Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wicked @ 2016 01 19, 14:54)
nerandu ir aš taip ant greito, ar galima ir kaip pakeisti... rašyčiau jiems užklausimą, nieko neprarandat biggrin.gif tik dabar galvoju, jei tarkim, UK Tukio adresas nurodytas kaip komercinis, ar automatiškai jis nebus pažymėtas komerciniu ir visuose kituose Amazonuose? visa info juk išlieka g.gif

nerasit nes nera mirksiukas.gif parasyta bet saukstai jau po pietu siuntinius teko gaudyti biggrin.gif turbut ir automatiskai nebus jeigu nera tokios funkcijos g.gif
Atsakyti
LPEXPRESS kurjeriai tai geruliai doh.gif siandien susiradau internete kad turiu gauti siunta, kuria idave kurjeriui apie 5 val ryte ir parasyta kad pristatys-ogi laukiu laukiu, anei skambucio i telefona ar i duris... ir ka-galvoju parasysiu i info@lpexpress.lt iskarto su siuntosz kodu ir kodel nepristate. tai ka jus manote atsake? ogi kad kurjeris buvo atvykes ir NIEKO NERADO NAMUOSE doh.gif , paprase kad patikslinciau tel ir kad kurjeris bandys dar karta pristatyti ... tai gerai kad nelaukiau iki vakaro doh.gif ot jie ten atsipute-naglai meluoja, net neatvaziave
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 19, 13:58)
LPEXPRESS kurjeriai tai geruliai  doh.gif siandien susiradau internete kad turiu gauti siunta, kuria idave kurjeriui  apie 5 val ryte ir parasyta kad pristatys-ogi laukiu laukiu, anei skambucio i telefona ar i duris... ir ka-galvoju parasysiu i info@lpexpress.lt iskarto su siuntosz kodu ir kodel nepristate. tai ka jus manote atsake? ogi kad kurjeris buvo atvykes ir NIEKO NERADO NAMUOSE  doh.gif , paprase kad patikslinciau tel ir kad kurjeris bandys dar karta pristatyti ... tai gerai kad nelaukiau iki vakaro  doh.gif  ot jie ten atsipute-naglai meluoja, net neatvaziave

Man su LPEXPRESS kurjeriais visada tas pats "bajeris" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 19, 14:57)
nerasit nes nera  mirksiukas.gif parasyta bet saukstai jau po pietu siuntinius teko gaudyti  biggrin.gif turbut ir automatiskai nebus jeigu nera tokios funkcijos  g.gif

man vis sako adreso nera todel nepristatem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip gaunu paziuriu adresas geras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 19 sausio 2016 - 14:11
Gal kas SD uzsakyma darys Vilniuje? Prisijungciau
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 01 19, 15:32)
Papildė clothingattesco.com sale skyrelį, darysiu dar vieną užsakymą, jei kam ko reikia ir tinka persiuntimas lpexpress terminalu, laukiu greitu metu krepšiukų emailu wwaidutukas@yahoo.com mirksiukas.gif

Nebesiųskit, sulaukiau atsakymų iš dviejų mergaičių ir užsakau jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2016 01 19, 13:50)
Merginos, kur perkate eterinius aliejukus, tinkamus ir inhaliatoriams (kokio eukalipto, arbatmedžio ar pan.)? O tai mūsų ekologiškų prekių parduotuvėse kainos kažkokios tai nenormalios doh.gif Tik nuperki buteliuką, o jis operatyviai pasibaigia  doh.gif Tai galvoju, gal už panašią kainą kokį didesnį kiekį eitų parsisiųsti? g.gif

Cia perku. ir toki , ir toki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 19, 14:47)

Ačiū labai už nuorodas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 19, 10:54)
Merginos, laba diena,

O kur perkate tokius dalykus, kaip pvz. ERŠKĖTUOGIŲ ar ŠALTALANKIŲ aliejus?
Norisi kokybiško, kuo mažiau atskiesto, ir kad būtų pigiau nei "Kvapų namuose"  smile.gif  doh.gif
Gal kuri esate susidūrusi, pirkusi kur nors? Tinka ir Lietuva  biggrin.gif
4u.gif

ne į temą bet kur naudojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 19, 13:58)
LPEXPRESS kurjeriai tai geruliai  doh.gif <...>  ot jie ten atsipute-naglai meluoja, net neatvaziave

o man visada paskambina, bet čia Vilniuje ax.gif ir dabar ką tik atvežė iš amazon.fr siuntinuką, pasiskambino, ar namie... ir po Naujų vežė, skambino... aš nebuvau namie, daviau vyro telefoną, susiskambino, susiderino thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, iš kur perkat Šiuslerio druskas? 4u.gif Žinau, kad daug kartų kalbėta, bet niekad nereikėjo, nekreipiau dėmesio doh.gif O dabar mama kažkur nugirdo, užsiprašė, o iš kur gaut - nežinau doh.gif
Ačiū iš anksto, kas pagelbėsit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 19, 15:53)
o man visada paskambina, bet čia Vilniuje ax.gif ir dabar ką tik atvežė iš amazon.fr siuntinuką, pasiskambino, ar namie... ir po Naujų vežė, skambino... aš nebuvau namie, daviau vyro telefoną, susiskambino, susiderino thumbup.gif

man su jais irgi bedu nebuna smile.gif vilniuj
Atsakyti