgabena mytoys siuntas. Šiandien gavau žinutę, kad išsiųsta ir siuntos numerį 12 skaitmenų. Kažin ar galima sekti jų siuntas g.gif .

pristato lp express; sistemoj irgi vėliau pas juos atsiranda, man visada atsirasdavo po šeštadienio smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas turi krepsely priglaude uk 12 dydzio juoda Sisley palta?priglauciau...
https://m.vente-priv...53795/p/7397738
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 20 sausio 2016 - 11:13
Turiu laisva puodeli-termosa Contigo Byron 470ml. violetines spalvos. Galiu perleist uz 13 eur. wink.gif laaabai smagus rankoj
http://shopzone.lt/l...yron-470ml.html
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2016 01 19, 18:41)
Gal dar yra mamyciu kas nori is mytoy.de  Vilniuje pirkti (galiu persiusti i kitus miestus)? Priimciau su mazu krepsiuku pasidalinti siuntimui ax.gif  Taikyciau pirmo apsipirkimo koduka blush2.gif Rasykite emeilu zibute33sm@gmail.com  4u.gif

Dar vis tebegalioja, siandien jau uzsakyciau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal esat susidure su atopiniu dermatitu? Mano drauges mergaitei 4 metu gan sunki forma. Gal patartumet kokiu priemoniu kur ieskot..prausimuisi, kremu ir pan... gal jai kazka parekomenduot pabandyt... nors dabar irgi tepa ir kremais kazkokiais ir spec vandeni naudoja...
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 01 20, 13:20)
Merginos, gal esat susidure su atopiniu dermatitu? Mano drauges mergaitei 4 metu gan sunki forma. Gal patartumet kokiu priemoniu kur ieskot..prausimuisi, kremu ir pan... gal jai kazka parekomenduot pabandyt... nors dabar irgi tepa ir kremais kazkokiais ir spec vandeni naudoja...

rekomenduočiau kreiptis pas gydytojus... gal geriau pačiam nerizikuoti g.gif
be to gal gydytojai kažką gaminamo vietoj vaistinėse pasiūlytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 01 20, 12:31)
rekomenduočiau kreiptis pas gydytojus... gal geriau pačiam nerizikuoti  g.gif
be to gal gydytojai kažką gaminamo vietoj vaistinėse pasiūlytų  4u.gif

Tai pas gydytojus zinoma lankosi, bet tiesiog buna mamos atkapsto tai ko musu gydytojai nera girdeje, nezino...
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 01 20, 12:20)

as issisaugojus, kad mamos gyre aderma linija, skirta atopinio dermatito prieziura. Kalbejo, kad ypac emoliantai padeda:
http://www.cocooncen...h=aderma atopic
Atsakyti
adermoj sudety radau avizas. mano kudikis joms alergiskas.
kokius dar emolientus rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 01 20, 14:29)
adermoj sudety radau avizas.  mano kudikis joms alergiskas.

as esu kruva isbandziusi dukrytei ir is tiesu reikia paciai atsirinkti bandymu budu. dukrytei geriausiai tinka is USA aveeno ( bet ten ir pagridindine dalis avizu) ir bioderma intensive. Dar tiko gerai avene balm. bet jo kaina visai kosmine, pigiausiai esu pirkusi uk
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 01 20, 13:29)
adermoj sudety radau avizas.  mano kudikis joms alergiskas.

sitas tikrai geras, dukrai labai sutvarke kai reikejo, yra ir didele pakuote, tik siuo metu ispirkta. dar tos linijos prausiklis.
http://www.cocooncen...75ml/24834.html
Atsakyti