Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 01 19, 13:26)
as ziuriu amazon. fr gryba daznai pjauna. o as tiek prisisisakiau sau ir kitoms daug, tikiuos normaliai bus

Ka tik gavau is Tukio laiskeli, kad mano siuntinis buvo pristatytas vakar po piet.

i sistema dar neikelta, bet turiu vilties, kad gausiu savo baciukus
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 19, 14:11)
Ka tik gavau is Tukio laiskeli, kad mano siuntinis buvo pristatytas vakar po piet.

i sistema dar neikelta, bet turiu vilties, kad gausiu savo baciukus

as irgi sia info jau gavau thumbup.gif thumbup.gif

mergaites kas suprantat prancuzu blush2.gif cia suprantu atsauke daiktus g.gif
Remplacement terminé
Il n'est pas nécessaire de retourner votre article. Votre commande de remplacement est terminée.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 19, 13:15)
mergaites kas suprantat prancuzu  blush2.gif cia suprantu atsauke daiktus  g.gif
Remplacement terminé
Il n'est pas nécessaire de retourner votre article. Votre commande de remplacement est terminée.

kad pakeitė, anot google translate g.gif
Pilnas keitimas
Tai nėra būtina grąžinti daiktą. Jūsų pakeitimo tvarka yra baigta.

kaip suprantu, negavot vieno siuntinio? tada gal išsiuntė pakartotinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 19, 14:17)
kad pakeitė, anot google translate g.gif
Pilnas keitimas
Tai nėra būtina grąžinti daiktą. Jūsų pakeitimo tvarka yra baigta.

kaip suprantu, negavot vieno siuntinio? tada gal išsiuntė pakartotinai? g.gif

as irgi taip supratau sistema lyg rode kaip pakeite nors neprasiau doh.gif tik derinau del prapuolusio doh.gif jie matyt netaip suprato , dabar jokio jo kelio nera tik sis uzrasas g.gif
paskutinis pirkimas is fr doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif galima nusisauti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 19 sausio 2016 - 13:21
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 19, 13:21)
as irgi taip supratau sistema lyg rode kaip pakeite nors neprasiau  doh.gif  tik derinau del prapuolusio  doh.gif  jie matyt netaip suprato , dabar jokio jo kelio nera tik sis  uzrasas  g.gif

tai turbūt dar neišsiuntė, jei nerodo tracking'o ax.gif

o nesusipratimas turbūt tik dėl to, kad Tukis nebuvo nurodytas kaip komercinis adresas... tą sutvarkius, problema turėtų dingti, nes šiaip Amazon'as juk tikrai tvarkingai ir gerai dirba (bent jau kiek man teko su jais turėt reikalų...)
Atsakyti
Papildė clothingattesco.com sale skyrelį, darysiu dar vieną užsakymą, jei kam ko reikia ir tinka persiuntimas lpexpress terminalu, laukiu greitu metu krepšiukų emailu wwaidutukas@yahoo.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2016 01 19, 14:10)
skaičiau, kad kažkuri negavot iš CROCSų vienos batų poros, kaip išsisprendė reikalas?
man šiandien irgi atkeliavo dėžė su dviem porom vietoj trijų, dėžė nedidelė, tik dvi dėžutės batų ir tetelpa, nors rašo, kad įdėtos trys doh.gif

As negavau, ant dezes uzrasyta, kad ideta 3poros, bet gavau dvi.
Tai jie sake, kad kartais taip nutinka, kaip perkama vieno dydzio/modelio/spalvos dvi poros.
Siule arba pasirinkti kitus (bet nebuvo nei spalvos nei dydzio) arba grazins pinigus uz ta viena pora neideta.
Laukiu pinigu
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 19, 14:25)
tai turbūt dar neišsiuntė, jei nerodo tracking'o ax.gif

o nesusipratimas turbūt tik dėl to, kad Tukis nebuvo nurodytas kaip komercinis adresas... tą sutvarkius, problema turėtų dingti, nes šiaip Amazon'as juk tikrai tvarkingai ir gerai dirba (bent jau kiek man teko su jais turėt reikalų...)

sakot nu gal g.gif
butent tik kaip tai padaryti fr ir de g.gif tokios funkcijos nera ir to padaryti tiesiog negalima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 19 sausio 2016 - 13:39
QUOTE(Kimora @ 2016 01 19, 13:34)
Tai jie sake, kad kartais taip nutinka

doh.gif Nieko sau paaiškinimas biggrin.gif Tipo pff, nieko tokio irnesakyk.gif Mums tai "tokio". Matysim, ką aš gausiu.
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 01 19, 13:34)
As negavau, ant dezes uzrasyta, kad ideta 3poros, bet gavau dvi.
Tai jie sake, kad kartais taip nutinka, kaip perkama vieno dydzio/modelio/spalvos dvi poros.
Siule arba pasirinkti kitus (bet nebuvo nei spalvos nei dydzio) arba grazins pinigus uz ta viena pora neideta.
Laukiu pinigu

nu eina peklon, man batų reik... verysad.gif cray.gif ir dydžio aišku nebėra...
Atsakyti
Merginos, kur perkate eterinius aliejukus, tinkamus ir inhaliatoriams (kokio eukalipto, arbatmedžio ar pan.)? O tai mūsų ekologiškų prekių parduotuvėse kainos kažkokios tai nenormalios doh.gif Tik nuperki buteliuką, o jis operatyviai pasibaigia doh.gif Tai galvoju, gal už panašią kainą kokį didesnį kiekį eitų parsisiųsti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 19, 13:38)
butent tik kaip tai padaryti fr ir de  g.gif  tokios funkcijos nera ir to padaryti tiesiog negalima  4u.gif

nerandu ir aš taip ant greito, ar galima ir kaip pakeisti... rašyčiau jiems užklausimą, nieko neprarandat biggrin.gif tik dabar galvoju, jei tarkim, UK Tukio adresas nurodytas kaip komercinis, ar automatiškai jis nebus pažymėtas komerciniu ir visuose kituose Amazonuose? visa info juk išlieka g.gif
Atsakyti