Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(aijos @ 2016 01 19, 19:08)
Gal galite pasidalinti kur perkate biotina?

Iherbe Biotinas
Atsakyti
Noreciau jungtis prie asda maisto. Buvau uzmaciusi kad kazkuri kauniete renka. Jie ten per tuki siuncia ar tiesiai i Lt?
Siuntimas pagal svori?

Ir gal kas galit patarti ar verta bandyti ieskoti balinancuos pastos per ten, ar jos nebuna asdoj?

Taip pat galiu perlwisti Suslerio dr. 8 numeriuka.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 19, 18:22)

Oho kokia jo gausybe ten! Gal galite rekomenduoti koki?
Atsakyti
Gal kam tekę užmatyti katės nago papildo vaikams?
Atsakyti
Gal dar yra mamyciu kas nori is mytoy.de Vilniuje pirkti (galiu persiusti i kitus miestus)? Priimciau su mazu krepsiuku pasidalinti siuntimui ax.gif Taikyciau pirmo apsipirkimo koduka blush2.gif Rasykite emeilu zibute33sm@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zibute33: 19 sausio 2016 - 18:42
QUOTE(Kirisama @ 2016 01 19, 13:26)
Ar kas planuojate pirkti iš unserekleineapotheke.de? Prisijungčiau su 1-2 prekėm  blush2.gif Vilnius.

Ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 19, 19:35)
Oho kokia jo gausybe ten! Gal galite rekomenduoti koki?

Aš tai šios firmos papildus dažniausiai (iš pigesnių) perku ax.gif Now Foods biotinas
Jei plaukams-ragams ieškot dabar populiariesiems vitaminamsMaxi Hair akcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 19, 18:57)
Aš tai šios firmos papildus dažniausiai (iš pigesnių) perku ax.gif Now Foods biotinas
Jei plaukams-ragams ieškot dabar populiariesiems vitaminamsMaxi Hair akcija ax.gif

Aciu labai uz rekomendacija wink.gif Maxi Hair reiketu pabandyti. O kiek pristatymas is iherb kainuoja?
Atsakyti
Sveikos,
gal uzmatete koki koduka sportsdirect.co.uk? smile.gif
Atsakyti
Gal kuriai reikia vero modos paltuko? su vilna wub.gif atiduosiu savikaina uz kiek man gavos 4u.gif

Arba gal zinot kaip sugrazinimu i amazon.fr?

http://www.amazon.fr.....NI 3/4 JACKET
M dydis arba 38
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 19, 20:17)
Aciu labai uz rekomendacija wink.gif Maxi Hair reiketu pabandyti. O kiek pristatymas is iherb kainuoja?

4 usd arba 3,69 eur. Bet negalima pirkti daugiau nei už 22 eur kad nereiktų mokesčių susimokėt.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklaust ir pasikonsultuot aip manot ar sitam psl
http://www.genial-bo...Short-p-18.html
originalai ugg'sai nes kaskaip labai jau itartinai dideles nuolaidos ? dekui smile.gif
Atsakyti